- 28 Aralık 2014
- 1.548
- 1.780
- Konu Sahibi hayatttguzelll
%100 erkekBu ney sence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
%100 erkekBu ney sence
Doğru kız bildin he%100 erkek
Ahaha valla benimkide aynısiydi kiz benim ki 2 ay oldu doğum. Yapali inşallah sizde sağlıkla dogurursunuzE bizim ultrason görüntülerimiz aynı valla ben kız hissettim, kendimin görüntülerine bakınca da öyle hissediyorum. şu an kaçıncı haftadasınız
Ay benimkine niye bakmadın ya bi bakar mısın sana zahmet çatlıyorum günler geçmek bilmiyor%100 erkek
Çoook teşekkür ederiz Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımızaAhaha valla benimkide aynısiydi kiz benim ki 2 ay oldu doğum. Yapali inşallah sizde sağlıkla dogurursunuz
Yaa bir tek bu grupta kız denildikız bu bebiş :)
erkek gibi canınCinsiyet tahmini yapabilecek olan var mi acaba 10+3 haftalık karından ultrason
canım merhaba alt kısmını tam görüp ona göre yorunluyorumda burda fotoda tam ckmamıs goremedgim icin yazmamışm baska foto varsa belrgın gonder bakaym telrarAy benimkine niye bakmadın ya bi bakar mısın sana zahmet çatlıyorum günler geçmek bilmiyor
Bu görüntüde şansımızı denesekcanım merhaba alt kısmını tam görüp ona göre yorunluyorumda burda fotoda tam ckmamıs goremedgim icin yazmamışm baska foto varsa belrgın gonder bakaym telrar
kız gibi geldi banaBu görüntüde şansımızı denesek
kız gibi geldi bana
Bana da yorum lütfeeeen yemi ultrason fotolarımız daha dün geldi taze taze . Hepsi karından .12.haftaya giriyoruzkız gibi geldi bana
Yeni fotomuza yorum yapar mısın ablasıKız sonuçları bekliyorum sağlıkla
Merhaba, yarın öğrenicem demiştiniz sonuçlar nasılDoğru kız bildin he