- 20 Ocak 2023
- 5.384
- 20.926
- 268
Tutuşmuş bugün ev mev diyorAyakta uyuyon muso .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutuşmuş bugün ev mev diyorAyakta uyuyon muso .
Kocam 3.çocuk isterse öpseler yapmam valla yıldım. 3.yü çok istiyosa boşanıp başka kadından yapabilir, izin veriyom.Herşey size toz pembe geliyor ne güzel aynısını yaşarsanız anlarsınız bemi
Teşekkürler
Çocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorumHiç bir türlü daha dede yaşıyor baba yaşıyor ohoo
Evi çocuğumun üstüme nasıl yaptırabilirim lütfen bisey söyleyin
Becerikli adam iyi çekilmiş.Benim yavrumun öz kardeşi olabilirdi ben çok istemiştim 2. Çocuk geri çekilme yapıyorduk bilerek kullandırmadım korunma ona belki tutar diye olmadı
Alnom ak değil işte kuzum, bende evlenip boşandım. Benim de benden boşanmış eski eşim var. Sadece şehzade doguramadim
Aynen aynen çocuğunun geleceğiÇocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
Evi çocuğumun üstüme nasıl yaptırabilirim lütfen bisey söyleyin
Adam korkudan kendi içine boşalmış olabilirBecerikli adam iyi çekilmiş.
Çocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
Ayıp edersiniz. Geç otur sana çık diyen mi var der sırtını sıvazlar yollar seni kayınpeder evden de olmaÇocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
Kaynanaya kendini acındır belki kayınpederin aklına girer.Evi çocuğumun üstüme nasıl yaptırabilirim lütfen bisey söyleyin
Musoa o çocukta o ailenin torunu. Mal mı kaçırsınlar daha doğmadan çocukÇocuğumun garantisi olsun diye zaten eşim tek çocuk oğlumun garantisi olsun diye kayınbabamlamı konuşsam ne dersiniz çocuğumun geleceğinden endişeleniyorum
Evet canım çok düşkünler bugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyorduSenin çocuğuna çok düşkün değiller mi soyle kv ye yapsin, eşşek gibi yapmaları lazım dünya da bir tek sen doğuruyorsun çünkü dbdbsbsb
Diğer torunun doğmasını bekliyor da olabilirler, o doğunca erkek olursa 2sinin sünnet düğün falan beraber aradan çıksın diye olabilirKaynanamın anne tarafı deprem bölgesinde olanlar var akrabalarından düğün yakışık almaz dedi sordum bugün takı takacak olan eve gelir odasını hazırlarız beraber düğünlü yapmayız dedi kayınbabam yakışık almaz demiş
Evet canım çok düşkünler bugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyordu
sen bi ise girsen de kendi hayatına baksan?
çocuğunla neler yapiyosun diye sordum binlerce mesaj önce cevap vermedin
Ortalık durulsun biraz konuşcam oğlumun geleceği herşeyden önemli baba olacak adam düşünmedi bunuKaynanaya kendini acındır belki kayınpederin aklına girer.
Musakkak bu konu hem uzadi hem karisti yeni konu acEvet canım çok düşkünler bugün bir de diğer çocuk olacağını söylediğinde bizim birincimiz oğlun dediler adı bile kayınpederimin adı ama haklısınız kayınvalidem ile konuşsam daha mantıklı olacak eski eşe Söylemeyeceğim çünkü ona boşanırken söylemiştim oda babam daha ölmedi ölmeden malını almaya çalışamam demişti ama belki kayınvalidem yapar. Çok da diğer çocuk onun umrunda değildi benim gördüğüm o da benim gibi oğlumu düşünüyordu