- 31 Temmuz 2011
- 2.955
- 8.987
Oturduğunuz ev kayınpederinize ait içinde tek kuruşunuz yok, eski eşinizle ortak almamışsınız ne hakkından bahsediyorsunuz Allah aşkına.Ben çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oturduğunuz ev kayınpederinize ait içinde tek kuruşunuz yok, eski eşinizle ortak almamışsınız ne hakkından bahsediyorsunuz Allah aşkına.Ben çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
musocum o ev kayınpederinin üstüne onun evi. Allah geçinden versin ona bişey olsa güvendiğin kaynanana 1 pay eski eşine 3 pay kalacak.Canım ev bizim biz oturduk gelinliğimle geldim o çocuğun ne hakkı olanilir benim evladım Burda doğdu büyüdü benim evladımın hakkı burası güvenli alanı oğlumun
Canım ev bizim biz oturduk gelinliğimle geldim o çocuğun ne hakkı olanilir benim evladım Burda doğdu büyüdü benim evladımın hakkı burası güvenli alanı oğlumun
Eski eşin kaç kardeş ev kayınpederinse diğer çocuklara ev var mıydıBen çocuğumdan başkasına kalsın istemiyorum bu ev benim evladımın hakkı
Eşi kaç kardeş bakalım o da var mirasçılarmusocum o ev kayınpederinin üstüne onun evi. Allah geçinden versin ona bişey olsa güvendiğin kaynanana 1 pay eski eşine 3 pay kalacak.
o eski eşine kalan 3 pay da 4 e bölünecek biri yeni karısına 3ü çocuklarına .
2 çocuk var şimdi sana kalsa kalsa kapı kolu kalıyor kanunen .
yani o evin kanunen en büyük payı şimdiki nikahlı karısının ve çocuğunun hakkı.
aklını başına topla çalış kendin bak çocuğuna .
tek çocukEski eşin kaç kardeş ev kayınpederinse diğer çocuklara ev var mıydı
Önce ben seviştim diye kocayı sahiplendiği gibi önce ben oturdum diyip evi de sahipleniyor.Once biz oturduk demeyle mal sahiplenilmiyor musaka ya haha.
Yeni eşten olan her cocuk babasina ait tum mallarda sizin cocugunuzun hakkina ortaaakk.
Aradın mı hadi ara ya böyle kendi kendine düşünmeyle olmaz ara kv sor Bi bakalım ne diyecek bu konuda.tek çocuk
Eski eşim oğlum orda suan arayamamAradın mı hadi ara ya böyle kendi kendine düşünmeyle olmaz ara kv sor Bi bakalım ne diyecek bu konuda.
İnsanları evden sebep çok darlamayın sesini fazla çıkarmadan çekil kenara hayatını yaşa. Herkesin bir sınırı bir sabrı var. sen bu resti çektin diyelim eee adamların bir torun daha yolda zaten, ne halin varsa gör deyip çocuğunu da istemezler ise ne olacak?Evet canım oğlumun üstüne yaptırıcam bu evi benim oğluna çok düşkünler göstermem çocuğumu bu evi oğluma vermek zorundalar artık
Tamam çocuğu bırakınca ara sor ona göre yol çizersin.Eski eşim oğlum orda suan arayamam
5 tane yaparlarsa atarlar bence. 1 e 5.Evet çıkmak istemiyorum ben sıfır girdim bu eve ve 5 tane cocukda yapsalar kolumdan tutup atamazlar burası benim çocuğumun güvenli alanı benim oğluma ait başka bir çocuğun hakkı olamaz
sen bu akla hizmet etmeye devam edersen başına gelecekleri hakediyosuntek çocuk
Önce ben seviştim diye kocayı sahiplendiği gibi önce ben oturdum diyip evi de sahipleniyor.
İsterse 15 tane yapsınlar benim çocuğumu tırnağa etmez onların gözünde5 tane yaparlarsa atarlar bence. 1 e 5.
Burası kapanır daha iyi oldu yeni konuArkadaşlar konuyu ısrarla böldürenleri esefle kınıyorum. Buraya zor yetişiyorduk nasıl takip edicez şimdi
İsterse 15 tane yapsınlar benim çocuğumu tırnağa etmez onların gözünde