- 19 Mayıs 2020
- 58
- 30
- 28
-
- Konu Sahibi Umutsuzkaramel001
Evet bunun farkindayim kendisine bugn cok yoruldugumu soyledm eve gideym yarn aksam geleyim dedim git cuma gunu gel diye tersledi beni haklisin hayatim git biraz dinlen demek yerine bana surat salliyo kendime refakatci bulurum diyor saka gibiAilesinin ite kaka yetiştirdiği, hayatında hiçbi sorumluluk almamış erkek tipi bu...Kafasını hiçbişey için.yormaz, her şeyi basite alır, plansız yaşar ve asla kendini zora sokmaz bu tipler...
Boşanmam diyorsanız bu şekilde kabul etmeniz lazım ama çocuk istiyorsanız ayrılmanız lazım çünkü çocuk olunca çocuğun da tüm yükü sizde olur...
Dogru karari verdigimi dusunuyorum hastaneden ciksn konusucam direk istemiyorm artik sogudum onceden dakika baai oper koklardim smdi optugumde hicbisi hissetmiyorum rahatsiz ediyo tam tersiçok yorucu ya hasta bakıcı değilsiniz ki siz, hani bir iki olur insanlıktan yine gider bakılır ama sürekli sürekli ben de sıkılırdım.İyi düşünüp karar vermelisiniz , inşallah doğru kararı alırsınız
Mutlaka soyleyecegim bi sorun daha soyleyim. 2 fundur yaninda kaliyorum eve gideym yarin geleyim dedim git aksama geri gel ben skilirim dedi adam. Onundemesi lazm hayatm yoruldun git bi evde dinlen guzelce dusunu falan al yarin gelirsin demesi gereken yerde bana dedigii seye bakbu olaylardan dolayi biraz sogudum ve davranislarimada yansidi ister istemez kendisi dedi hastaneden cikinca bosanak bari baksana beni cekemiyosun 2 ay hastanede yatsak 3 5 gun sonra bunaldim gidiyim diyeceksin heralde desi bana tam bir gerizekali verdigim kararin dogru oldugunu bana gostermeye basladi daha kendisine soylememis olmama ragmenBu kadar fedakarlığa ailesi bile sizi el üstünde tutmalı, resmen hem eşinizin hem de ailesinin hizmetçisi olmuşsunuz.
Değeriniz bilindi mi ? Niye bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz ?
Umarım ailenizin yanına döner kendinizi kurtarırsınız.
Gelişmelerden haberdar edin lütfen.
Evet bunun farkindayim kendisine bugn cok yoruldugumu soyledm eve gideym yarn aksam geleyim dedim git cuma gunu gel diye tersledi beni haklisin hayatim git biraz dinlen demek yerine bana surat salliyo kendime refakatci bulurum diyor saka gibi
Pis bencil duygu sömürüsü yapıyor bir de. Hep verici olunca işte böyle kullanırlar insanı.Mutlaka soyleyecegim bi sorun daha soyleyim. 2 fundur yaninda kaliyorum eve gideym yarin geleyim dedim git aksama geri gel ben skilirim dedi adam. Onundemesi lazm hayatm yoruldun git bi evde dinlen guzelce dusunu falan al yarin gelirsin demesi gereken yerde bana dedigii seye bakbu olaylardan dolayi biraz sogudum ve davranislarimada yansidi ister istemez kendisi dedi hastaneden cikinca bosanak bari baksana beni cekemiyosun 2 ay hastanede yatsak 3 5 gun sonra bunaldim gidiyim diyeceksin heralde desi bana tam bir gerizekali verdigim kararin dogru oldugunu bana gostermeye basladi daha kendisine soylememis olmama ragmen
Maalesef. Artik oyle bisi yok saytan diyo gitme gwei yanina kalsin orda km geliyosa gelsin de istePis bencil duygu sömürüsü yapıyor bir de. Hep verici olunca işte böyle kullanırlar insanı.
cocukta yokken birsn once kararini ver cunku bi adam neyse odur cocukta olsa degismez.kesin kararini ver ama sonra yalvarip yakarmalara kanmaHerkese merhaba ; baya uzun yazdim ama nolur okuyun akil verin biraz dertlenmeye geldim
Nereden başlasam bilemiyorum. Anlatacaklarım uzun olacak simdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Ben şuan 2.5 senelik evliyim. Eşimle internette tanıştık. Ben o zamanlar üniversitede okuyordum Arkadaş olduk 1.5 ay sonra ailelerimizi tanistirdik. Aradan 1 sene gecti o askere gitti ben okuluma devam ettim. 1 sene asker yolu bekledim askerden geldikden sonra soz nisan oldu. Daha sonra yaklasik 8 9 ay sonra dugunmuz oldu. Dugunden once ailesiylede esimlede cok iyi anlasiyordum. Kimseye saygisizlik yapmam asla. Buyuklerime saygida kusur etmem.
Evlenmeden once tarla satilip bizim evimiz ve esyasi alinacakti bekledik satilmadi biz o sirada sehir disina tasindik ailemle tatil bolgelerine esimde kiskancliktan ben babama soyleyecegim erkenden yapsin dugunumuzu senin orda durmani istemiyorum dedi bende o zaman gelin dugun seyini konusalim demistim ta oraya kadar gelemeyiz geri donun babaannenlerde yada teyzenlerde konusalim dedi neyse biraz tartismanin ardindan tamam deyip geri donduk. Konusurken bir sure yaklasik 1.5 yada 2 ay annemlerle yasayacagiz sonra evimiz alinacak denildi bende senin anne baban benimde annem babam kalirim dedim ve yatak odasi dahi aldirmadim kotu olmasin geri tasirken diye 1 2 aydan bisi olmaz dedim ve 10 ay orda kaldim. (Maalesef ) ve bu 10 ay icinde kayinvalidemden kayinbabamdan nefret ettim resmen.
K.v surekli biz eve gev geldigimizde uyumayip pat diye odanin kapisindan iceri daliyordu kac defa guzellikle soyledim anne bak ayip oluyo hadi birsey yakalasan ne olacak diye ve bana her seferinde soyledigi ne olacak ben sizin annenizim dedi. Bu sadece 1 adet ornek ve ben sonunda dayanamayip anne yeter artik bak surekli yapiyosun bidaha kalbini kirarim dedim en son ki benm tek basima banyo yapmama bile karisan birisiydi. Esimle tartistigimizda hakli olan ben olmamam ragmen git esinin koynuna gir gonlunu al derdi surekli. Neyse boyle olaylara 10 ay anca dayandim ve esime surekli artik evimize cikalm diye diyeikna ettim ve kendi evimize ciktik. Ki bu sorunlari esime soyledigimde annemi yanlis anlamissindir diyordu taki bir gun gozune gosterene kadar.
Neyse ki yaklasik 1 bucuk sendir hatta 2 sene olacak iste kendi evimize gectik ( kiraya ) o tarla yalan oldu hala bekliyoruz sozde. Vesselam esimle yasadigim sorunlar ise su Aslinda esimin disaridaki karida kizda gozu yok bu iyi bisey(diyebilirsiniz ) fakat bana yetemeyen bir insan disariya zaten bakmaz. Neyse evlendigimiz ilk gundrn itibaren gerek kayinvalidem gerek akrabalari tarafindan ve esim tarafindan cocuk meselesiyle yuz yuzeyim. Banq surekli doktora git denildi ve ben surekli gittim hicbirseyin olmadigi soylenildi. Bu saatten sonra esin gelecek dediler. Esime soyledigimde ise tamam ama suan kendimi iyi hissetmiyorum onumuzdeki ayda giderim demesini ustunden neredeyse 1 sene gecti. Ve en son korkuyorum bana ya kisir derlerse oldu bahanesi. Bende saldm artik cocuk mocuk istemiyorum. Esimin oyun bagimliligi var surekli bilgisayar oynuyor benimle asla ilgilenmiyor. Surekli konusmalar yapiyorum 3 5 gun suruyor ilgisi sonra geri ayni. Evle asla ilgilenmiyor bi lamba patlasa bile bekliyor oyle haftalarca. Yada bi yer bozulsun umurunda olmuyor. Ve evlendigimizin ilk 6 ayi haric geri kalan zamanlarinda sanki zorla yataga sokuyomusum gbi davraniyor. Cinselikle alakssi yok ve ben tam tersi cok duskunum. Surekli ben soyledigimde ne cok istiyosun diyor tutuyorum kendimi sabrediyorum soylemedigimde niye istemiyosun bisimi oldu diyor. Terapiste gidelim dedim konustm kac defa onada tamam diyor gerisi yok sadece lafta beni susturuyor.
Aileme karsida yaklasik 7 8 aydir baya soguk davraniyor. Biraz hastalik hastasi ve huylu oldugu icin surekli hasta oldugunu dusunuyor ozellikle bu corona suresinde disari cikip geliyoduk marketten ertesi gun hemen atesini olcturuyordu kac defa evden disari cok nadir ciktik kmseye gidip gelmedik. Ve bu sure boyunca benim afedersiniz agzima s...ı.
Ve ben bu butun yasadiklarimdan dolayi artik sogudugumu hissediyorum. Ve bosanmak istiyorum ama pesimi birakmayacagini biliyorum. Gecen sene ailemin yanina gittm cnku kayinvalidem kaynanam tutustu hemen geldiler ettiler. Esim babamin korkusundan 4 gun sonra gelebildi. Babam agzina s...ı kizimi nasil uzersin vs diye yeminler etti bidaha yapmicam baba affedin cahillik ettim diye VE O ZAMANLAR AYRILSAK ACABA O NE YAPAR DIYE HEP DUSUNURDUM AMA SIMDI NEDEN BILMIYORUM DUSUNEMIYORUM BILE. BOSANMIS OLSAM Gelicek geri yalvaracak yakaracak yapmicam dicek ama herysey yine ayni olacak 1 senedir duzelir diye bekliyorum. Ve en ufak tartismamizda hep ayrilalim yok begenmiyosan kapi orda. Begenmiyosan gidebilirsin. Vs ve ben git dediginde gitmeye kalktigimda da durdurmaya calisir. tartisma sirasinda hava almak icin evden ciktigimda arar hemen babanlarami gidiyosun yine diye yani o kadar cok bunalmis durumdayimki.
Bua ralar bunaldigimdan kendimle daha fazla ilgilenmeye basladim ve bana hayirdir sen bi kendinle ilgileniyosun karantina sureci bitince benimi bosuyacaksin demeye basladi. Evlendigimizden beri ben 1 2 defa dediysem bosanma olayini o her tartismamizda bunun konusunu acti ve artik YORULDUM Ilgisizlik alakasizlik umursamazlik vurdumduymazlik vb bircok sey. AKIL VERIN LUTFEN. COK UZUN OLDU FARKINDAYIM AMA ANLASILMASI ICIN UZUN YAZMALIYDIM.
Bu saatten sonra kanmam gecen sene oyle bir hata yaprim 1 senem daha gitticocukta yokken birsn once kararini ver cunku bi adam neyse odur cocukta olsa degismez.kesin kararini ver ama sonra yalvarip yakarmalara kanma
sana deger vermeyeni bir omur boyu cekmrk zorunda degilsin hem degrr vermiyor hem ilgilenmiyor cocuk istemiyor ustunr bide hastalik hastasi kendini sana baktırıyor ohhh bulmus rahatı bide yaptıklarından utanmadan kapi orda diyor.hatta bence hastaneden cikmasini bekle biraz toparlasin bi guzel bak ona canik cicim koseyede ufak bi canta hazirla gormesin ama.Yine bir ilgisiz lik durumunda cikan tartidmada boşanma ve kapi orda dedigi an sessizce gec odana hazirlan al cantani git bakalim nasil oluyomusBu saatten sonra kanmam gecen sene oyle bir hata yaprim 1 senem daha gitti
Tek başınıza banyo yapmanıza mı karışıyorHerkese merhaba ; baya uzun yazdim ama nolur okuyun akil verin biraz dertlenmeye geldim
Nereden başlasam bilemiyorum. Anlatacaklarım uzun olacak simdiden zaman ayırdığınız için teşekkür ederim. Ben şuan 2.5 senelik evliyim. Eşimle internette tanıştık. Ben o zamanlar üniversitede okuyordum Arkadaş olduk 1.5 ay sonra ailelerimizi tanistirdik. Aradan 1 sene gecti o askere gitti ben okuluma devam ettim. 1 sene asker yolu bekledim askerden geldikden sonra soz nisan oldu. Daha sonra yaklasik 8 9 ay sonra dugunmuz oldu. Dugunden once ailesiylede esimlede cok iyi anlasiyordum. Kimseye saygisizlik yapmam asla. Buyuklerime saygida kusur etmem.
Evlenmeden once tarla satilip bizim evimiz ve esyasi alinacakti bekledik satilmadi biz o sirada sehir disina tasindik ailemle tatil bolgelerine esimde kiskancliktan ben babama soyleyecegim erkenden yapsin dugunumuzu senin orda durmani istemiyorum dedi bende o zaman gelin dugun seyini konusalim demistim ta oraya kadar gelemeyiz geri donun babaannenlerde yada teyzenlerde konusalim dedi neyse biraz tartismanin ardindan tamam deyip geri donduk. Konusurken bir sure yaklasik 1.5 yada 2 ay annemlerle yasayacagiz sonra evimiz alinacak denildi bende senin anne baban benimde annem babam kalirim dedim ve yatak odasi dahi aldirmadim kotu olmasin geri tasirken diye 1 2 aydan bisi olmaz dedim ve 10 ay orda kaldim. (Maalesef ) ve bu 10 ay icinde kayinvalidemden kayinbabamdan nefret ettim resmen.
K.v surekli biz eve gev geldigimizde uyumayip pat diye odanin kapisindan iceri daliyordu kac defa guzellikle soyledim anne bak ayip oluyo hadi birsey yakalasan ne olacak diye ve bana her seferinde soyledigi ne olacak ben sizin annenizim dedi. Bu sadece 1 adet ornek ve ben sonunda dayanamayip anne yeter artik bak surekli yapiyosun bidaha kalbini kirarim dedim en son ki benm tek basima banyo yapmama bile karisan birisiydi. Esimle tartistigimizda hakli olan ben olmamam ragmen git esinin koynuna gir gonlunu al derdi surekli. Neyse boyle olaylara 10 ay anca dayandim ve esime surekli artik evimize cikalm diye diyeikna ettim ve kendi evimize ciktik. Ki bu sorunlari esime soyledigimde annemi yanlis anlamissindir diyordu taki bir gun gozune gosterene kadar.
Neyse ki yaklasik 1 bucuk sendir hatta 2 sene olacak iste kendi evimize gectik ( kiraya ) o tarla yalan oldu hala bekliyoruz sozde. Vesselam esimle yasadigim sorunlar ise su Aslinda esimin disaridaki karida kizda gozu yok bu iyi bisey(diyebilirsiniz ) fakat bana yetemeyen bir insan disariya zaten bakmaz. Neyse evlendigimiz ilk gundrn itibaren gerek kayinvalidem gerek akrabalari tarafindan ve esim tarafindan cocuk meselesiyle yuz yuzeyim. Banq surekli doktora git denildi ve ben surekli gittim hicbirseyin olmadigi soylenildi. Bu saatten sonra esin gelecek dediler. Esime soyledigimde ise tamam ama suan kendimi iyi hissetmiyorum onumuzdeki ayda giderim demesini ustunden neredeyse 1 sene gecti. Ve en son korkuyorum bana ya kisir derlerse oldu bahanesi. Bende saldm artik cocuk mocuk istemiyorum. Esimin oyun bagimliligi var surekli bilgisayar oynuyor benimle asla ilgilenmiyor. Surekli konusmalar yapiyorum 3 5 gun suruyor ilgisi sonra geri ayni. Evle asla ilgilenmiyor bi lamba patlasa bile bekliyor oyle haftalarca. Yada bi yer bozulsun umurunda olmuyor. Ve evlendigimizin ilk 6 ayi haric geri kalan zamanlarinda sanki zorla yataga sokuyomusum gbi davraniyor. Cinselikle alakssi yok ve ben tam tersi cok duskunum. Surekli ben soyledigimde ne cok istiyosun diyor tutuyorum kendimi sabrediyorum soylemedigimde niye istemiyosun bisimi oldu diyor. Terapiste gidelim dedim konustm kac defa onada tamam diyor gerisi yok sadece lafta beni susturuyor.
Aileme karsida yaklasik 7 8 aydir baya soguk davraniyor. Biraz hastalik hastasi ve huylu oldugu icin surekli hasta oldugunu dusunuyor ozellikle bu corona suresinde disari cikip geliyoduk marketten ertesi gun hemen atesini olcturuyordu kac defa evden disari cok nadir ciktik kmseye gidip gelmedik. Ve bu sure boyunca benim afedersiniz agzima s...ı.
Ve ben bu butun yasadiklarimdan dolayi artik sogudugumu hissediyorum. Ve bosanmak istiyorum ama pesimi birakmayacagini biliyorum. Gecen sene ailemin yanina gittm cnku kayinvalidem kaynanam tutustu hemen geldiler ettiler. Esim babamin korkusundan 4 gun sonra gelebildi. Babam agzina s...ı kizimi nasil uzersin vs diye yeminler etti bidaha yapmicam baba affedin cahillik ettim diye VE O ZAMANLAR AYRILSAK ACABA O NE YAPAR DIYE HEP DUSUNURDUM AMA SIMDI NEDEN BILMIYORUM DUSUNEMIYORUM BILE. BOSANMIS OLSAM Gelicek geri yalvaracak yakaracak yapmicam dicek ama herysey yine ayni olacak 1 senedir duzelir diye bekliyorum. Ve en ufak tartismamizda hep ayrilalim yok begenmiyosan kapi orda. Begenmiyosan gidebilirsin. Vs ve ben git dediginde gitmeye kalktigimda da durdurmaya calisir. tartisma sirasinda hava almak icin evden ciktigimda arar hemen babanlarami gidiyosun yine diye yani o kadar cok bunalmis durumdayimki.
Bua ralar bunaldigimdan kendimle daha fazla ilgilenmeye basladim ve bana hayirdir sen bi kendinle ilgileniyosun karantina sureci bitince benimi bosuyacaksin demeye basladi. Evlendigimizden beri ben 1 2 defa dediysem bosanma olayini o her tartismamizda bunun konusunu acti ve artik YORULDUM Ilgisizlik alakasizlik umursamazlik vurdumduymazlik vb bircok sey. AKIL VERIN LUTFEN. COK UZUN OLDU FARKINDAYIM AMA ANLASILMASI ICIN UZUN YAZMALIYDIM.
Onu yaptim gecen sene kapidan geri onderiyo zorla konusup bitircem bakalm anlarsasana deger vermeyeni bir omur boyu cekmrk zorunda degilsin hem degrr vermiyor hem ilgilenmiyor cocuk istemiyor ustunr bide hastalik hastasi kendini sana baktırıyor ohhh bulmus rahatı bide yaptıklarından utanmadan kapi orda diyor.hatta bence hastaneden cikmasini bekle biraz toparlasin bi guzel bak ona canik cicim koseyede ufak bi canta hazirla gormesin ama.Yine bir ilgisiz lik durumunda cikan tartidmada boşanma ve kapi orda dedigi an sessizce gec odana hazirlan al cantani git bakalim nasil oluyomus
Evet gereksizmis tek yikanmam kocamla gircekmisim oyle olcakmis. Afedersin kocamla girincede banyoda bisi yapmayin diye laf etti. Evliligimizin ilk ayi su faturasi fazla geldi bisi yapmasak bile ben normalde de 2 gunde bi dus alan hatta bazen gunluk dus alan biriyim kayinbabam su faturasi neden fazla geldiki diye soylendi yerin dibine girmistim simdi hatirladimdaTek başınıza banyo yapmanıza mı karışıyorYani kaç kişi yapılıyor onlarda banyo?
Tövbe est. bi yaşıma daha girdim.Evet gereksizmis tek yikanmam kocamla gircekmisim oyle olcakmis. Afedersin kocamla girincede banyoda bisi yapmayin diye laf etti. Evliligimizin ilk ayi su faturasi fazla geldi bisi yapmasak bile ben normalde de 2 gunde bi dus alan hatta bazen gunluk dus alan biriyim kayinbabam su faturasi neden fazla geldiki diye soylendi yerin dibine girmistim simdi hatirladimda
Kimseye ve ailesine kendinden fazla değer vermeyeceksinAnnesi ben evlendigimden beri hasta surekli hastanede oda ve 3 gelini daha var gelinlerinin yasi benden buyuk bide en kucuk gelin benim evlendigimden beri annesi hastaneye yatarlar beni ararlar ee annenin yanina gel kal diye evlendim 3 ay snra kadin hastalandi 45 gun haatanede yatti ise git gel haataneye git kal eve gel yemek yap camasir yika kocayi memnun et sonra geri ise git ordan hastaneye 45 gunum boyle gecti diger gelinleri 1 gun bile kalmadilar yaninda. Eve cikti evde devam ettim bakmaya demediler ki anne gel bizde kal birazda kiz dinlensin demediler ogullari ona keza. Ben hem calisip hem k.v idare ettimde birileride demedi ben devraliyim yoruldun demedi. Neyse iyilesti aradan 3 5 ay gecti gozunden lazer ameliyat oldu yine ben hastaneye goturdum getirdim ben baktim. Hastanede kaldigi donemlerde altinin pedine kadar ben degistirdim banyosunu yaptirdim. Bu kadar fedakarlik yapmisken bunlari hak etmedim diye dusunuyorum
Burnunu surtturdum kac defa ama ayni yine ayniAdam bildiğin odun benim bir arkadaşım var oda sen gibiydi bı kızı vardı kalktı babasına gitti adam zerre umursamadı önceleri arkadaşım başta çok üzülüyordu ama gitti boşanma davası açtı kararlıydı baya herkes şok oldu kız sonra hiiic umursamadı hiç takmiyordu ailesi de korktu kocasından soğudu bu dediler ama arkadaşım çok kararlıydı sonra adam ne olduysa çok üzülmeye başladı erkekler öyle başta üzülmez ama sonra çok üzülür yalvardı resmen neyse arkadaşım bir şans daha verdi şimdi dört dörtlük mu hayır ama eskiye nazaran kendini düzeltmek için çabalıyor daha dün konuştuk öyle eskiye göre daha iyi bilmiyorum belki burnunu bir surtmen lazım öyle köşede minder gibi oturmakla bir şey olmuyor
Kesinlikle katiliyorum yani neden bilmiyorum normalde kin tutan biri degilimdir yada kolay kolay nefret boyutuna ulasmaz kmseyle iliskim ama unutamiyorum annesinin yaptiklarini ve bana sureklu annemi aradinmi diyor ama kendisi 2 ay annemi aramazsa unuttum oluyor annemi azarliyir beni annemin ve kardesimin yaninda kac defa kucuk dusurdu yani unutamiyorum dusundukc eiyice soguyorum. Unuturum demistim gecen sene bi sans daha vermistim ama 1 senedir bosuna zaman kaybi yapmisimYa ne iğrenç bir herif ne iğrenç bir aile?? Kusura bakma canım ama bunlardan bir halt olmaz. Ben sizin annenizim bir şey olmaz nedir yahu? Eşinizin neden sorumluluk sahibi bir insan olamadığı belli. Böyle bir ailede büyür de nasıl normal olur ki bir insan... Tamam yuvayı dişi kuş yapar, siz de elinizden geleni yapmışsınız ancak nereye kadar böyle tek taraflı devam edecek? Çok aşıksanız sabır ve dua ile aşmaya çalışın derim ama yoksa da zorlamanın bir alemi yok...