Ciddi anlamda umutsuzum ve kararsizim BOŞANMAYI DUSUNUYORUM AKIL VERIN

Aman Yarabbi!! Yazdıklarını okudukça şoktan şoka girdim. Nasil aile, nasıl adam ve en önemli soru sen nasıl dayandın.
Konuşma filan yapma bence, bavulunu topla ve direkt babanın evine git. Habire sorup durduğuna göre zaten öyle bir şey bekliyor. Hastaneden çıktığın gibi terket canım bekleme hiç.

Esiniz istiyor ki, evli kalayim, kadin olsum evde, canim istedikce ona yaklasayim, canim istedikce oyun oynayayim. Yemek bulasik temizlik yapilsin. Karsisindaki kisinin bir birey olduğundan haberi yok. Cok tanidik bir manzara bana. Yani aslinda esiniz kendisine duskun. Bosanmayi istememe sebebi de sizi kaybetme korkusu degil de bosanmak istememesi.

şuan onu yapmış bulunmaktayım.... babamın evindeyim.

Ya ben aldatma yalan asla dayanamam anında boşan derdim ama bence sizin sorunlarınız Terapiyle çözülebilcek cinsten... üstesinden gelinmeyecek bir problem göremedim.

Ben bu kadınlardaki emeklerim boşa gitti fikrini anlayamıyorum. Benden gençsin, sanırım 23 yaşında falansın öyle hatırlıyorum. Kalan tahminen ortalama 40 yılın heba olacağına bırak 3 yıllık emeğin boşa gitsin. Bak, kamburu atınca nasıl rahatladın. İnan bütün erkekler o mıymıy herif gibi değil. Zaten biraz tek takılman lazım uzun süre, herifi boşa, ruhunu dinlendir biraz.

Sadece şunu söyleyeyim esin kısır ailesi de bunu biliyor ve seni ellerinde tutmak için elinden geleni yapıyorlar çünkü çocuğu olmayan adamla kim evlenir?

Sadece şunu söyleyeyim esin kısır ailesi de bunu biliyor ve seni ellerinde tutmak için elinden geleni yapıyorlar çünkü çocuğu olmayan adamla kim evlenir?
Bir de çok mıymıntı bir tip konu sahibinin kocası. Hastalık hastası, sankı koca değil de koca bebek. Vasıfsız yetersizin teki. Anasının gücü kalmamış koca bebeğe bakmaya,el kızının başına atıp gitmişler.

Bilmiyorum ama anlattığına göre böyle tipler genelde dediğim dedik okur bunların bu panik havası biraz adamı kakalamaya calisyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…