- 14 Temmuz 2023
- 2.559
- 2.238
- 22
- Konu Sahibi hayatttguzelll
Banada yorum yaparmsnz. Karindan 8 haftalik. Ama ben ultrasondan telle çektim sag solu karistirabilirsnz.tutturamamışım ozaman bu sefer olmadı sağlıkla al kucagına oglunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada yorum yaparmsnz. Karindan 8 haftalik. Ama ben ultrasondan telle çektim sag solu karistirabilirsnz.tutturamamışım ozaman bu sefer olmadı sağlıkla al kucagına oglunu
Mrb benimkinide bakar misinizcıkıntı göremedim kafa yapısınıda kıza benzettim
karından bakıldıggında bebiş kesenin sağındaysa erkek solundaysa kız oluyor genelde canım direk baktıgında sağ tarafta ise erkektirBanada yorum yaparmsnz. Karindan 8 haftalik. Ama ben ultrasondan telle çektim sag solu karistirabilirsnz.
Banada yorumda bulunur musun acababenm tamamen kendi bilgilerim canım kese görünümü bebeğin duruşu kafa yapısı vs anlıyorm bi seklde tarif edemiyorum ha yanıldıklarımda elbet oluyor ama genelde doğru cıkıyor ben hamıleyken doktorla birlkte ultrasondan baktk o söylemeden ben söylemiştim doktor şaşırıp yüüzme bakmıştı msela :)
kız bebek bu doktor yorum yaptımı aslnda gösterms cnsiyetiniBanada yorum yapar mısınız 13+2 deyiz neye benziyor sizce sağlıkli olsunda tabi
tabi göruntuyu gönderirmisinBanada yorumda bulunur musun acaba
Buda 12+4tabi göruntuyu gönderirmisin
canım bacak arasını kapatmış göstermemiş ama ben kafa şekline göre erkek olarak yorumladım doktorun tahmin yürüttümü pekiEki Görüntüle 3300573
Bu detaylı ultrasyon 13+3
Doktor kemik yapsna gore kız dedi yinede degisebilir dedi Bilmiyorumcanım bacak arasını kapatmış göstermemiş ama ben kafa şekline göre erkek olarak yorumladım doktorun tahmin yürüttümü peki
bacakları kapalı göstermemiş birkaç haftaya tamamen netleşir sağlıkla gelsinDoktor kemik yapsna gore kız dedi yinede degisebilir dedi Bilmiyorum
Amin Ecmain Teşekkürlerbacakları kapalı göstermemiş birkaç haftaya tamamen netleşir sağlıkla gelsin
kız gibi geldi bana
Ay sonunda biri kız dedi. Gulumsettiniz tesekkur ederim İnsallah öyledir.kız gibi geldi bana
Ayyy ben dün öğrendim. Gerçekten de kııııızzzzzcıkıntı göremedim kafa yapısınıda kıza benzettim
Buna da bakar mısınızSizinki erkek bence, sağlıkla gelsin