Odasi olmasi gerekiyorsa bile bunu eski ese soyleyin o agirligini koysun kimse sizden çıkanı siz gibi kayirmaz bunu bi kabul edin esinizede kizip cocuk uzerinden siyaset yapmayın lutfen bosaniyorsunuz hirslariniza çocukları kurban ediyorsunzu gunahtir.madem hirsiniz vsr bu adama yollamayin cocugu magdur etmeyin i gelsin gormek icin cocugunu kossun pesinizden ne bu sacmalik yaEski eşim çalışıyor kadın evlenince işi bırakmış ayrıca o evde hakkı yokmu odası olması gerekmiyormu çocuğumun o evdede,çocuğumu istemiyor sa evlenmeseydi çocuklu adamla evlendi
Yazık bugün de kocalara acıdımBen böyle kadınlara ‘ tirrek kadınlar’ diyorum.
Hasbelkader bi şekilde evlendiği kocasının kabusu oluyorlar.
Yemek yapmazlar, iş yapmazlar,çalışmazlar,kendi bakımlarını ihmal ederler, adamın sırtına kambur olurlar. Bi şekilde adam kaçınca da bana bakmak zorundasın diye adamın hayatını mahvetmeye devam ederler.
Haliyle bakımsız oldukları ve kötü bir karakteri oldukları için talipleri de olmaz bu yüzden boşandığı eşi birini bulunca onlara saldırırlar.
Tirrek kadınlarla evlenmek suçtur, kurtuluşu da yoktur :)
Evliliğin kadınlara verdiği avantajları sonuna kadar kullanma eğilimindedirler.
Şu görseldekiler gibidirler.
E sizin deyiminizle "eşek gibi" bakacaksınız tabiki yok bir de istemeyin.Ben bakmak istemiyor değilim zaten ben bakıyorum ama çocuklu adamla evlendiğini kabul etmeli o kadın
Yazık bugün de kocalara acıdım
Kadına kızmaya hakkınız yok maalesef. Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil. Muhatabıniz babası, babasının eşi değil. 7 yıllık evliyim eşimin eski eşinin ses tonunu bile bilmem. Benim evimde eşimle ne yaşadığıma, ne yaptığıma karışamaz. Kadına haddini bil demişsiniz ama siz haddinizi bilmiyorsunuz bence.Çocuğumu sevmediğimi iddia etmişsnz ne alaka çocuğuma kötü davrandı diye kadına kızdım zaten ben anneysem o da babası niye yaşamasın ki orda
Amacı belli zaten konu sahibinin.. huzursuz edip ayrılmalarını sağlamak.. çocuğu falan umrumda degil
Hep beni kötülemişsiniz ben onlar evlenirken bile sustum bisey demedim çocuğumla iyi olsunlar kötü davranmasın tamam dedim çocuğma hep sordum bisey yapıyormu sana diye tetikteyim hepde geçen sinir krizi geçirmiş evde ondan hemen aradım kavga ettik ilk kes oldu bu
Belirli zamanlarda gelen biri için niye oda yapayım. Ha ablamın çocuğu ha eşimin çocuğu, benim için yeğen gibi. Kardeşimin çocuğu belirli zamanlarda bana kalmaya gelir bunun için oda mı yapılmalı.Eski eşim çalışıyor kadın evlenince işi bırakmış ayrıca o evde hakkı yokmu odası olması gerekmiyormu çocuğumun o evdede,çocuğumu istemiyor sa evlenmeseydi çocuklu adamla evlendi
Hep beni kötülemişsiniz ben onlar evlenirken bile sustum bisey demedim çocuğumla iyi olsunlar kötü davranmasın tamam dedim çocuğma hep sordum bisey yapıyormu sana diye tetikteyim hepde geçen sinir krizi geçirmiş evde ondan hemen aradım kavga ettik ilk kes oldu bu
Tamam çocuğumu vermeyeceğim onlara ama ben kötü bir anne değilim çocuğuma hep sordum bisey yaptımı diye çocuğum yapmadı dedi ama kızıyormus bisey dökünce falan
Birincisi bosandigin adam istedigiyle evlenir, ne yapabilirsin ki? Yapabileceğin tek şey kocan yokken zırt pırt çocuğunu yollamak, ondan aldığın haberlerle arayıp huzursuzluk çıkarmak zaten. Onu da maşallah yapıyorsunBenim ailemde vermemi söyledi ben anneysem o baba değil mi diğer çocuk olunca ne yapacak
Karısının kocasıyla başbaşa bir pazar geçirmeye hakkı yok mu? Bir pazar çocuğuna, bir pazar eşine ayırabilir. Ayrıca bu babasının inisiyatifinde, insanlar size göre hayatlarını yaşayamazlar.Bugün pazar her pazar çocuğu alırdı bugün tek izinli günü eski eşimin almadı karısıyla olmayı seçti bunu onlar yapıyor ben değil
Ne diyecektiniz ki ? Bu nikah kıyılamaz mı ?
Birincisi bosandigin adam istedigiyle evlenir, ne yapabilirsin ki? Yapabileceğin tek şey kocan yokken zırt pırt çocuğunu yollamak, ondan aldığın haberlerle arayıp huzursuzluk çıkarmak zaten. Onu da maşallah yapıyorsun
İkincisi çocuğuna sürekli 'sana bir şey yaptı mi' , 'kotu bir şey dedi mi' , 'sana kızdı mi' falan filan demenin çocuğa en ufak bir yararı olmayacağı gibi çocuğu strese sokmaktan başka bir halta da yaramaz. Huzursuzluk çıkarmak için çocuğunun da psikolojisini bozuyorsun, hala daha o eve komple vermek istiyorsun. Bir de çok matah bit anneymissin gibi milletin üvey anneliğini eleştiriyorsun
Üçüncüsü senin ailen düzgün bir aile olsa zaten seni yetiştirmezdi. Neden onlardan akıl aliyorsun ki? Hangi aile torununun sevilmedigi ortama gitmesini ister,biraz da o baksın derailen de senin gibi annelikten anlamayan insanlardan oluşan bir çatı,belli ki.
Belki de çocuksuz olursan daha rahat yenisini bulursun diye ümid ediyorlardır. Yoksa akıl kâri değil bu söz