çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Amiin sagol insallah hepimizin kiymetini bilenler olsun cevremizde.

Allah yolunuda bahtınıda açık etsin. Okudum akşamdan beri üzüldüm. Sen kimbilir neler yaşadın. Rabbim hep güzel insanlar çıkarsın bundan sonra karşına inşallah.buraya yazmanda bir çok kişinin sorularına cevap olur umarım,birçok kişiye ders olur.

Konunuzu okumuştum ama hiç cevap yazmadım. Cok iyi yapmissiniz boşanmakla anlattığınız şahıs çekilecek gibi değil. Bu arada dans müthiş bir terapidir :) Orda hem eglenir hemde çok güzel dostluklar edinirsiniz. Hayat bundan sonra sizin icin çok güzel olur insallah

O kadar cok konusma yapilmiski.. Lakin anlamak istememis kimse ama...esler konusamadiktan sonra herkesin konusmasi pek birsey ifade etmiyor ne yazikki...bu adam hasta gibi birsey...iliski sorunlu bir hale gelmis... Cocuk yokken kurtulmak en guzeli... Birde cocuk olsa baska sorunlar olur.. Ne denisler.. Yuzun degil kaderin guzel olsun.. Cok dogru bir soz...ilerde karsina daha iyi insanlar cikar ins..

En son açtığım konuda evlendiğime pişmanım ama dönemem babamın evine dedim. Bir yıllık evliyim ve eşim görünüşte iyi hoş her istediğimiz oluyor ikimizinde ama ters giden birşeyler olduğunda kendisine cvp verdiğimde veya kendimi savunduğumda kocam değilde başkası oluyor karşımda hakaretler üstüme yürümeler beni sarsmalar. Ben sizin yaşadıklarınızı okuduğumda iradenize gücünüze hayran kaldım. Rabbim bundan sonrada yardımcınız olsun inşallah.

3 gündür konunu okuyorum. Son sayfaya ulaştığımda hala boşanmadığını görseydim ben deliricektim burda.En doğru kararı vermişsin. Hakkında hayırlısı olsun. Sevgiler :)

Sizin baştan boşanmayı kabul etmemeniz hataymış,keşke kabul etseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…