çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Tedavi de ise yaramaz mi? Yaramazsa da en son caremi denemis olurum elimden geleni yaptim derim ne yapayim. Boyle kesip atarsam da icimde hep acaba olacak..

lydx sonuna kadar katılıyorum...noraz anlatırken diyorsun ya hani "neredeyse dövecekti"...şans verdiğinde göreceksin ki birgün onu da yapacak...ağzından çıkanı kontrol edemeyen biri gün gelecek elini de tutamayacak...hakkında hayırlısı olsun...

seni tanımıyorum ama tanımadan şunu söyleyebilirim.
aynaya baktığıda bekarken ki seni görebiliyor musun??
yazık değil mi gençliğine, güzel yıllarına. böyle hayat mı olur Allah aşkına??
ben eşimle 2 dk küslük yaşasam o an beynim dönüyor??
sana daha ne kadar zarar vermesini bekliyorsun??
sen onu sevmiyorsun eğer sevgi böyle kötü bişey olsaydı sevmezdim emin ol. tabi o da seni sevmiyor bence.
sen sadece dış etkenlerden korktuğun için evlliliğini yürütmeye çalışıyorsun ve yılların verdiği alışkanlık, bağımlılık var.
eşin de biliyor onu başkası çekemeyecek o yüzden seviyorum deyip işin içinden çıkıyr.
bela okumak ne demek yaaa.. bela okunan evden mutlu bir hayat çıkar mı hiç???
biz dini nikah yaprken imam boşanmak lafı ağza alınırsa boşanılır o iş biter dedi. küfür olursa nikah düşer dedi..
eee siz nasıl evlisiniz hala?? ben hiç anlamadım. sadece sizin için üzüldüm.
ha bi de dolduruşa geliyor diyorsunuz. Allah aşkına ne dolduruşu. kendi fikri olmayacak kadar aciz mii?? baban sana bırak bu adamı , arkadaşların da bırak, amcanda bırak ve forumdakilerin büyük çoğunluğuda ayrıl diyor. siz neden dolduruşa gelmiyorsunuz??
bence eşinin kendi hali bu annesiyle alakası yok..

Haklisin. Cok hakli hem de. Dindar bi insan guya bu . Ben de onceki benle simdiki ben arasinda cok fark goruyorum. Ayni kiz degilim. Ama yediremiyorum kendime sanirim. Ne olacak bilmiyorim yazik mi olur diyorum duzelir diye umuyorum. Ayni sevgiyi buluacak miyim diyorum. Bi insana kendini bu kadar acmak bu kadar yakin olmak o kadar zorki. Bi de 23 yasindan 30uma kadar beraberim , beraber buyumusuz. Baskasi ciksa karsima daha iyi olur mu? Onda da yanlislar olmayacak mi? Ben de mukemmel degilim ki. Ama biliuorum bu korkular var diye de sagliksiz bi evlilik surmemeli. Cok korkuuorum...

benim annemle babam 26 yıllık evliler. kendimi bildim bileli babam anneme karşı çok anlayışsız. annem çok harika ve özverili insandır. babamın başına taş düşse tabiri caizse senin yüzünden der. annem hep ılımlıdır hep çözüm üretir babam ise problem. bize karşı babam çok iyidir ama anneme karşı öyle değil. neyse velhasıl anneme dedim babam öncedende mi böyleydi. dediki ewt ilk evlendiğimiz andan beri böyle. neden gitmedin dedim sonuçta malı mülkü varmış annemin şimdi yok babam batırdı hepsini. cesaret edemedim, millet ne der diye düşündüm durdum dedi?? millet her zaman söyleyecek söz, yapacak dedikodu bulur. senin çektiğinde sana kaldı anne dedim. her geçen gün annem öylesine yaşıyor bizimle mutlu oluyor kendi için mutlu olmayı düşünmüyor bile cnm annem..

yani demem o ki bağımlı hale gelme eşine. ewt bağlı ol o da sana olsun ama onsuz yaşayamayacağını düşünme. ayrıl demiyorum, ki haddim de değil ama üzdürme kendini. şu mübarek günlerde huzura ersin kalbin inş..

ah be canim yiyecek bu adam senin omrunu.daha oncede soyledim sana bu adamdan ne koy olur ne kasaba.yazik ediyosun kendine.ailene de yazik.en ufak bi tartismanizi ailesine gelmiyo bu it diye hemde telefonda yansitan bi adam sen 2 gundur babandasin ailesine soylemedi oylemi.guluyorum gercekten.daha oncede ben karimi seviyorum diye evden cikmistiniz daha kapidan cikar cikmaz burnundan getirmisti.yine aynisi olcak canim.ayrica sana bisey soyleyimmi bu adamin ofke kontrol edememesi gibi biseyi yok.ofkesini kontrol edemeyen adam bi tek sana yapmaz bunu.hadi bide annesine bagirsin cagirsin bakalim.benim esiminde ofke kontrol edememe problemi var.bazen sacmasapan bisey yuzunden tartisirz ama sonrasinda hatasini anlar ve gonlumu almak icin elinden geleni yapar.ve bu hicbizaman disariya yansimaz.ayrica sinirlensin gozu kimseyi gormez annesine kardeslerine komsuya vs herkese aynisini yapar yanlizca bana deil.bu hareketi tasvip ettigim icin soylemiyorum ama bu davranisi neden yanlizca sana karsi.ezdirme canim kendini daha yolun basindasin nasil baslarsa oyle gider.ve siddet egilimi var seninkinde.ve birdahaki ayriligin yuzde doksan dayak yiyerek olcak. o yuzden kesinlikle esimi seviyorum yalanina inanaip evine donme.cokseviyosa seni madem tedaviye baslayin ve tedavinin seyrine gore don evine o sure zarfinda yine babanlarda kal..

Tedavi de ise yaramaz mi? Yaramazsa da en son caremi denemis olurum elimden geleni yaptim derim ne yapayim. Boyle kesip atarsam da icimde hep acaba olacak..

7 sene böyle yaşadım canım, sokakta kavga, yolda kavga, evde kavga... dayandım ki üstüne çocuğum var dedim. Ama en sonunda yetti dedim. Bir çok kere denedim, kızdım, gittim, geldim, denedim... en sonunda resti çektim tedavi ol dedim evden gönderdim tamam dedi inandım çocuklarım vardı inanmak istedim geri döndüm tedavi mi? :)) yalan oldu, 1 kere gitti sonra bir daha gitmedi.. en sonunda 7 seneyi sildim. Tek celsede boşandım. Sonuç mu kendimi daha yeni yeni düzeltiyorum, çocuklarım yeni yeni sakinleşti. Her şey rayına oturdu...

Kaç arkadaşım arkana bakmadan kaç...

Öfke kontrolsüzlüğü bir çocukluk hastalığıdır. Yetiştirilme tarzı ile alakalıdır ve kolay kolay kısa sürede düzelmez. Karşınızdaki insan öfkelendiğinde etrafındaki kimseyi tanımaz, anne baba eş sevgili çocuk... Ağzından köpükler çıkarırcasına bağırır, iter, kakar ama bunu şiddetten saymaz ben sinirliysem sen de alttan al der çünkü annesi/babası öyle yapmıştır. Öyle görmüştür. Kafasındaki modeller bellidir, dik kafalıdır, sonra yaptığından pişman olur ama yıkar geçer.. Kontrolsüz öfke tüm insan ilişkilerine zarar verir, çevresinde gerçek bir arkadaşı bile olmaz, yolda trafikte bile çatışır...

Seninki de böyle mi?

O adam düzelecek diye aylarca bekledin vakit kaybettin zaten.

Düzelmeyecek gör artık.

Vakit kaybetme.

Kaç kurtul.

Aramadi zaten bugun. Niyeti olan arardi, hala inatlarda bu. of allahim hayirli degilse sen sogut yarabbim. ((

Disardan fena degilim, guya isteyim calisiyorum gun icinde cok dusunmuyorum. Ama cikar cikmaz, dun aksam kotu oldum. Hic aglamamistim, agladim biraz. Kardesimle konustum, disari ciktik yuruyus, spor yaptik biraz. Iyi geldi. Aramadi ne beni ne ailemi. Annesi babasi da ayri sinir, annesinim beni aramasini beklerdim ne oldu kizim demez mi insan. Yok karismayin demismis omer, onceki bahanedi buydu. Neyse, hala bi umut var icimde, keske olmasa artik istemesem. Mazosist miyim neyim... Kiyafet almam lazim evden bu arada. Iftar vakti gideyim dedim, evde olmaz annesinde olur.karsilasmak hem istiyorum hem istemiyorum..

Sizde ne var biliyor musunuz? Stockholm sendromu.. Kurbanın celladına aşık olma durumu yani...

bizler belkide çok sevdiğimiz değer verdiğimiz o insandan birazcık da olsa bir umut görmek için yapıyoruzdur bunları belki herşey eskisi gibi olur belki düzelir umuduyla ... öyle olmuyor bazen oysa ki ne umutlarla ne sevinçlerle geçmiştir o günler oysaki... hep bi umut bekleriz belki , acaba gibi. AMA BAZENDE HİÇ BİRŞEY ESKİSİ GİBİ DEĞİLDİR ARTIKK...

norazcım, iş ciddiye binip dava açılınca gelir kapına merak etme. Eskidenolsa demişti dersin.

Ama gel sen aklını başına devşir arkadaşım. Senin adına gerçekten çok üzülüyorum okudukça. Ayrıl demiyorum, diyemem ama değişeceğini sanma.Yani birleşeceksen de kendin bazı şeylerden fedakarlık yapacaksın. Yoksa yine aynı noktaya gelir ve daha şiddetli şeyler yaşanır. Biraz dik dur allah aşkına ya! Ayrılacaksan da birleşeceksen de dik dur arkadaşım! Onsuz yapamayacakmış gibi davranıyorsun,ki bunu hissediyordur. Birleşsen bile "bensiz yapamaz nasıl olsa" fikri yaratma adamda. Sonra ipin ucu kaçar bak yalancı çoban olursun herkesin gözünde. Yaşadım arkadaşım biliyorum!

Haklisiniz, daha dik durmam lazim.. Bana yaptigi kotu hareketleri hemen siliyorum, guzellikleri hatirliyorum. Daha kararli olmam lazim yumusamamam lazim haklisiniz. Sadece belirsizlik bitiriyo iste insani. Boyle hicbisey yapmadan karsi taraftan beklemek. Elimde degil evimi duzenimi ozluyorum, simdi aksam olsa eve gidip yayilsam diyorum. Babamdayim ams yine de iste misafir gibiyim.. Kimse oyle hissettirmese de.

canım amcan nasıl mantıklı bir adammış tebrik ederim. çok doğru teşhis. benim kv dede acaip baskın kp i evde sayan yok sanırım benim eşimde o yüzden böle. şu an okuyunca çok mantıklı geldi. ne adım atıcaksan amcanla konuşup at. gerçekten sana en iyi yolu göstericek gibi.

Kac zamandir esinden ayri yasiyosun cnm. Gelip seni götürmek istiyormu?
Bende suan esimle ayri yasayali tam üc ay oluyor. Ne arayan ne soran var. Baslarda esim sen kendin eve gel
Ben seni getirmem dedi. Ailende kabul etmedi. Bunu hep yüzüme vurucani söylediler. Sen geldin sen barismak istedin diye. Nitekim ailemi dinlemeyip eve gittim. Bana dedigi söz aynen söyle: madem barismak icin geldin dedi ve sartlarini saydi. Cok pisman oldum.gittigime ve geri geldim babamin evine. Baktim o benim pasifligime alismis. Beni sindirmeye ezmeyede alismis. Düzelicek birsey yoktu. Esimi cok sevmeme ragmen geri geldim. Arkamdan dedigi lafta su: bana birsey olmaz ben erkegim erkegin dulu olmaz olan sana olur diye.
Arkadasim gelsin seni alsin en azindan aileni ilna etsin. Desin bu benim karim emanetim ben esimi seviyorum. Evliligin basi problemli olsada ben Allah'in izniyle hallederiz. InsAllah hersey senin istedigin gibi olur arkadasim.
Selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…