Ciddi anlamda umutsuzum ve kararsizim BOŞANMAYI DUSUNUYORUM AKIL VERIN

Evet haklisiniz o zaman neden oyle dusundum bilmiyordum. Babam zaten birdaha gelirsen boyle birseyle asla gidemezsin gelirken iyi karar verde gel dedi

Bu guzel dusunce ici tesekkur ederim cevabim bugunden sonra dahada netlesti ve hayir tabikide su hastane olayi bitsin direk bitiricegim

En büyük hatayı siz tatil beldesine gittiniz diye kıskançlık krizine giren adamla evlenerek yapmışsınız. Size bu kadar güveniyormuş işte. Zaten doğru dürüst tanımadan hemen evlilik adımını atmışsınız. Sevgililik döneminizde askerdeymiş sonuçta. Bu evlilik düzelmez onu bilin. Şimdi affederdesiniz yine aynı şey olacak. Çocuk doğduktan sonra hele işiniz çok daha zor

Bu mübarek gecede rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah . Eşine rabbim Hidayet versin ayrılık kararı kolay değil eminim ben hayal bile edemiyorum ama gerekirse yapın çünkü nasılsa beni bırakamaz düşüncesiyle rahat davranıyor olabilir .

Allah razi olsun aslinda korkuyor gidicem diye ama hala ayni davraniyor. Hem ayranim dokulmesin hem ........

Bu adam düzelmez. En güzel yıllarını heba etme diyebilirim sadece.
He ben böyle yaşamaya alıştım diyosan yine senin bileceğin bir şey. Ama 5 sene sonra keşke dedirtir bu adam sana.

Guldurmeye calisiyirum cunku normalde hep gulerim ben ve cevremde kim varsada guldururum. Suqn vicdan yaptigimdan hasta haliyle kavga cikmasin diye yapiyorum. Hastaneden ciksin 2 3 gun sonra konusacagim direk insallah
Bana soyleyemezsiniz gibi daha dogrusu soyleseniz de devami gelmez duzelir diye bosanamazsiniz gibi geldi ama. Hakkinizda hayirlisi olsun

İkide birde ayrılık, boşanma lafını açtığına göre, kendisinin çok evli kalınası bir adam olmadığının farkında demek.
Düzelmeyeceğini ve değişmeyeceğini bilerek devam edip, edemeyeceğinize kendiniz karar vereceksiniz.
Adamda beklentilerinizi karşılama potansiyeli yok.
Umutsuzda olsanız, son kez kararlı bir şekilde konuşun. Beklenti ve isteklerinizi söyleyin. Çaba göstermeyecekse, sizi boşuna oyalamamasınıda belirtin. Belki bir faydası olur.
Hakkınızda hayırlısını dilerim.

Normalde çok boşan diyen biri değilm ama sizin en başta bence ten uyumunuz yok nedemek zorla cinsellik bir kere iki kerr ama hep böyleyse ömğr geçmez , diğer vurdumduymazlıklarını demiyorum bile zor bi evlilik anlatııklarınıza bakılırsa boşanmayı düşünmüyorsanız aile terapistiyle görüşmenizi öneririrm

Balık baştan kokmuş. Tekrar taşındığınız şehire dönün orada konuşalım dediklerinde ayaklarına gitmeyecektiniz. Madem evlenmek istiyor kendisi gelecekti beyefendi.
Cinsellik yok, çocuk yok, saygı sevgi ilgi alaka yok, iş bitiricilik yok, size evde bir yardımı yok. E bu koca niye var?

Burada eşiyle sorun yaşayan tüm kadınlardan sürekli şunu duymaya başladım. "DÜZELİR DİYE SABRETTİM ,BEKLEDİM " en başta belli ediyor arkadaşım . Seni tatilden döndürmüş. Huysuzluk yapmış her türlü . Ve siz yine de affetmissiniz . Yapmayın artık bunu affedecekseniz gitmeyin babanızın evine . Çünkü affedince devamı hep geliyor . Gidecekseniz her türlü iletişimi kapatın . Kv yada başka biriyle bile iletişim kurmayın . Gidin açın davanizi. Ve bu sefil hayattan bir an önce vazgeçin . Gençlik bir kere yaşanıyor . Hayatınıza bakın

Eşiniz büyümemiş ve hala bi evin bir oğlu modundan çıkabilmiş değil. Cinselliğe gelince; mastürbasyon yapıyordur. Anlattıklarınıza bakılacak olursa tembel biri. Bilgisayar oynuyorum diye kimbilir ne haltlar yiyor. Aşırı kıskançlıksa cabası; kişi kendinden bilir işi. Off bu adamın ya da çocuğun amma derdi var. Hazır çocuğunuzda yokken tekmeyi basıverin, Evliliğin sorumluluğunu aşıcak potansiyel yok çünkü. Kendinizi harcamayın ne olur. Yeni ufuklara bakın derim ben bol şans

Ay ne guzel yazmıssınız ya demeye geldim.

Ben asla o tatilden dönmezdim. Karakteri daha orda belliymiş. İlk anlattığınızda baya maço bi kişilik geldi aklıma ama sonrasında da kuzu gibi bi tip. Enteresan valla.

Pek adam olmaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…