-
- Konu Sahibi hayatttguzelll
cinsiyeti nedir acaba?cıkıntı düz gliyosa kız yukarı bakıyosa erkek oluyor sizinki kıza benziyor :)
Merhaba cinsiyetiniz nedirArkadaslar 10 hafta 3 gunluk hamileyim ultrason fotografima gore cinsiyet tahmin edenler varmi
Kızsonuçları bekliyorum sağlıkla
Tahminleri alalım12 haftada bana erkek dedi doktor ben kz diyorm hocam dedm ckntı vs yoktu cnku kordonla karstrdı doktorsanırım ben keseye kafa yapısına gmre yorum yaptmhep sonra kızadöndu 15.haftada doktorumda kesn dedi bu sefer :)) smdi 23 aylık kzımvar doktordan önce annesi bildi cinsiyeti
kız gibi geldi bana :)Tahminleri alalımsizce ne
Yaakız gibi geldi bana :)
yukardaki cıkıntı benide dusundurdu ama o kdar uzun olurmu ya kac haftalıkYaaçıkıntı ne o zaman çoğu kişi erkek dedi ama bekleyip göreceğiz teşekkürler
Olabiliryukardaki cıkıntı benide dusundurdu ama o kdar uzun olurmu ya kac haftalıkbszı durumlarda göbek bagıylada karstırılıyor
13+1 haftalıkyukardaki cıkıntı benide dusundurdu ama o kdar uzun olurmu ya kac haftalıkbszı durumlarda göbek bagıylada karstırılıyor
rabbim gönlüne göre versin canımm sağlıklı sıhhatli olsunOlabilirama erkek istiyorum 2 kızımdan sonra sağlıklı olsun canım
Tabii ki yazarımrabbim gönlüne göre versin canımm sağlıklı sıhhatli olsunbenmmde bir kızım var olursa bende erkek isterm tabi ama herseyden en önemlisi saglıklı olmaları
banada sonucu bildirirmisin tam olarak belirlnenince cinsiyet doktor ne dedi :)