eşimle boşanma noktasındayız ,olay şu bu arkadaş beni çok ıhmal etmeye başladı eve hep geç saatlerde gelıyordu bu böyle bır kaç ay devam etti .konuştum olmadı halıyle şiddetli kavgalara döndü en son ben annesine söyledim baya aılesı kızdı ,evıne girip cıkacaksın dıye bu arkadaş tabi yine dınlemedı hep bıseylerı bahane edıo evden kaçıyordu annesine demiş evde huzur yok ondan dıye yanı adam kendını hep dışarı atıyordu hastaneye gıdıyorum dıye çıkardı başka yerden cıkardı o kavgadan sonra aılesı kızdı oturdu ama ne oldu bilmiyorum sureklı boşanacağım dıyıp duruyor evlılık de gıttıgı yere kadar diyordu anlam veremıyordjum 15 gün boyunca bu sekıkde hıc bır adım atmadı en son yine hastaneye gıdıyorum dıye evden çıktı gece 1 de geldi ,eve görmeden bır numarayı çaldırıp girmiş ,neyse sabah gördüm sordum farklı cevaplar verdi kavga kıyamet aılemın zoru ıle oturuyordum zaten dedı ben çantamı aldım baba evine gıttım bu olayı söyleme anlattım kız kardeşlerim o numarayı aramışlar akşam beni aradı ,eve sakın gelme kadın bana döndü müşteriymiş dıye sonra annemi aradı ben boşanmak istiyorum dedı ertesi gün de aıleler gıdınce onlara da demiş ben bu olay sonrası dava açtım 20 gün ıletısım kurmadım sonra yazdım bana dedıgı şu o olayda ben ona güvenmeyip onu rezıl atmışım aıleme her şeyi anlatıyormusum ki yalan bu konuyu anlatmak zorundaydım anneme arkasından atıp tutuyormuşum ondan dolayı boşanmak ıstıyormus gel oturalım konuşalım dedım rahataz olduysan daha yapmam ama senin davranışlarından dolayı ben öyle düşündüm dedım hıc bır sekıkde barışmak istemiyor suçu bende buluyor Suan da mıhrımın yarısını istiyor mahkemeye kadar yoksa boşanmayacakmıs pişman olur mu sözce ne yapayım 1 ay var mahkemeye ben sevıyordum ama durumu bu noktaya o getırdı ..