çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Bence sizi istemeyeni siz de istemeyin 5 yıl da çıkmayan huyları sonradan çıkabilir.Nedense bazıları evlilikcüzdanını tapu gibi görüyorlar.Ben ne dersem o olur edalarında.Düzeleceğine inanıyorsanız bilemem ama işin içine sizden başka kişiler girdiği zaman zor.Zaten çalışıyorsunuz ailenizde arkanızda son karar size kalmış artık.

Burcla alakali oldugunu sanmiyorum ama, yay. Ben de ikizler guya hic uymuyorum tarif edilene, yukselenm oglak . Gece cok zor uyudum sabah koru uyandim. Midem bulaniyo stresten, bgn konusucaklar amcamla, 2 demisti dun amcm telde. Cogunluk bosver ayrilmak daha iyi demis, en yakin arkadsim da oyle diyo ben evlenince kendim gibi olamamisim cok degismisim cok baskilamis beni. Hakli . Bitmesi ne kadar zor.. Cok uzuluyorum...

Sen kimsenin dedigine bakma kimsenin akliyla haereket etme bu hayat senin nasil yasamak istiyosan öyle yasa canım sonradan pismaan olucagin şeylerde yapma

Bende yazarini unuttum erkekler neden aldatir diye bi kitap var orda yasanmis oykulerdende alinti yapmis Yazar cogu bayan eşinden ufak tefek sebeplerden yada iste bi kadinla ilgisi var diye ayrilmis kadinlarin sonradan yasadigi pismanligi kadinlarin dilinden yazmis adam bir cogu keske ayrilmasaydim gaza gelip demis bircoguda ya başka bi erkeğin ikinci karisi olmayi goze almis (esi aldatta diye ayrildi oda ikinci kadin oldu) kimiside gene evlenmis ayrilmis cocugu vs olan birileriyle birlikte gene yani gaza gelme mantikli kararlar ver boşan yada boşanma demiyorum ama sana akil verenler olmayabilir yarin yaninda ve hicbi zaman kötüsünün gidip iyisinin gelicegi garanti olmaz

Ama kadıncağız ne yapsın. Bosanicam diyip duran bir erkekle nereye kadar. Bence arkadasinın ne bı anlık sınır ne de simariklik.

Intro Ela: kimse kalkipta kimseye hemen bosan diyemez zaten , bu kisinin kendi karari... Esini hepimizden iyi taniyan o, nekadar sevdigini bilende o, bu hayati yani suanda mutsuzlugu yasayanda o... Bunlarin hepsini tabiiki kendince tarticak... Ama allah askina hangisi yazdiklarinizin hafif ufak tefek seyler? Konu sahibi dayak yeyip hastanelik olmayimi beklemeli? Heleki aldatilmayi bile basit sebeb kadinlar bunda bile birakinca pisman oluyomuslar yazmisiniz ya PES yani koca bi PES...iste bu yüzden erkekler kolay aldatiyo böyle düsünen kadinlar oldugu icin hepimizi öyle saniyorlar... Konu sahibinede yuvasini kurtarmak amacli cogunlulla yorumlar yanliz kendisini ezdirmemek sartiyla esine bi ders verme önerileriyle...eger esi bunu degerlendirmesse zaten degmezmis deniliyo cogu yorumlarda...buda dogru zaten bunlar sadece fikir, en son karari tabiiki konusahibi kendi vercek...ama yok söyle olmasi lazim heralde yorumlar...ayyyy naptin sen hemen kocana geri dön , o severde, döverde,sögerde...aman haaa sen esinin gönlünü hos tut baska kadinlara gitmesin, gidersede bosver görmemezlikten gel nasil olsa tapusu sende...yoksa cok pisman olursun birakirsan hayatin kararir...allah askina yaaa bi erkekleri bu haklari taniyan böyle kadinlar...bana siddet uygulayan, aldatan adamdan ayrilinca ne pisman olucam yaaa allah allah...tabiiki insan uzülür,hele hele seviyosa kahir olur, bi yuva bu sonucta evcilil oyunu degil ama hicbi kadinda bi erkek tarafindan ezilmeyi hak etmiyor...

benimde seninle hemen hemen benzer konularım vardı,okudukça yeniden yaşamış gibi oldum malesef keşke olmasaydı ama nasip kısmet bunları da yaşıycakmışız ,ben ayrıldım eşimden 5 ay oldu ve şükür ki o kadar mutluyum ,evliliğimiz süresince kendimi ne kadar yıprattığımı,değmeyecek bi insan için ne kadar boş yere kendimi üzdüğümü yeni yeni anlıyorum,boşanmış bi insan olarak çok korkularım vardı ama hiçbirşey korktuğum gibi olmadı, hiç kendini boş yere üzüp yıpratma ,bırak o insan üzülsün eğer akıllanmıyorsa da sen yoluna ben yoluma dersin,bu hayat senin ve bir daha dünyaya gelmiyceksin o yüzden lütfen kendini toparla ve önüne bak ,emin ol herşey daha iyi olucak

sizin üzerinize yürümesi bile şiddete ne kadar meyilli olduğunu gösterir.. tabi ki hiç kimse böyle olsun istemez ama sonun da bi şekil de başınıza iş alşacak kurtulamayacak hale gelicekseniz ki öyle olur genelde allah beterlerinden saklasın.. ayrılın derim ben, hayır yarın bir gün sizin ruh sağlığınızı bozacak

Ben de seviyorum onu ama mantikli dusununce olmuyor. Keske sihirli bi degnek olsa hersey duzelsr biz de ayrilmasak ama iste ancak masallarda olur bu. Su an konusuyorlar amcamla cok streslim. Kesin istemiyorum ben de diyecek burnundan kil aldirmayacak. Annesi babasina rezil oldugunu dusunuyodur eminim. İcim kan agliyo evdeyim kardesim disari cikalim kafa dagitirsin diyo ama hic canim bisry yapmak da istemiyo. İstahim gitti midem bulaniyo stresten. Of allahim sen sabir ver...

Noraz insallah bu durum sana en cok hayri dokunacak sekilde sonuclanir. Benim nacizane gorusum bu adamdan koca olmaz yonunde. Cunku insan sevdigini boyle sebeplerden kirmaz.kendinle kiyasla sen seviyorsun ve olumlu yaklssiyorsun o ise bitirelim derdinde. Kendibailenide uzme. Senin kizin olsa bunlari yasasa sende eminim rahat olamazdin. Ileride bu adamin dahada kuduracagini dusunuyorum. Bi adam bugunde sana cok bagirdim dermi ya. Karsisinda bir bayan var. Bence yol yakinken bu isi bitirmen yararina olacak diye dusunuyorum. Yillar gectikce icine ata ata hasta olmani istemem. Kocanda baksin isine.

Sen kimsin nerden atladin simdi benim yazdiklarimin icine anlamadim?

Ben fikrimi söylüyorum sen dahil kimseyi ilgilendirmez?

Ayrica ben dovsede seni aldatsada bosanma mi demişim yazdiklarimdan bunu mu anladin?

Bosanmak istemedigi için örnek verdim böyle olanlar var diye sende öyle olucaksin demedim..

Cogunluk bosan demis dedi bende kendin karar ver dedim.

Senin algilamanda bi problem ver arkadasim bidaha yazima atlama please..

Ayrica konu ben yada kocam degil terbiyesizlik yapma ok.

Yazdiklarini bidaha oku istersen, ayrilanlar mutsuz oluyor genellemesini yapmissin....haaaa bende fikrimi söyledim seninki gibi, sana sormiycam yani aynen senin düsündugün gibi...ayrica senin algilama sorunun var heral,terbiyesizlesen sensin...senin esine ve senin eile yasantinada nisey demedim ve diyememde..genel olarak eslerinin her seyine göz yuman kadinlar yüzünden erkekler bukadar rahat istediklerimi yapiyorlar dedim...bunu anlayamiyorsan ben napayim...konu sahibide zaten mantikli birisi burdaki bosan diyenleri dinleyipte hemen dava acmiyo sadece fikir aliyor...herneyse size laf yetistirmekten daha önemli islerim var...

Esinizin cok ciddi bir öfke sorunu var ve bu cözelmesi gerekiyor. Ancak sizin tavrinizida dogru bilmiyorum. Her olayda amcana, yengenin yanina gitmekte yanlis, tipki onun hemen annesinin yanina gitmesi gibi. Eger evliyseniz, sorunlarini ilk basta kendiniz cözmeye calisin.

Ilerde mesela araniz düzelebilir, ancak amcaniz, aileniz esini her zaman farkli gözlerle bakacak.

bu tip adamlar kendilerini belli ediyor, ama bazı bayanlar bile bile düzelir umuduyla evlilik yapıyor. hadi evlendin, haklı olmana rağmen her sorunda ezilen,susan, arayı bulmaya çalışan taraf kadın oluyorsa, bu bence hatadır. çemkirmek, cevap vermek değil bahsettiğim, haklıysan ve karşı taraf hatalıysa en azından bir özür gelene kadar beklemek bile insanın kendine saygısıdır.
"kız adam gibi konuşmuş sorunu halletmeye çalışmış ama tek taraflı olmuyor" derken kendiniz de söylemişsiniz zaten, bu tarz adamlara insanlık maalesef ki yaramıyor, kavga etsin demiyorum, ama kadın kendini garanti gibi de göstermesin.
son olarak da konuyu okuyan herkes adamın hatalı olduğunu anlamıştır lakin burada adama sayıp sövmenin konu sahibine faydası olmaz. o yüzden ben kendimce konu sahibinin hatasını söyledim. siz de kendi görüşünüzü söylersiniz.

çok haklısınız farklı algıladım sanırım kusura bakmayın
evet maalesef kimi düzelir umuduyla evleniyor,kimide hem evlenip hemde üstüne çocuk bile yapıyor düzelsin diye..
benimde yapım sakindir kolay kolay cvp vermem susarım ve kibar bir dille hatasını anlatırım..özrünü diler ,gönlümü alır..benimde hatalarım olur oda o şekilde uyarır beni bende özrümü dilerim olması gereken budur zaten..

ama bu adamın yaptığı hata karı-koca arasında kalmamış ki..tlfnda annesine 'gelmiyo bu it vs' demiş bence bunun affı yok..özürde dilese affı yok..karaktersizlik bu karısını küçük düşürüyor başkalarına karşı. zaten özürede yanaşmıyor.

anne-baba hasta diye amcasına açmış konu sahibide derdini oda olaya tuz biber olmuş. yani hem 3. şahısın yanında hakaret hemde konu sahibesi amcasına 3. şahısa dert yanmış düzeltmek amacıyla..
doğru olanı yapmış ve evden çıkınca adam yine öküzlük yapmış..kadınlar bu konuda hep daha farklı düşünür bitirme taraftarı olmaz.illaki bi şans daha verir.ne yapsın toplum baskısı var boşanmak kolay deği ki?
kadınlık gururunu ayaklar altına almış gitmiş kadıncağız.gitmese o esnada direkse özür beklese yoksa ben boşanıyorum dese bence eşi eyvallah boşanalım der.adam hatasını hiç kabul etmemişki..ruhsuz, karaktersiz bi adam seven adam zaten bu şekilde davranmaz.

Bence konu hakkındaki sıkıntılarınızı içinize atmayıp yakınlarınızla paylaşarak iyi yapmışsınız. Çoğu kadın ben bunu tek başıma halledebilirim altından kalkabilirim diyerek eşinin öfke probleminin daha da büyümesini çaresizce izlemek durumunda kalıyor. Eşinizin öfke yönetimi konusunda problemleri var. Bu daha da derindeki psikolojik problemlerin dışa vurumu olabilir. Size tavsiyem boşanma konusunda kararsızsanız eşinizi psikologa gitmeye ikna etmeye çalışın. Eğer buna da yanaşmazsa o zaman siz elinizden geleni yapmış sayılırsınız.

ne kusuru cnm, hassas oluyoruz işte böyle konularda :) keşke bir çözüm olsa da önersek ama bazı erkekler dediğin gibi karaktersiz. düzgün konuşsan anlamaz, ters davransan dayak atar. en iyisi konu sahibinin bundan sonrası için kendini kurtarması sanırım.
hakkında hayırlısı olur inş.

tam bır ruhhastasıymıs hakkında hayırlısı olsun bır sanıye bıle uzulmene değmez...hayat böyle hasta ruhlulara uzulecek kadar uzun degıl bosver...eden bulur..allah gönlüne göre versinnnn.....

Merhabalar herkese. Dun hic halim yoktu yazamadim sizlere. Babamdayim 2 gundur, kavgadan sonra donmedim biliyorsunuz. Dun amcamla bulustu konusmuslar. Ben karimi seviyorum ama bu halini degil demis, guya ben de kavgada cok sinirleniyomusum onu daha cok sinirlendiriyomusum. Bi de efendim ben arabanin kapisini carpip cikince ona bagirdim okuz dedim ki benim hakaret etmem hatta boyle bagirarak soylemem imkansizdi. Beni de cigirimdan cikardi sonunda. Neyse o yuzden cok kizmismis. Benim yaptigim 1 se onunki 10. Amcam da o zaman al karini ikiniz gidin doktora demis demekki ikinizde de yok ofke kontrolu. Onu sirf suclarsak gitmezdiye oyle soylemis. Neyse yanlis davrandim demis gidebiliriz doktora demis. Evden cikmasina bozuldum demis. Bi de annesi babasinin sehirdidina gidicegini o gun ogrenmis o aksam, yemin etmis daha once degil diye. Sanki ben cay almaya fln gittigimde bi dkk yanima gelip boyle boyle gidelim mi biz de annemleri gotururuz hem diyemedi. Amcamin fikri bunun annesi babasini ezmis ya bunun korkusu da babasina benzememek, onun korkusuyla seni ezmeye lafini gecirmeye calisiyo dedi. Guya ben her lafim olsun istiyomusum, halbuki oyle bisey yok. İste demiski insan bi ifrari dayisiyla yapmak isteyenez mi( dayisi sehirdisinda olan) . Sanki ben sehirdisina gitmeyelim dedim. Bana emrivakiye kizdim hala anlamamis gibi konusmus. Bi biz konusalim kendimiz karar verelim kimse karismasin demis. Oldu canim karistirmadigimz 8 ayi gorduk. Sanki hic siddetli kavga olmadi. Bosanma laflarini acmadim dedi amcam, seni aramasini bgn karari sicagi sicagina verin, ayriliyosaniz da barisirsaniz da ben kizimin arkasindayim demis. Aramadi aksam zaten ben de bulusmak istemiyodum kafam yorgun. Babama anlattim babam hic tatmin olmadi, yetersiz konusmus amcan dedi, ben cagircam yarin onu ofisime dedi. Burnu surtsun dedi. Diyoki kari koca arasinda kavga olur ama insan zirt pirt bosanma lafi etmez. Ben de artik bisey demedim, bliyorum benimki artik daha karismasin kimse demedimmi diyecek. Artik nehalu varsa gorsun bu is ciddi ben zor geri adim atarim . Gerci soylediklerinde bi pismanlik var doktora gideriz demis falan ama bana kalsa kendinin somut seyler yapmasi lazim. Onun anne babasi bilmiyomus, biz aradigimizda ogrenmisler guya. Karismayiz siz halledin demislermis. Tabi soyler mi siddetli tavrini. Off off nolcak boyle ya, ise gidiyorum kafam dolu. Yazik bi kalkip gelemiyo babamla yuzlesemiyo. Belki de o da bana aci cektiriuo aklinca.

Yol yakınken arkana bakmadan kaç! Çocuk yok bişi yok ailende arkanda... En kızdığım söz de ben sinirliyken gelmesin üzerime çünkü ben psikopatım kontrol edemem kendimi, ağzımdan çıkanı kulağım duymaz o yüzden iyisi mi sus otur demektir bu.. Öfkesini kontrol edemeyen bir insan hayatı size zindan eder, tedaviler terapiler de bir işe yaramaz (tecrübe ile sabit) Hakkınızda hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…