- 14 Temmuz 2023
- 2.559
- 2.238
- 22
-
- Konu Sahibi hayatttguzelll
8 haftalik bu goruntu varmerhaba başka görüntü varmı daha belirgin bundan anlayamadım
Öylesine tahmin mi yoksa teoriye göremibana göre erkek
erkek gibi duruyor karından bakıldıysa8 haftalik bu goruntu var
renkli ultrasonda kafa yapısını erkege cok benzettim canımm rabbim gönlüne göre versin sonucu öğrenince bldir bizedeÖylesine tahmin mi yoksa teoriye göremibir oğlum var kız dilerim ama önceliğimiz sağlıklı sıhhatli olması
ramziye göre kızEki Görüntüle 3306427
Merhabaaaaa
Bizde 6 haftalığız daha çok erken ama ramzi kese şekli yeriyle tahminde bulunan arkadaşlar vardı bize de tahminde bulunabilir misiniz
Yorumunuz için teşekkür ederim benimde içimden kız geçiyor ama hayırlısı ve sağlıklısı tabiramziye göre kızplasenta sağda heralde öyle gördüm
erkek gibi duruyor karından bakıldıysa
Tamam canım 4 hafta sonra öğrenicez nasipse yani 13. Haftada haber vermeye çalışıcam aklımdan cıkmazsarenkli ultrasonda kafa yapısını erkege cok benzettim canımm rabbim gönlüne göre versin sonucu öğrenince bldir bizede
Kız dedi doktorum o haftakız bebek bu doktor yorum yaptımı aslnda gösterms cnsiyetini
aaaa hadi hayrlı olsunn saglıkla gelsin kızçen canımKız dedi doktorum o hafta
İnşaallah canım Allah razı olsunaaaa hadi hayrlı olsunn saglıkla gelsin kızçen canım
Ayrıntılı ultrasonda görünür sanıyorum.Hanımlar size bir sorum olacak anne karnındaki 15 haftalık kız bebeğin karnında yumurtaliklari gözükür mü hiç bu tarz bi bilgi duydunuz mu
KzBana da bi cinsiyet tahmini gelir mi kızlarne olursa olsun evlat tabi ama daha hiçbir şey almadım almak için sabırsızlanıyorum etrafımda teoriye dayalı olarak değil ama 2-3 kişi hariç hep erkek hissediyor. Sizler ne diyorsunuz bu arada 11+3 şu an. Ultrason görüntüleri birkaç gün öncesine ait. Cevap verirseniz mutlu olurum, teşekkürler Allah isteyen herkesin de gönlüne göre verir inşallah.
ErkekBana da yorum lütfeeeenyemi ultrason fotolarımız daha dün geldi taze taze . Hepsi karından .12.haftaya giriyoruz
Naaayyynnnn . Kıııız. Belli oldu cinsiyetimiz :)