Keske eşin buluşma için sana telefon acsaydi.
Sen bulusacaksin, o yine sacmalayacak ve yalvaran, ayağına giden sen olmuş olacaksın.
Annem istedi gorusmeyi, ben değil deyip seni yine küçümseyecek.
Çok fazla iyi niyetlisin noraz. Yerinde olsam görüşmeye gitmezdim. Barışmak isteyen kendi arasın.
Sana kızıyorlar sözde ama hâlâ 3. şahsı yani annesini işe karistiran o.
İyi düşün noraz.
Konu sahibi acikladi ya canim, "napiim annesi cok israr etti"
Konu sahibine birseyi yaptirtmak icin israr etmek yeterliBu konunun gidisati belli, bu cift birlesecek, damat kizin ailesiyle gorusmeyecek, kiz ise damadin ailesiyle gorusecek ama zaman zaman surat asacak vs vs
Bedavaya alinmis bir malimiz ziyan olsa zaten ona bedel odememistik diye uzulmeyiz, emek verdigimiz seyler ziyan olursa uzuluruz. Konu sahibinin esi, konu sahibi icin emek vermiyor bu nedenle onun uzulmesi aglamasi baba evne donmesi cok da birsey ifade etmiyor
Keske eşin buluşma için sana telefon acsaydi.
Sen bulusacaksin, o yine sacmalayacak ve yalvaran, ayağına giden sen olmuş olacaksın.
Annem istedi gorusmeyi, ben değil deyip seni yine küçümseyecek.
Çok fazla iyi niyetlisin noraz. Yerinde olsam görüşmeye gitmezdim. Barışmak isteyen kendi arasın.
Sana kızıyorlar sözde ama hâlâ 3. şahsı yani annesini işe karistiran o.
İyi düşün noraz.
Emek vermiyor yani sevmiyor demektir.. Bunun annesi niye soyle seviyo boyle seviyo diyo o zaman kendini kurtarmak icin mi? O da olabilir.. Bosuna uzuluyorum belki de hayirlisi bitmesi.. Simdi gel eve konusalim diyo ama eve gitmek istemiyorum. Arayip konusayim mi, msj mi atayim yrn mi bulusayim bilemedim.. Yorgunluk da bi yandan.
Emek vermiyor yani sevmiyor demektir.. Bunun annesi niye soyle seviyo boyle seviyo diyo o zaman kendini kurtarmak icin mi? O da olabilir.. Bosuna uzuluyorum belki de hayirlisi bitmesi.. Simdi gel eve konusalim diyo ama eve gitmek istemiyorum. Arayip konusayim mi, msj mi atayim yrn mi bulusayim bilemedim.. Yorgunluk da bi yandan.
Noraz sevgiden mi, umitten mi bilemiyorum ama hâlâ uzaktan uzağa eşin seni eziyor, psikolojik baskı ve şiddet uyguluyor. Sen o kadar alışmışsın ki duruma, farkında degilsin.Emek vermiyor yani sevmiyor demektir.. Bunun annesi niye soyle seviyo boyle seviyo diyo o zaman kendini kurtarmak icin mi? O da olabilir.. Bosuna uzuluyorum belki de hayirlisi bitmesi.. Simdi gel eve konusalim diyo ama eve gitmek istemiyorum. Arayip konusayim mi, msj mi atayim yrn mi bulusayim bilemedim.. Yorgunluk da bi yandan.
Selam kizlar, kac gundur yazamadim isler cok yogundu. Son iletisimimizde eve gec geliyorum demisti ya, emreder uyuz bir halde. Aradim eve gelemem simdi yarin disarda bulusalim dedim. Tamam o zaman ben daha aramiyorum geliyosan gel ustune iki dakka bisey gecir cik dedi. Ben de senin altinda araba var o zaman sen iki dkka gel su yakindaki parkta goruselim dedim. Hayir ben gelmem de vs soylendi. Ayni tas ayni hamam. Sonra hirsimi alamadigim icin ona hata ettigini anlatan bi mesaj yazdim hala ayni tavirdasin barismak isteyen boyle mi davranir vs dedim. Bosuna milleti de kandirma kimsenin zoruyla beni arama icinden gelmiyorsa dedim. Cevabi ozetle, sen hala anlamamissin hatani, benle konysmak icin cabalayan sensin! Yaptim bi pislikpismanim diyemiyosun ailene! Yuh dedim ya, cabalayan ben degilim bi kere annen. Toplamda 4 saat konustuk o kadar cabuk kabul etseydim zaten 4 saat surmezdi konysma dedim. Sen evde agliyomussun cok uzgunmussun bunlardan dolayi kalbim yumusadi yufkayurekliyim ne yazikki dedim.son terbiyesizligini bile bi kenara biraktim. Ama sen bunlara degmezmissin, ben en azindan sevgime sahip ciktim sen simdi kendi vicdaninla basbasa kal dedim. Oyle bitti konusmalar. Sonra ne ben ne o bisry yaptik. Su an kafam rahat cunku gordum ki en ufak bir degisiklik yok hala ayni kibir burnundan kil aldirmama hali devAm ediyor. Kusura bakmasin ben artik kimseyi pohpohlayamam cocuk buyutemem. Zaten annemin babamin derdi bana yetiyor, bana sorun yaratacak degil destek olacak adam gibi bir insan gerekiyor. Cikarsa oyle biri cok sukur. Ama cikmazsa da cok sukur, ne guzel ki iyi bir ailem ve dostlarim var. Bugunlerde kendime odaklandim o sanki yokmus gibi yasiyorum. Ne ksdar cok bis vaktim varmis meger ne cok aktivite yapabiliyorum. Ozgur ve kendine guven veren bi his. Simdi bir terapist onerdi arkadasim o da doktor zaten psikiyatrist, neyse gidecegim haftaya onerdigi psikologa. Kimseye de soylemeyecegim( yani onun tarafina bilgi goturebilecek arkadslara) gerek yok. İcim rahat, hep onunla gecen zamanlarda kariyerimde nasil zaman kaybetmisim diye dusunuyorum. Simdi telafi vakti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?