- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.358
- 36
Kiz benceBenim bebeğimin cinsiyetinede tahminde bulunurmusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz benceBenim bebeğimin cinsiyetinede tahminde bulunurmusunuz
Doktor da kız dedi kafam karıştı yaErkek bence
Doktor dogru demiştir, bazen nub vs yaniltiyorDoktor da kız dedi kafam karıştı ya
Bacak arası görüntüsü olursa daha net yorum yapılabilir böyle yapılan tahminler çok net olmuyor sağlıkla gelsin bebeğinizMerhaba 12 hafta 6 günlük doktorum tahminde bulundu ama bazı sayfalara sordum uyuşmuyor ikisi sizlerin yorumu nedirEki Görüntüle 3208907
Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah bu bacak arası fotoğrafı videodan yakalamış arkadaşım hiçbir şey görünmüyor kesin gibi ama bakalım bu haftalarda değişim olabiliyor hiç belli olmaz.
3 çizgi var ya kız bence net. Bende 12+0 da öğrendim değişmedi
Diğer fotoğraflarıda atar mısınEki Görüntüle 3213093 bizede bi tahminde buluna bilirmisiniz
Diğer fotoğraflarıda atar mısın
Bunlar tek var cnm
Canım ben cinsiyetten çok anlamıyorum öncelikle bebeğin sağlıkla geldin içimden kız geçti o yüzdenEki Görüntüle 3213089 bizede bi tahlinde buluna bilirmisiniz lutfen
Tahmin hakkımı kızdan yana kullanıyorumCanım ben cinsiyetten çok anlamıyorum öncelikle bebeğin sağlıkla geldin içimden kız geçti o yüzden
Selam cnm ben yazini okumadan fotoya bakarak erkek oldugunu dusundumCanlar arkadaşımın 11+3 günlük gebeliğinde doktoru direk cinsiyeti bilmiş, kız demiş ultrason görüntüleri gerçekten de çok net bacak arası çekilmiş ve boş. Ama benim de başıma aynı durum gelmişti kesin kız denildi bacak arası böyle bomboştu hatta 16. Haftamda erkek çıktı bu durum da bizim kafamızı karıştırdı iyice. Cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Buda erkekMerhaba 12 hafta 6 günlük doktorum tahminde bulundu ama bazı sayfalara sordum uyuşmuyor ikisi sizlerin yorumu nedirEki Görüntüle 3208907
Bu kizBizi de tahmin edermisiniz 10+4 günlüğüz
Eki Görüntüle 3207307
Bu da bu haftadanBu kiz