Ciddi anlamda umutsuzum ve kararsizim BOŞANMAYI DUSUNUYORUM AKIL VERIN

Yani bir 10 sene sonrasını düşündüm hiçbişey canlanmadı gözümde...
Yani bu adamdan olmaz ne uzar ne kısalır... maddiyatta çok iyi değil sanırım...
Eşimle benim de sıkıntılarım var bazı noktalar ortak ama kendi kendime diyorum ki o değişmezse ben kendimi geliştiririm eğitim hobi arkadaş çevresi vs.. verimli bir hayat geçer gider...

siz üniversite okumuşsunuz bu insanın eğitimi ne işi ne acaba?
bana yazdıklarınızı okurken sizin bu adamla aynı seviyede olmadığınız hissiyatı oluştu... siz denk değil bu insan...
ve babanız çok iyi tahlil etmiş maalesef...

Allah doğru yolu buldursun size, boşanın diyemem sabredin derim ama yazdıklarınızdan sizin şu zamanda olmasa da ilerleyen yıllarda boşanırsınız zaten gibi geldi... e geçen sürede size zaman kaybından başka bişey değil...
bi de güçlü babası olan kadınlar böyle pısırık adamlara tahammül edemıyor saygı duyamıyor maalesef... siz de o kategoridesiniz...

Bende şuan boşanma sürecindeyim çok daha komplike sorunlarımız olmasına rağmen ki hiç bir sorun küçümsenemez mutsuzsanız mutsuzsunuzdur ve bunun ötesi yok. 10 gündür aile evindeyim ve keyfim yerine geldi iştahım açıldı, gelecek güzel günleri düşünüyorum evet burukluk var ama geçicek. Sizde mutsuz olacağınızı ve değişmeyeceğini düşünüyorsanız bitirmek En iyisi
. Ha deyince olmayacak belki ama kafaya koyduysanız oluyor boşanmak insanın aklına 1 kere girmeye dursun kemiriyor

Bence 2.5 yil hiçbir şey değil daha gençsiniz atlatırsınız toparlanirsiniz boşanırsanız.
Ancak böyle bi tipten boşanmak için biraz tutarlı ve de sert olmanız gerek.
Çünkü geme yalvar yakar gelecekler gibi görünüyor sokmayın içeri kimseyi.
Ben boşanmak için sebeplerinizi çok geçerli buldum .

Çok dogru soyluyosunuz surekli midem yaniyor stresten kafaya koydum gibi birsey yani soguyunca geri isinamiyorum sanirim

Bu defa zaten ailemin yanina gidersem gelmiyecegimi kendide biliyor aslinda ama sagi solu belli olmaz iste bakip gorucez

Kesinlikle katiliyorum. Ben seviye olayini hic umursamadim kimseylede konusurken umursamam. Esim ortaokul mezunu tanistigimizdan beri liseyi bitir diye yalvardim resmen umrunda olmadi hic takip etmedi saldim bende . Ve Ben kendimi surekli gelistiren birisiyim yeni dilker ogrenmeye calisirim surekli bilgiler arastiririm genel kulturumh arttirmaya calisirim. Yabanci dizi yada film izlerm surekli hayal.gucum gelissin ufkum acilsin yeni bilgi sonucta ve genel kulture giren konular oluyor diye kitap okurum evde degisik aktiviteler yaparim yani surekli faaliyet icindeyim ve boyle bir ailede buyudum. Evde birinin cani tatli istese hep birlikte yapardik biz. Ama esime gel birlikte yemek hazirlayalm diyorum ben ne anlarim gelemem diyor gel ogreteym yada yanimda dur diyorum ık vık ediyor. Cok asosyallik yapiyor isine gelmediginde. Benim yanimda pasif kaliyor yani ben hayat dolu bir insanim herkes bana derki senn yaninda insan yaslanmaz diye ama esim icimdeki cocugu oldurmek istiyo bunj anladim.

Caba gosteriyo sozde ona kalirsa defalarca konustum anlatiyorum sorunlarimi. Bana diyorki bunalr bosanma sebebi degil duzelir daha buyuk sorunlarimiz yok ne guzel diyor. Lan daha ne olcak mutsuzum hzuursuzum. Yok duzelir diyor duzelicem tamam oyle demicem diyor ama en fazla 1 hfta dayaniyor

Terapistlede goruscekti bi ara yalvardi yine tamam gidicem soz veriyorum duzelicem dedi afedersiniz 2 3 ay duzeldi gbi sonra geri ayni bok. Yatakta bile kendi kurallaei var disina cikmiyo acamiyorum adami ki ben afedersiniz oyle bakilmicak bi kadin degilim. Yolda yururken bile bakarlar yani ama yok adamin umrunda degil evde ic camasiriyla gezsem sen ne guzel olmussun gel bakiyim demez usutucen git ustune bisi giy der.

Bilgisayar oynarken bile bi bok yapmaz bakmaz oyle seylere baksa adamin ufku genislerdi azicik ogrenirdi ne yapacagini. Oda yok mastrbasyonda yaotigini hic sanmiyorum. Adam bana yetmiyoki yani ben istemesem 2 3 ay yapmaz rekorumuz 1 bucuk ay

Bende bunu dusunuyorum artik neden var diye ve kararimi verdim bosanicam

genelde sorunların kestirilip atılmasından ziyade düzeltilmesi taraftarıyımdır ama sizin durumunuzda düzeltilecek bir durum yok. hazır çocuk yokken bence ayrı hayatlar kurmanız iki taraf içinde daha hayırlı olur gibi görünüyor.

Cocuk olmasini onceden cok istiyordum baktim o oyle yapiyor bende istemiyorum artik. Suan hastanede yaninda refakatci kaliyorum. O kadar pimpirikli ki eli uyussa doktora bisi yok demi diyor dilimde tuy bitti artik bisiyin yok demekten cok yoruldum
Ya ne zor bi insan. Ömür çürütür böyleleri
Siz en başta hatayı evlilik konuşmak için oraya gelemeyiz dönün dediklerinde kabul ederek yapmışsınız.
Ne münasebet
Hem acele ediyor evlilik için hem de saygı gösterip ailenizin olduğu yere gelmiyor

Bir de çok fazla fedakarlık yapmamak gerek ya. Hem kv ile yaşamayı kabul etmişsiniz hem de Yatak odası takımı almamışsınız. Siz yeni gelinseniz o takım alınır yani. Başkasının yatağında neden yattınız ki. önce kendinize saygı duyun ki başkaları da duysun.

Eşiniz nereden tutsak elde kalıyor
Çekilecek bi insan değil
Keşke evlenmeden görseydiniz bazı şeyleri

En büyük şansınız arkanızda duran babanız var

Ayrıca boşan
Bu adam tam boşanmalık
Seni sevdiği için değil kendisini başkası kabul etmez çekmez diye boşanmak istemiyor.
Hoş bu evlilik baştan yanlışmış ama zararın neresinden dönsen kardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…