- 28 Aralık 2014
- 1.548
- 1.780
-
- Konu Sahibi hayatttguzelll
kız canımBana da yorum lütfeeeenyemi ultrason fotolarımız daha dün geldi taze taze . Hepsi karından .12.haftaya giriyoruz
Herkes erkek diyo siz nasıl kız olduğu kanaatine vardınız peki? Bu arada beni çok mutlu ettinizkız canım
Aaa evet öğrendim kızım olucakMerhaba, yarın öğrenicem demiştiniz sonuçlar nasıl
cıkıntı göremedim kafa yapısınıda kıza benzettimHerkes erkek diyo siz nasıl kız olduğu kanaatine vardınız peki? Bu arada beni çok mutlu ettiniz
Teyzeleri bizede bir tahminde bulunur musunuz lütfen 9+3Arkadaşlar merhaba sata göre 10+3 olmamız gerekiyor ama 9+3 bizede bir tahminde bulunur musunuz rica etsem
Bende bir resim paylaştım bir tahmin rica edebilir miyimmmmmkız canım
erkek canımTeyzeleri bizede bir tahminde bulunur musunuz lütfen 9+3
erkek gibi geldi bana saglıkla al kucagınaBende bir resim paylaştım bir tahmin rica edebilir miyimmmmm
Yaaaa öylemi diyorsun erkek mı nerden anladım canımerkek canım
benm tamamen kendi bilgilerim canım kese görünümü bebeğin duruşu kafa yapısı vs anlıyorm bi seklde tarif edemiyorum ha yanıldıklarımda elbet oluyor ama genelde doğru cıkıyor ben hamıleyken doktorla birlkte ultrasondan baktk o söylemeden ben söylemiştim doktor şaşırıp yüüzme bakmıştı msela :)Yaaaa öylemi diyorsun erkek mı nerden anladım canım
Sana kesin yazacağım canım, belki ultrason görünmez daha küçük çarşamba gideceğim bakalım doktorum ne diyecek tahminde bulanacak mı sana diyeceğim.benm tamamen kendi bilgilerim canım kese görünümü bebeğin duruşu kafa yapısı vs anlıyorm bi seklde tarif edemiyorum ha yanıldıklarımda elbet oluyor ama genelde doğru cıkıyor ben hamıleyken doktorla birlkte ultrasondan baktk o söylemeden ben söylemiştim doktor şaşırıp yüüzme bakmıştı msela :)
O zaman ilk sonuç benden gelsin doktor %90 erkek dedikız gibi geldi bana
erkek gibi geldi bana saglıkla al kucagınaben böyle tahminler ediyorum ama sonucu benmle paylasırsanz çok sevinirim
tutturamamışım ozaman bu sefer olmadıO zaman ilk sonuç benden gelsin doktor %90 erkek dedi
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahtutturamamışım ozaman bu sefer olmadısağlıkla al kucagına oglunu
Kocaman olmus daha ogrenmedin miSelammben de teori falan bilmiyorum ama bana da erkek gibi geldi sanki :) yada oyle hissettim bilmiyorum benimkine de yorum yapar misin sence nedir?
Eki Görüntüle 3289727
Göstermedi malesef kendileri en son gittiğimde minik popişini dönmüş mışıl mışıl uyuyorduKocaman olmus daha ogrenmedin mi
Benimkide bakar misiniz 9 haftalık şuanSizinki erkek bence, sağlıkla gelsin