- 30 Mart 2020
- 919
- 2.771
-
- Konu Sahibi Umutsuzkaramel001
Bencede daha hayirli olur artik o kaniya vardigimi dusunuyorum amma velakin suan hastanedeyim cumaya kadar daha sonra konusacagim bakalmgenelde sorunların kestirilip atılmasından ziyade düzeltilmesi taraftarıyımdır ama sizin durumunuzda düzeltilecek bir durum yok. hazır çocuk yokken bence ayrı hayatlar kurmanız iki taraf içinde daha hayırlı olur gibi görünüyor.
Evlenmeden ince gozum.koreldi galiba o kadar iyilerdi ki el ustunde turuyorlardi bi dedgm iki olmuyodu bende 2 aydan nolacak dedim ve ben suan dusunuyorum yatak odasi alsam hic cikamazdim o evdenYa ne zor bi insan. Ömür çürütür böyleleri
Siz en başta hatayı evlilik konuşmak için oraya gelemeyiz dönün dediklerinde kabul ederek yapmışsınız.
Ne münasebet
Hem acele ediyor evlilik için hem de saygı gösterip ailenizin olduğu yere gelmiyor
Bir de çok fazla fedakarlık yapmamak gerek ya. Hem kv ile yaşamayı kabul etmişsiniz hem de Yatak odası takımı almamışsınız. Siz yeni gelinseniz o takım alınır yani. Başkasının yatağında neden yattınız ki. önce kendinize saygı duyun ki başkaları da duysun.
Eşiniz nereden tutsak elde kalıyor
Çekilecek bi insan değil
Keşke evlenmeden görseydiniz bazı şeyleri
En büyük şansınız arkanızda duran babanız var
Calisiyordu en son daraldim bunaldim.diye cikti subat ayinda snra araya su corona seysi cikti hala calismiyor. Birikmis bi paramiz vardi ona guvenerek yatti smdi o parada bitti sozde bu hafta ise baslayacakti hastalandi hastanedeyiz suanEşiniz çalışıyor mu ben onu anlamadım ve çok merak ettim ?
Bencede bugun bunu daha cok anladim dedim ki 2 gundur refakatci kaliyorum cok yoruldum bugun baban gelse dedim babasida 65 yas ustu diyoki babami almazlar buraya hem ben babamla napacam burda skilirm diyor. Bnde dedim ki 25 senelik baban neynden skiliyosn senin baban yada abin gelsin diyor abim ( kuzenim ) kendininde 3 tane abisi var. Aile baglari o kadar yok ki bana mecbur bunun farkinda oldugundan birakmiyo bugun bunu iyice anladim.Ayrıca boşan
Bu adam tam boşanmalık
Seni sevdiği için değil kendisini başkası kabul etmez çekmez diye boşanmak istemiyor.
Hoş bu evlilik baştan yanlışmış ama zararın neresinden dönsen kardır.
Hayatımda bu kadar nazlı bir adam az duydum. Güler misin ağlar mısın çok ilginç bir karakterCalisiyordu en son daraldim bunaldim.diye cikti subat ayinda snra araya su corona seysi cikti hala calismiyor. Birikmis bi paramiz vardi ona guvenerek yatti smdi o parada bitti sozde bu hafta ise baslayacakti hastalandi hastanedeyiz suan
Kalacak baska kmse yok cnku. Babani cagir diyorum skilirim onla sen kal iste diyor yoruldum diyorum nr cabuk yoruldn 2 gn oldu daha diyor kendi rahat yatakta yatiyor. Ben tas gibi kanepede ama hic umurunda degil.Hastalık hastasıysa sen niye peşinden sürükleniyorsun?
Hastaneler mikrop dolu adam kendine nasıl dikkat ediyor biraz feyz al.
Gercekten oyle kafayi yemek uzereyim daha cuma gunune kadar burdaym inan yaninda durmak zor geliyo artik.Hayatımda bu kadar nazlı bir adam az duydum. Güler misin ağlar mısın çok ilginç bir karakter
Şimdi nesi var neden hastanede ki hele ki korona zamanı ?Gercekten oyle kafayi yemek uzereyim daha cuma gunune kadar burdaym inan yaninda durmak zor geliyo artik.
Annesi gelsin kalsın.Bencede bugun bunu daha cok anladim dedim ki 2 gundur refakatci kaliyorum cok yoruldum bugun baban gelse dedim babasida 65 yas ustu diyoki babami almazlar buraya hem ben babamla napacam burda skilirm diyor. Bnde dedim ki 25 senelik baban neynden skiliyosn senin baban yada abin gelsin diyor abim ( kuzenim ) kendininde 3 tane abisi var. Aile baglari o kadar yok ki bana mecbur bunun farkinda oldugundan birakmiyo bugun bunu iyice anladim.
Akcigeri hava toplamis ondan dolayi 3 gundur burdayiz 3 gun daha burdaymisiz. Ama hic icimden gelmiyo artik durmak zor geliyoŞimdi nesi var neden hastanede ki hele ki korona zamanı ?
Öylendeğil işte bu işler güvenmeyin siz yinede. Aynı özelliklere sahip yapmaz dediğim bir kocam var benim.Bilgisayar oynarken bile bi bok yapmaz bakmaz oyle seylere baksa adamin ufku genislerdi azicik ogrenirdi ne yapacagini. Oda yok mastrbasyonda yaotigini hic sanmiyorum. Adam bana yetmiyoki yani ben istemesem 2 3 ay yapmaz rekorumuz 1 bucuk ay
Annesi ben evlendigimden beri hasta surekli hastanede oda ve 3 gelini daha var gelinlerinin yasi benden buyuk bide en kucuk gelin benim evlendigimden beri annesi hastaneye yatarlar beni ararlar ee annenin yanina gel kal diye evlendim 3 ay snra kadin hastalandi 45 gun haatanede yatti ise git gel haataneye git kal eve gel yemek yap camasir yika kocayi memnun et sonra geri ise git ordan hastaneye 45 gunum boyle gecti diger gelinleri 1 gun bile kalmadilar yaninda. Eve cikti evde devam ettim bakmaya demediler ki anne gel bizde kal birazda kiz dinlensin demediler ogullari ona keza. Ben hem calisip hem k.v idare ettimde birileride demedi ben devraliyim yoruldun demedi. Neyse iyilesti aradan 3 5 ay gecti gozunden lazer ameliyat oldu yine ben hastaneye goturdum getirdim ben baktim. Hastanede kaldigi donemlerde altinin pedine kadar ben degistirdim banyosunu yaptirdim. Bu kadar fedakarlik yapmisken bunlari hak etmedim diye dusunuyorumAnnesi gelsin kalsın.
10 ay boyunca dibinizden ayrılmayan anası neredeymiş şimdi?
Adam safi bencil
Ramazan ramazan millete ayrıl demek hoşuma gitmiyor ama durum bu
Sal ipini gitsin
Cinsellik yok, çocuk yok, ayrı ev belli süre yok, saygı yok, ev işlerinde yardım yok belliki maddi durumda iyi değil
Sizi tutan nedir ki?
Babanız puanını çok önceden vermiş aslında
Valla ben artik en son gitsin izlesin de az tecrube edinsin belki bi isine yarar diye dusunuyodum artikÖylendeğil işte bu işler güvenmeyin siz yinede. Aynı özelliklere sahip yapmaz dediğim bir kocam var benim.
Geçmiş olsun , bana sanki eşin ilgi istiyor gibi geldi. Bazı insanlar böyle hastalık hastası olanlar özellikle çevresindeki insanların ilgisi için yapabilirler böyle şeyler. Sen daha iyi bilirsin tabii eşini. Eşin kötü biri değil belki ama evlenince hiç olmazsa düzenli bir işi olmalı insanın, buna dikkat etmeli en azından. Böyle çok sorumsuz davranıyorAkcigeri hava toplamis ondan dolayi 3 gundur burdayiz 3 gun daha burdaymisiz. Ama hic icimden gelmiyo artik durmak zor geliyo
Duzenli isi vardi iyide para aliyordu aylik 3500 4000 i buluyordu hatta bazen geciyordu da. Birisi bunun kafasina taksiciligi soktu iyi para var vs diye smdi taksici olacam diyor. Hem insanlardan korkuyo hastalanacam corona olacam diye hemde taksicilik yapacam diyor anlam veremiyorum artik ilgimi benim ilgilendigim kadar kimse esiyle ilgilenmemistir herhalde bi ara beni bi sal artik yeter bunaldim bile dedi o raddeye kadar ilgi manyagi ettim kendimde ilgi istedigm icin belki gorur oda yapar diye sal dedikden snra saldm o dahada saldi. Son zamanlarda artik birlikte olmak bile istemiyorumGeçmiş olsun , bana sanki eşin ilgi istiyor gibi geldi. Bazı insanlar böyle hastalık hastası olanlar özellikle çevresindeki insanların ilgisi için yapabilirler böyle şeyler. Sen daha iyi bilirsin tabii eşini. Eşin kötü biri değil belki ama evlenince hiç olmazsa düzenli bir işi olmalı insanın, buna dikkat etmeli en azından. Böyle çok sorumsuz davranıyor
çok yorucu ya hasta bakıcı değilsiniz ki siz, hani bir iki olur insanlıktan yine gider bakılır ama sürekli sürekli ben de sıkılırdım.İyi düşünüp karar vermelisiniz , inşallah doğru kararı alırsınızKi suan annesi yine ameliyatli 2 ay olacak ameliyat olali evde duruyor gelemez. Ustune 1 2 ay snra su olaylar durulunca tekrar ameliyat olcak yine beni arayacaklar bu oldugu ameliyattada beni aradila gel kal diye bende calisiyorum is yeri bizi evde kendi karantinanizda olmak kaydiyla eve gonderiyorum dedi gelemem dedim