-
- Konu Sahibi hayatttguzelll
Kacinci haftadasiniz? Bana da 11+3 ve 15+3te kız dendi ama yanılma var mıdır diye korkmuyor değilimAyyy ben dün öğrendim. Gerçekten de kııııızzzzz
15+3de öğrendim bendeKacinci haftadasiniz? Bana da 11+3 ve 15+3te kız dendi ama yanılma var mıdır diye korkmuyor değilim
Bu yanilma olan kişiler çok nadir ama insanın başına gelmez diye birsey yok15+3de öğrendim bendebu haftadan sonra değişme ihtimali yok dimi tahmininizin dedim. Yok hayır bacak arasını çok net gördüm boş dedi
Ya kızı erkeğe benzetme ihtimali olabilir kordon va kaynaklı. Ama erkeği kıza benzetmek zor gibi geliyor bana. Yani inşallahBu yanilma olan kişiler çok nadir ama insanın başına gelmez diye birsey yokçok net gördüm dediyse ve doktorunuza güveniyorsanız içiniz rahat olsun insallah değişmez ikimizin de
12 haftada bana erkek dedi doktor ben kz diyorm hocam dedm ckntı vs yoktu cnku kordonla karstrdı doktorsanırım ben keseye kafa yapısına gmre yorum yaptmhep sonra kızadöndu 15.haftada doktorumda kesn dedi bu sefer :)) smdi 23 aylık kzımvar doktordan önce annesi bildi cinsiyetiYa kızı erkeğe benzetme ihtimali olabilir kordon va kaynaklı. Ama erkeği kıza benzetmek zor gibi geliyor bana. Yani inşallah
Yaaaa kız bebiş nasıl güzel bir duyguuu12 haftada bana erkek dedi doktor ben kz diyorm hocam dedm ckntı vs yoktu cnku kordonla karstrdı doktorsanırım ben keseye kafa yapısına gmre yorum yaptmhep sonra kızadöndu 15.haftada doktorumda kesn dedi bu sefer :)) smdi 23 aylık kzımvar doktordan önce annesi bildi cinsiyeti
Allah bağışlasın annesi bize de bakar mısın12 haftada bana erkek dedi doktor ben kz diyorm hocam dedm ckntı vs yoktu cnku kordonla karstrdı doktorsanırım ben keseye kafa yapısına gmre yorum yaptmhep sonra kızadöndu 15.haftada doktorumda kesn dedi bu sefer :)) smdi 23 aylık kzımvar doktordan önce annesi bildi cinsiyeti
Merhaba banad yorumda bulunurmusnz. 12+5 karindantabi göruntuyu gönderirmisin
Az önce doktordan geldim devlet olduğu için eski hastaları unutuyor doktor cinsiyeti nedir dedim kız dedi değişir mi dedim kimse için kolay kolay söylemek ama kesin söylüyorum kız değişmez dedi15+3de öğrendim bendebu haftadan sonra değişme ihtimali yok dimi tahmininizin dedim. Yok hayır bacak arasını çok net gördüm boş dedi
Yiaaa minnoşum. Bende değişmez umarım diyordumAz önce doktordan geldim devlet olduğu için eski hastaları unutuyor doktor cinsiyeti nedir dedim kız dedi değişir mi dedim kimse için kolay kolay söylemek ama kesin söylüyorum kız değişmez dedi
Yiaaa minnoşum. Bende değişmez umarım diyordumama gerçekten de erkeği kız olarak görmek saçma olur zaten
Genelde kiz dendiyse kesindir.Yiaaa minnoşum. Bende değişmez umarım diyordumama gerçekten de erkeği kız olarak görmek saçma olur zaten
merhaba kıza benzettim cıkıntı göremedm kafa yapısıda kıza cok benziyorAllah bağışlasın annesi bize de bakar mısın
merhaba başka görüntü varmı daha belirgin bundan anlayamadımMerhaba banad yorumda bulunurmusnz. 12+5 karindan
Doğru bildinizmerhaba kıza benzettim cıkıntı göremedm kafa yapısıda kıza cok benziyor
9 haftalık bizede yorum yapar mısınız cinsiyet tahmini bilenlerPeki neye göre merak ettim de
bana göre erkek9 haftalık bizede yorum yapar mısınız cinsiyet tahmini bilenler