Boşanma süreci agrılı

Seni manipüle ediyor. Dik duracaksın. Onun seni yönlendirmesine, kendini suçlu hissettirmesine izin vermeyeceksin. Velede bak sen, kendini akıllı sanıyor.
1 ay sonra mahkemem var annesi babası ağlıyor ama adam para derdinde hatta bosanmjcam dıyor altını vermezsen 35 önde svlenırsın diye tehtıt ediyor beni

eşimle boşanma noktasındayız ,olay şu bu arkadaş beni çok ıhmal etmeye başladı eve hep geç saatlerde gelıyordu bu böyle bır kaç ay devam etti .konuştum olmadı halıyle şiddetli kavgalara döndü en son ben annesine söyledim baya aılesı kızdı ,evıne girip cıkacaksın dıye bu arkadaş tabi yine dınlemedı hep bıseylerı bahane edıo evden kaçıyordu annesine demiş evde huzur yok ondan dıye yanı adam kendını hep dışarı atıyordu hastaneye gıdıyorum dıye çıkardı başka yerden cıkardı o kavgadan sonra aılesı kızdı oturdu ama ne oldu bilmiyorum sureklı boşanacağım dıyıp duruyor evlılık de gıttıgı yere kadar diyordu anlam veremıyordjum 15 gün boyunca bu sekıkde hıc bır adım atmadı en son yine hastaneye gıdıyorum dıye evden çıktı gece 1 de geldi ,eve görmeden bır numarayı çaldırıp girmiş ,neyse sabah gördüm sordum farklı cevaplar verdi kavga kıyamet aılemın zoru ıle oturuyordum zaten dedı ben çantamı aldım baba evine gıttım bu olayı söyleme anlattım kız kardeşlerim o numarayı aramışlar akşam beni aradı ,eve sakın gelme kadın bana döndü müşteriymiş dıye sonra annemi aradı ben boşanmak istiyorum dedı ertesi gün de aıleler gıdınce onlara da demiş ben bu olay sonrası dava açtım 20 gün ıletısım kurmadım sonra yazdım bana dedıgı şu o olayda ben ona güvenmeyip onu rezıl atmışım aıleme her şeyi anlatıyormusum ki yalan bu konuyu anlatmak zorundaydım anneme arkasından atıp tutuyormuşum ondan dolayı boşanmak ıstıyormus gel oturalım konuşalım dedım rahataz olduysan daha yapmam ama senin davranışlarından dolayı ben öyle düşündüm dedım hıc bır sekıkde barışmak istemiyor suçu bende buluyor Suan da mıhrımın yarısını istiyor mahkemeye kadar yoksa boşanmayacakmıs pişman olur mu sözce ne yapayım 1 ay var mahkemeye ben sevıyordum ama durumu bu noktaya o getırdı ..

Hangi müşteriyi çaldırıp kapatıyorlar bilinçli olarak? Hiçbir işletmede bunu duymadım. Hiç inandırıcı değil.

Kalamdıysan yapacak bişey yok. Sevmiyo seni besbelli anlaşıp boşanın. Altın falan vereyim deme sakın. Gitsin sevgilisiyle yesin senin mehrini ne güzel ya. Böylelerini Allah bildiği gibi yapsın.
Ah ah arkadaşla içim yanıyor telefonu ortalardaydı bu adamın prpfıle kadar benim RSS’mım vardı anlamadım bır ayda ne oldu

Önceki konunda da söyledik bir ayda böyle olduysa biriyle tanışmıtır aşık olmuştur ya da seviyorum diye şimdiye kadar kendini kandırdığını fark etmiştir sevmediğini anlamıştır. Fazla düşünüp adamın üstüne düşmeyin gururlu davranın. Boşanmak istiyorsa da uzatmayın boşanın ama altın falan vermeyin.
Ah ah arkadaşla içim yanıyor telefonu ortalardaydı bu adamın prpfıle kadar benim RSS’mım vardı anlamadım bır ayda ne oldu

Annesi hala baskı yapıyor kadın ağlıyor telefonda seni özledık dıye ama gel görelim adam kafasında silmiş 1 yıllık evlıyım kendisi 25 yaşında oku kere yazdım gel konuşalım dıye ama nafıle altın istiyor ben istiyorum pısman olsun ne yapacağımı şaşırdım..
Adam evlendiğine pişman daha ne olsun ?? Gözü çöplükte kalmış,sanki eve dönse herşey iyi olacak???Adam sizi silmiş bir de utanmadan mehir in yarısını istiyor vardır götürüp vereceği biri, siz hâlâ seviyorum aşığım derdindesiniz.Boşanmayi bir tarafınız yemiyorsa ,aşk gururdan büyükse gormeyeceksin,duymayacaksin, çantayı alıp baba evine gidip, gelsin diye tiyatro yapmayacaksın . Kararlarının arkasında duracak o haddi erkeğe vermeyeceksin.....

Evini terk etme kusurlu taraf o.
Mihrin yarısını istemek mi??? Valla küfür edicem ya.
Bu şimdi erkek mi???
Mihrin yarısını isteyen erkek ilk kez okuyoruz.

Evine dön elini güçlendir. Eve gelmedigini kameraya çek. Delil toplama peşine düş.
Donuna kadar al.

Bu şimdi erkek mi???

Evine dön elini güçlendir. Eve gelmedigini kameraya çek. Delil toplama peşine düş.
Donuna kadar al.
Aynen öyle beş kere yazdı getır altını dıye yoksa boşanmıyorum dıys

Çocuk yok :KK43: anlamadığım çok severdi benı 1 ayda degıstı üstüme tıtrer sırtında tasırdı
Daha öncede konu açmıştınız, insanlar orada da ne yapmanız gerektiğini anlattılar. Ama siz hala aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz. Yok üstüme titrerdi, yok bir ayda değişti geçin bunları. Sonuç olarak sizi istemiyor ve sizinde boşanma dışında başka çareniz yok.

Bu şimdi erkek mi???

Donuna kadar al.
Ben dava açar açmaz acı komple boşaltmışlar

Erkek demeye bin şahit ister. Çoğu kişiye saçma gelecek belki ama ben olsam vaktimi bu çöp
insanlara harcamam istediği parayı verir bir an önce hayatımdan çıksın isterdim. Kim bilir ne kadar sürecek bu süreç. Bence para vakit kadar değerli değil. Giden param olsun.

Daha öncede konu açmıştınız, insanlar orada da ne yapmanız gerektiğini anlattılar. Ama siz hala aynı şeyleri tekrar ediyorsunuz. Yok üstüme titrerdi, yok bir ayda değişti geçin bunları. Sonuç olarak sizi istemiyor ve sizinde boşanma dışında başka çareniz yok.
Evet ama deyatı böyleydı

X