Ciddi anlamda umutsuzum ve kararsizim BOŞANMAYI DUSUNUYORUM AKIL VERIN

Cok haklisiniz. Suan bekleyerek vicdanimi rahatlatmaya calisiyorum sanirim. Hastane olayi biter bitmez konusacagim gibi duruyo dayanabilirsem.

Onu soyluyo zaten ben bu durumda bu dusuncelerimle bile hastanede nesesi yerine gelsin diye guldurmeye calisiyorum bana soyledigi sey bi degisiksin noluyo anlamiyorum diyip beni istemiyimusun diyip duruyor burda bile
Neden guldurmeye calısıyorsunuz ki, bırakın ne hali varsa gorsun
Suc yarısı ondaysa yarısı da sizde bu arada

Neden guldurmeye calısıyorsunuz ki, bırakın ne hali varsa gorsun
Suc yarısı ondaysa yarısı da sizde bu arada
Guldurmeye calisiyirum cunku normalde hep gulerim ben ve cevremde kim varsada guldururum. Suqn vicdan yaptigimdan hasta haliyle kavga cikmasin diye yapiyorum. Hastaneden ciksin 2 3 gun sonra konusacagim direk insallah

Ailen yanında çocukta yok boşan gitsin annesiyle otursun oyun oynasın surekli

Bana göre cinsellik yoksa evlilik de yok diğer sorunlarıni bilmiyorum düzelir mi
Bunu soyledim kendisine defalarca bir evliligin temeli zaten cinselliktir dedim. Bana sacmalama ben seni sevdigim icin evlendim diyor ama beni hizmetci gibi kullaniyor. Yardim et deyincede bahanesi bensiz yapamiyomusunda bana soyluyorsun oluyo

Guldurmeye calisiyirum cunku normalde hep gulerim ben ve cevremde kim varsada guldururum. Suqn vicdan yaptigimdan hasta haliyle kavga cikmasin diye yapiyorum. Hastaneden ciksin 2 3 gun sonra konusacagim direk insallah
Şimdiye kadar kaç kere konuşup çözüm buldunuz. Yerinizde olsam direkt ailemin yanına gider sonrasında da" bitti artık boşanıyorum" diye mesaj atardım.

Şimdiye kadar kaç kere konuşup çözüm buldunuz. Yerinizde olsam direkt ailemin yanına gider sonrasında da" bitti artık boşanıyorum" diye mesaj atardım.
Onu yaptim gecen sene iste kapimdan ayrilmadilar ve bende ayrilsam o ne yapacak kafasindaydim ama artik ne yaparsa yapsin umrumda degil diyorum

Kesinlikle bu yoruma katılıyorum.
Bende katiliyorum ama vicdandan mii benim salakligimdan mi bilmiyorum. Kendime saygimdan mi bilmiyorum kimseyi yuz ustu birakmayi sevmiyorum. Ama konustugumda isi uzatirsa onuda yaparm gbime geliyor.

Birde o kadar konusmus oldugum seylerin ustune tekrar konusup herseyi anlatim mi soylemeliyimm sizce yada artik olmuyo devam ettiremiyorum bitain diyip kisa mi kesmeliyim

Kendine saygın varsa bosanırsın gerisini bilemem

bu kadar özelinizi babanla paylaşmasına ihtimal verdiğin biriyle evlenmen ne kötü. söyleseydi bile o onun utanmazlığını gösterirdi.

Psikolojisi çok aşırı bozuk, zeka yaşı da beş falan. Ailesi desen ayrı facia. Ayrıca özel hayatınızla ilgili sana şantaj yapabilecek karakterde olan birine güvenip evlenmeseymişsin keşke Asla düzelmeyecek, üstüne bir de çocuk olursa artık gidemez deyip iyice ters davranacak sana. Pek boşanma kararında değilsin gibi geldi ama ailen de arkanda bence arkana bakmadan kaç kurtul. Babana gelip geri çağırmasına da izin verme, telefon numaranı değiştir, bitti gitti gerisine avukat baksın.

Hayata 1 kere geliyorsun, ömür boyunca bunu çekebilir misin kendine bir sor.

Cevabın evet ise şu anki gibi kendine eziyet ederek, kendini mutsuz ederek devam et.

Hayır ise neyi bekliyorsun? Kendine yeni bir hayat kur. Aileni arkana al.

Hayatım alt üst olacak diye düşünme; belki de hayatının altı, üstünden daha güzeldir kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…