Inslh canim cok sagol yinede amin inslhCanım ben cinsiyetten çok anlamıyorum öncelikle bebeğin sağlıkla geldin içimden kız geçti o yüzden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inslh canim cok sagol yinede amin inslhCanım ben cinsiyetten çok anlamıyorum öncelikle bebeğin sağlıkla geldin içimden kız geçti o yüzden
doktor da bulunmustur diye dusunuyorum. tatli bi kiziniz olacak allah bağışlasın.Bana da tahminlerde bulunur musunuz 11+6 yız
Teşekkürlerdoktor da bulunmustur diye dusunuyorum. tatli bi kiziniz olacak allah bağışlasın.
Belli oldumu cinsiyetiniz? Arkası dönük sanırım burdaBana da tahminde bulunun nolur 11+3
Cinsiyeti kesin olarak ne acabaCanlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
bana da kız dendi ve sürpriz oğlum oldu. doktor o kadar da emindi.Canlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Benimkinide yorumlayabilr misinizzErkek bence
Merhaba anladığınız kadarıyla bana da yorum yaparsanız çok sevinirimcanım bacak arasında net 3 çizgi var cinsiyeti belli kızların 3 çizgisi net olduğunda cinsiyeti de nettir ama 3 cizgi belirmemisse o zamsn söylemez doktorlar erkekler 10 haftadan itibaren belli ediyor kendisini.. birde benim bebeğimde kız bebeğin duruşu yapısı benim bebeğimle aynı ben kiz olduğundan emin oldum ama hakkinda hayirlisi olsun
Sirti donuk sanirim, yan durunca alt kisimdan biraz anlasiliyor ama boyle anlayamadim. Cok da bilemiyorum acikcasi normalde de, sadece tahmin ediyorum gorunce:)Benimkinide yorumlayabilr misinizz
net anlayamadim ama erkek gibi geldi bana hakkinda hayirlisiMerhaba anladığınız kadarıyla bana da yorum yaparsanız çok sevinirim
Hayırlısı inşallah teşekkür ederimnet anlayamadim ama erkek gibi geldi bana hakkinda hayirlisi
Bu kız ya. Bacak arasındaki çizgi yatay ve iki çizgi görünüyor. Net olmadığı için 3 çizgi görünmemişBana da tahminlerde bulunur musunuz 11+6 yız
Doktor da kız dedi evetBu kız ya. Bacak arasındaki çizgi yatay ve iki çizgi görünüyor. Net olmadığı için 3 çizgi görünmemiş
Cnm kesin kız mı?Doktor da kız dedi evet
Cinsiyet ne çıktı canım :)Canlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?