Ciddi anlamda umutsuzum ve kararsizim BOŞANMAYI DUSUNUYORUM AKIL VERIN

Evet bunun farkindayim kendisine bugn cok yoruldugumu soyledm eve gideym yarn aksam geleyim dedim git cuma gunu gel diye tersledi beni haklisin hayatim git biraz dinlen demek yerine bana surat salliyo kendime refakatci bulurum diyor saka gibi

Dogru karari verdigimi dusunuyorum hastaneden ciksn konusucam direk istemiyorm artik sogudum onceden dakika baai oper koklardim smdi optugumde hicbisi hissetmiyorum rahatsiz ediyo tam tersi

Bu kadar fedakarlığa ailesi bile sizi el üstünde tutmalı, resmen hem eşinizin hem de ailesinin hizmetçisi olmuşsunuz.
Değeriniz bilindi mi ? Niye bu eziyeti kendinize yapıyorsunuz ?
Umarım ailenizin yanına döner kendinizi kurtarırsınız.
Gelişmelerden haberdar edin lütfen.

Mutlaka soyleyecegim bi sorun daha soyleyim. 2 fundur yaninda kaliyorum eve gideym yarin geleyim dedim git aksama geri gel ben skilirim dedi adam. Onundemesi lazm hayatm yoruldun git bi evde dinlen guzelce dusunu falan al yarin gelirsin demesi gereken yerde bana dedigii seye bakbu olaylardan dolayi biraz sogudum ve davranislarimada yansidi ister istemez kendisi dedi hastaneden cikinca bosanak bari baksana beni cekemiyosun 2 ay hastanede yatsak 3 5 gun sonra bunaldim gidiyim diyeceksin heralde desi bana tam bir gerizekali verdigim kararin dogru oldugunu bana gostermeye basladi daha kendisine soylememis olmama ragmen

Pis bencil duygu sömürüsü yapıyor bir de. Hep verici olunca işte böyle kullanırlar insanı.

cocukta yokken birsn once kararini ver cunku bi adam neyse odur cocukta olsa degismez.kesin kararini ver ama sonra yalvarip yakarmalara kanma

Bu saatten sonra kanmam gecen sene oyle bir hata yaprim 1 senem daha gitti
sana deger vermeyeni bir omur boyu cekmrk zorunda degilsin hem degrr vermiyor hem ilgilenmiyor cocuk istemiyor ustunr bide hastalik hastasi kendini sana baktırıyor ohhh bulmus rahatı bide yaptıklarından utanmadan kapi orda diyor.hatta bence hastaneden cikmasini bekle biraz toparlasin bi guzel bak ona canik cicim koseyede ufak bi canta hazirla gormesin ama.Yine bir ilgisiz lik durumunda cikan tartidmada boşanma ve kapi orda dedigi an sessizce gec odana hazirlan al cantani git bakalim nasil oluyomus

Tek başınıza banyo yapmanıza mı karışıyor Yani kaç kişi yapılıyor onlarda banyo?

Onu yaptim gecen sene kapidan geri onderiyo zorla konusup bitircem bakalm anlarsa

Tek başınıza banyo yapmanıza mı karışıyor Yani kaç kişi yapılıyor onlarda banyo?
Evet gereksizmis tek yikanmam kocamla gircekmisim oyle olcakmis. Afedersin kocamla girincede banyoda bisi yapmayin diye laf etti. Evliligimizin ilk ayi su faturasi fazla geldi bisi yapmasak bile ben normalde de 2 gunde bi dus alan hatta bazen gunluk dus alan biriyim kayinbabam su faturasi neden fazla geldiki diye soylendi yerin dibine girmistim simdi hatirladimda

Tövbe est. bi yaşıma daha girdim.

Kimseye ve ailesine kendinden fazla değer vermeyeceksin
Bende kendime bunu çok zor öğrettim.

Adam bildiğin odun benim bir arkadaşım var oda sen gibiydi bı kızı vardı kalktı babasına gitti adam zerre umursamadı önceleri arkadaşım başta çok üzülüyordu ama gitti boşanma davası açtı kararlıydı baya herkes şok oldu kız sonra hiiic umursamadı hiç takmiyordu ailesi de korktu kocasından soğudu bu dediler ama arkadaşım çok kararlıydı sonra adam ne olduysa çok üzülmeye başladı erkekler öyle başta üzülmez ama sonra çok üzülür yalvardı resmen neyse arkadaşım bir şans daha verdi şimdi dört dörtlük mu hayır ama eskiye nazaran kendini düzeltmek için çabalıyor daha dün konuştuk öyle eskiye göre daha iyi bilmiyorum belki burnunu bir surtmen lazım öyle köşede minder gibi oturmakla bir şey olmuyor

Burnunu surtturdum kac defa ama ayni yine ayni

Ya ne iğrenç bir herif ne iğrenç bir aile?? Kusura bakma canım ama bunlardan bir halt olmaz. Ben sizin annenizim bir şey olmaz nedir yahu? Eşinizin neden sorumluluk sahibi bir insan olamadığı belli. Böyle bir ailede büyür de nasıl normal olur ki bir insan... Tamam yuvayı dişi kuş yapar, siz de elinizden geleni yapmışsınız ancak nereye kadar böyle tek taraflı devam edecek? Çok aşıksanız sabır ve dua ile aşmaya çalışın derim ama yoksa da zorlamanın bir alemi yok...

Kesinlikle katiliyorum yani neden bilmiyorum normalde kin tutan biri degilimdir yada kolay kolay nefret boyutuna ulasmaz kmseyle iliskim ama unutamiyorum annesinin yaptiklarini ve bana sureklu annemi aradinmi diyor ama kendisi 2 ay annemi aramazsa unuttum oluyor annemi azarliyir beni annemin ve kardesimin yaninda kac defa kucuk dusurdu yani unutamiyorum dusundukc eiyice soguyorum. Unuturum demistim gecen sene bi sans daha vermistim ama 1 senedir bosuna zaman kaybi yapmisim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…