Öncelikle sizin adınıza çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Eşiniz önceden nasıldı çünkü uzun bir flört döneminiz olmuş ve ozaman da böyle davranışalrı var mıydı?Eğer yoksa iş ve maddi sıkıntıların stresini sizden çıkarıyor olabilir.Tabi ki bu onu haklı yapmaz ancak evliliğe iyi günde kötü günde diye başlanıyor sizin de kötü günleriniz geçer inşallah.Kesin boşanmayı düşünmüyorsanız bence bir şansı daha hakediyor evliliğiniz,eşinizin sorunlarını çözmesi koşuluyla tabi.,o kadar emek ve yıllarınızı harcamışsınız çünkü
Canım yazını okudum ama eşinin sevgisinin var olduğunu hissettim
Zannediyorumki annesinin stresini senden çıkarıyo
Benim kvalidemde bizim adımıza karar verir, bizim adımıza planlar yapardı
Şimdi düşünüyorum ve anlıyorum ki kayınvalidem yüzündenmiş bütün o bağırışmalar, defol git demeler O zamanda bu kadar farkında değildim Ama yinede mücadele ettim hep
Eğer hayatınızın büyük bölümünden kayınvalidenizi çıkarabilirseniz eşinizin düzeleceğine inanıyorum Bence eşinizde mücadele ruhu yok ve sorunların çözme yolunun kestirip atmaktan geçtiğini sanıyor Umarım düzelir.. Çünkü boşanmak için henüz ortada elle tutulur bişey yok Söylenenler ve yapılanlar abartılı sinirle yapılan şeyler
Bence yüz göz olmayın daha fazla çünkü net bir karar vermemişsiniz.
O sinirlenince üstüne gitmeyin, uzaklaşın.
Sakin olduğu zamanları güzel geçirmeye çalışın.
Eminim denemişsinizdir bunları.
Bir de şu var hep derler evliliğin ilk seneleri zor geçer diye.
Şimdi tek yapmanız gereken daha fazla yüz göz olmamak, çünkü bu iş devam da edebilir.
Canım yazını okudum ama eşinin sevgisinin var olduğunu hissettim
Zannediyorumki annesinin stresini senden çıkarıyo
Benim kvalidemde bizim adımıza karar verir, bizim adımıza planlar yapardı
Şimdi düşünüyorum ve anlıyorum ki kayınvalidem yüzündenmiş bütün o bağırışmalar, defol git demeler O zamanda bu kadar farkında değildim Ama yinede mücadele ettim hep
Eğer hayatınızın büyük bölümünden kayınvalidenizi çıkarabilirseniz eşinizin düzeleceğine inanıyorum Bence eşinizde mücadele ruhu yok ve sorunların çözme yolunun kestirip atmaktan geçtiğini sanıyor Umarım düzelir.. Çünkü boşanmak için henüz ortada elle tutulur bişey yok Söylenenler ve yapılanlar abartılı sinirle yapılan şeyler
nasıl yani yüz göz olmayın derken, kocamla mı? konuşmayayım mı bu konuları, anlamadım
insan bir seferde silemiyo ki, kaç yıl sevdiğim adam bu. ilk yıllarımızı hatırladıkça o kadar üzülüyorum ki.. eminim ki biz başka bi şehire taşınmış olsak, ailesi uzağımızda olsa hiç problemimiz olmayacak. ama o da imkansız. büyük ailesinde, komşularında, herkes çok seviyo beni. ananesi bile beni anlatıyomuş torunlarımdna daha ilgili diye, güleryüzlü kızım diye. onun benim aileme gösterdiği ilgi, alaka benimkinin 5te biri ancak. hiç haketmedim bunları. allahım sen yol göster..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?