çok haklısınız farklı algıladım sanırım kusura bakmayın
evet maalesef kimi düzelir umuduyla evleniyor,kimide hem evlenip hemde üstüne çocuk bile yapıyor düzelsin diye..
benimde yapım sakindir kolay kolay cvp vermem susarım ve kibar bir dille hatasını anlatırım..özrünü diler ,gönlümü alır..benimde hatalarım olur oda o şekilde uyarır beni bende özrümü dilerim olması gereken budur zaten..
ama bu adamın yaptığı hata karı-koca arasında kalmamış ki..tlfnda annesine 'gelmiyo bu it vs' demiş bence bunun affı yok..özürde dilese affı yok..karaktersizlik bu karısını küçük düşürüyor başkalarına karşı. zaten özürede yanaşmıyor.
anne-baba hasta diye amcasına açmış konu sahibide derdini oda olaya tuz biber olmuş. yani hem 3. şahısın yanında hakaret hemde konu sahibesi amcasına 3. şahısa dert yanmış düzeltmek amacıyla..
doğru olanı yapmış ve evden çıkınca adam yine öküzlük yapmış..kadınlar bu konuda hep daha farklı düşünür bitirme taraftarı olmaz.illaki bi şans daha verir.ne yapsın toplum baskısı var boşanmak kolay deği ki?
kadınlık gururunu ayaklar altına almış gitmiş kadıncağız.gitmese o esnada direkse özür beklese yoksa ben boşanıyorum dese bence eşi eyvallah boşanalım der.adam hatasını hiç kabul etmemişki..ruhsuz, karaktersiz bi adam seven adam zaten bu şekilde davranmaz.