-
- Konu Sahibi hayatttguzelll
Yaa benimde tüm belirtilerim erkek ama tabi belirtiler hurafe oluyorAz önce şöyle bir fotoğrafa denk geldim ve baktığım ultrason görüntülerinin hiçbirinde çıkıntı yokkız bebek sevdiğimden öyle geliyor ya da bana öğrenince haber bekliyoruz mutlaka kemik yapısından, kafa yapısından ya da keseden hiçbir şey anlamıyorum sadece benimki his kız
Ne gibi belirtiler açıklayabilir misinizYaa benimde tüm belirtilerim erkek ama tabi belirtiler hurafe oluyor
Sizinki erkek bence, sağlıkla gelsinBize de bakın lütfenn şu an 13 4 ama 12 5 de doktor söylemedi
Ama çok ağır geçiyor kız gibi hissettim hepSizinki erkek bence, sağlıkla gelsin
Çıkıntı gördüm sankiAma çok ağır geçiyor kız gibi hissettim hep
Anladım teşekkür ederimÇıkıntı gördüm sankibenimki bilimsel ya da teorilere dayanmıyor his sadece
Acı-tuzlu yiyorum (kızımda tatlı yemiştim)Ne gibi belirtiler açıklayabilir misiniz
Benimde aynı bakalım nasip hayırlı evlat olsunAcı-tuzlu yiyorum (kızımda tatlı yemiştim)
Gögüs ucum karardı
Bulantım hiç olmadı
Çin takvimi birde
KızHadi bana da yorum yapınbu arada yarın öğrenicem
Peki neye göre merak ettim deKızsonuçları bekliyorum sağlıkla
Kemik yapısıPeki neye göre merak ettim de
Dur sana bir foto daha atıcam bunu da tahmin etKemik yapısı
At bakalımDur sana bir foto daha atıcam bunu da tahmin et
kız bu bebiş :)Selammben de teori falan bilmiyorum ama bana da erkek gibi geldi sanki :) yada oyle hissettim bilmiyorum benimkine de yorum yapar misin sence nedir?
Eki Görüntüle 3289727
cıkıntı düz gliyosa kız yukarı bakıyosa erkek oluyor sizinki kıza benziyor :)Bize de bakın lütfenn şu an 13 4 ama 12 5 de doktor söylemedi