Cinsiyet tahmini💗💙

15+3de öğrendim bende bu haftadan sonra değişme ihtimali yok dimi tahmininizin dedim. Yok hayır bacak arasını çok net gördüm boş dedi
Bu yanilma olan kişiler çok nadir ama insanın başına gelmez diye birsey yok çok net gördüm dediyse ve doktorunuza güveniyorsanız içiniz rahat olsun insallah değişmez ikimizin de

Bu yanilma olan kişiler çok nadir ama insanın başına gelmez diye birsey yok çok net gördüm dediyse ve doktorunuza güveniyorsanız içiniz rahat olsun insallah değişmez ikimizin de
Ya kızı erkeğe benzetme ihtimali olabilir kordon va kaynaklı. Ama erkeği kıza benzetmek zor gibi geliyor bana. Yani inşallah

Ya kızı erkeğe benzetme ihtimali olabilir kordon va kaynaklı. Ama erkeği kıza benzetmek zor gibi geliyor bana. Yani inşallah
12 haftada bana erkek dedi doktor ben kz diyorm hocam dedm ckntı vs yoktu cnku kordonla karstrdı doktorsanırım ben keseye kafa yapısına gmre yorum yaptmhep sonra kızadöndu 15.haftada doktorumda kesn dedi bu sefer :)) smdi 23 aylık kzımvar doktordan önce annesi bildi cinsiyeti

Yaaaa kız bebiş nasıl güzel bir duyguuu doktor söylediği an ağlamaya başladım

Allah bağışlasın annesi bize de bakar mısın

Eklentiler

• Screenshot_20230917_220843_Instagram.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_20230917_211008_Instagram.jpg
    75,1 KB · Görüntüleme: 48
15+3de öğrendim bende bu haftadan sonra değişme ihtimali yok dimi tahmininizin dedim. Yok hayır bacak arasını çok net gördüm boş dedi
Az önce doktordan geldim devlet olduğu için eski hastaları unutuyor doktor cinsiyeti nedir dedim kız dedi değişir mi dedim kimse için kolay kolay söylemek ama kesin söylüyorum kız değişmez dedi

Az önce doktordan geldim devlet olduğu için eski hastaları unutuyor doktor cinsiyeti nedir dedim kız dedi değişir mi dedim kimse için kolay kolay söylemek ama kesin söylüyorum kız değişmez dedi
Yiaaa minnoşum. Bende değişmez umarım diyordum ama gerçekten de erkeği kız olarak görmek saçma olur zaten

Merhabaaaaa
Bizde 6 haftalığız daha çok erken ama ramzi kese şekli yeriyle tahminde bulunan arkadaşlar vardı bize de tahminde bulunabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…