Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır biz eşimle yedi yıl görüşüyor duk. O zaman isimlerimiz hazırdı. Neylersin nasip olmadı daha koymak. Onun bütün oyunlarda ismi eymenin babası benimde annesi. Kızımız olursa da Eslem Halime inşallah

Yarın doktor randevum var kan alır sanırım daha kan testi yaptırmadım. Vajinal ultrason ister diye düşünüyorum ama girmek istemiyorum doktor niye girmedin derse kan sonucunu gösterirken ya stres yaptım
Tatlım bat geçeli kaç gün oldu?

anladım canım bigün eymende eslem de doğacak inşallah

Ayy bizde eşimle bu ay bi dolu Bi boş yaptık ama artık 7 gündür yapmıyorum kasıklarım çok ağrıyor birliktelik yaşarken

Benide akleyebirmisin sat 19 nisan bat 18 mayis

Hayır canım belirti falan olmadı adet ağrılarım yoktu bu kez oradan şüphelendim ben.
Hıı acaba bende de bsy çıkmıcak mı bu ay bilemedim benimde kasıklarıma ağrı batıp çıkıyor sürekli arada nefes alırken bile oluyor ve gögüslerim çok hassaslaştı

2 gün aynı testi kullandım ama bitti dün yeni almıştım sanırım bende iğne etkisi hala az da olsa var
Testin varsa devam et gün gün bakalımtek yumurtamı catlatılmiştı sende bendede gögüs agrısı devam edıyor bugun bıraz daha agrı cogalmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…