çıldırmak üzereyim ne olur bi akıl verin, boşanmalı mıyım?

Yok canım, ben de acımıyorum zaten. Nesine acınır bunların... Hadi hayallerini yıktıkları kadınları düşünmüyorlar da, madem evlilik olgunluğuna sahip değilsin, otur anan babanla ömrünün sonuna kadar, di mi? Düğündü, ev kurmaktı bu kadar masrafa ne hacet var. Genç odanı daha lüks döşe, anan çamaşırını bulaşığını yıkasın, yayılsın k.nın üstüne, kendini adam sana çoçuklar.

ben de aynen bunu diyorum.. anaci (sirf anasi memnun olsun diye karisini uzen, dislayan, ezen sunepeler) erkekler evlenmesin, huzursuzluklarina kimseyi ortak etmesinler.. cunku evlilik iki ev kurmayla nikahi yapmayla bitmiyor ve herkesin harci da degil.. (cok sinirliyim :d )

Canım ben sırf dışardan izleyen biri olarak burada okuduklarımla nasıl sinirleniyorum, senin yaşan olarak sinirlenmen çok doğal. Ne zaman içini dökmek istersen burdayız. Rabbim sizleri bundan sonra hep güzel, merhametli insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Temmuz ayinda yazmissiniz durum şuan ne bilmiyorum ama bence boyle bi insandan hayir gelmez... Öfke kontrolü problemi var, kaba, saygisiz, bencil... Daha birçok şey yazılabilir bu adam için...
Bosandim gonlum rahat. Birkac sayfa oncw yazdim olanlari. Aynen oyle adam olacagi yoktu.

Amin insallah hepimizin gonlune gore versin. Zorlukta olan baska arkadaslarim da insallah benim gibi bir cikis yolu bulurlar.

Konunu yeni gördüm baştan sona okudum yazdıklarını ve çok üzüldüm. Geçmiş olsun

Allah razi olsun arkadasim sagolun.. Rabbim kimseyi bencil, vicdansiz, arsiz kimselerle karsilastirmasin.. duygusal bakmamak gerekiyomus, kangrenli uzuv misali kesip atmali.. zira; degismiyor, duzelmiyor, aksine dozaj artiyor.. hepimiz icin hayirlisi..

noraz seni merak ediyordum, geçmiş olsun. İnşallah yeni hayatında çok mutlu olursun

canım hakkınızda hayırlısı olsun gerçekten üzüldüm.
ama hakaret etmesi sorunları büyültüp bir de üzerine uzatması zaten problemli bir adam olduğunu kanıtlıyor.

normalde yorum yazmam. konunu saatlerdir okuyorum. yazmadan edemedim. boşanmiş biri olarak söylüyorum ki en doğrusunu yapmışsın. hayatta en değerli olan şey kendimiziz. anasının şımartıkları büyüyememiş olgunlaşmamış adamlarla hayat geçmez. anası gibi onu pohpohlıcak her derdini çekecek bi kadın (anne(!) bulur eminim kendine. kafasını çok vurur taşlara. evrimini tamamlayamamış erkek şekli.

hakkında hayırlısı olsun. anı yaşamak lazım. gelecek planları yaparken anı kaçırıyoruz. inşallah senin değerini bilen biri karşına çıkar.

Canim çok üzüldüm valla kadir kiymet bilmezlerin eline dusmusuz meğer allah YARDIMCIn olsun keşke kariyerini eşine feda etmeseydin ben de ayni sebeple yuksek lisans isini ertelemistm ki yuksek puan aldgm halde çok pismanim allahtan çocuğun yok (öyle anladim yani)olsa hepten baglaniyo elin kolun;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…