- 16 Ağustos 2023
- 72
- 23
- 27
-
- Konu Sahibi hayatttguzelll
Bende kız gibi hissettim nedenseSelammben de teori falan bilmiyorum ama bana da erkek gibi geldi sanki :) yada oyle hissettim bilmiyorum benimkine de yorum yapar misin sence nedir?
Eki Görüntüle 3289727
Yarin gidiyorum ogrenicem insallah yazarim burayaBende kız gibi hissettim nedenseAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Cinsiyeti öğrenmenize az kalmış bana da haber verin
Bu kız bence yaSelammben de teori falan bilmiyorum ama bana da erkek gibi geldi sanki :) yada oyle hissettim bilmiyorum benimkine de yorum yapar misin sence nedir?
Eki Görüntüle 3289727
Ay hadi hayırlısıBu kız bence yaasla anlamam bu arada ama çenesi sivri olunca kız diyorlar
Sizce benimki neyAy hadi hayırlısıçok teşekkür ederim
E bizim ultrason görüntülerimiz aynıSizce benimki ney
11+2E bizim ultrason görüntülerimiz aynıvalla ben kız hissettim, kendimin görüntülerine bakınca da öyle hissediyorum. şu an kaçıncı haftadasınız
11+2ben de hep kız hissediyorum ama yorumlar karışık
TabikiiAy inşallah sağlıkla gelir miniklerimizöğrendiğimizde haberleşelim mutlaka
Ay bizimki utangac cikti ne cinsiyet ne yuz hic gostermediTamamdır, güzel haberlerinizi bekliyorum
Kaçıncı haftadasınızAy bizimki utangac cikti ne cinsiyet ne yuz hic gostermedi
14+4Kaçıncı haftadasınız
Kız olduğu fikrine daha çok kapıldım nedense
Az önce şöyle bir fotoğrafa denk geldim ve baktığım ultrason görüntülerinin hiçbirinde çıkıntı yokHadi bana da yorum yapınbu arada yarın öğrenicem