- 16 Ağustos 2022
- 553
- 384
- 33
- 31
Hayır biz eşimle yedi yıl görüşüyor duk. O zaman isimlerimiz hazırdı. Neylersin nasip olmadı daha koymak. Onun bütün oyunlarda ismi eymenin babası benimde annesi. Kızımız olursa da Eslem Halime inşallahbizde 7-8 aydır deniyoruz hiç hamilelik oluşmadı kimyasal bile olmadı verecek rabbim biliyorum zamanı var belkide bende tevekkül ettim sabredip beklicez elimizden geleni yapacaz hayırlısı olsun senin çocuk varmı yoksa ben nikten ikinciyi istiyorsun diye düşündüm
Tatlım bat geçeli kaç gün oldu?Yarın doktor randevum var kan alır sanırım daha kan testi yaptırmadım. Vajinal ultrason ister diye düşünüyorum ama girmek istemiyorumdoktor niye girmedin derse kan sonucunu gösterirken ya stres yaptım
anladım canım bigün eymende eslem de doğacak inşallahHayır biz eşimle yedi yıl görüşüyor duk. O zaman isimlerimiz hazırdı. Neylersin nasip olmadı daha koymak. Onun bütün oyunlarda ismi eymenin babası benimde annesi. Kızımız olursa da Eslem Halime inşallah
Allahümme amin amin amin inşallahanladım canım bigün eymende eslem de doğacak inşallah
Benide mayisa eklermisiniz nisan ayinda umutluydum ilk basta belirtilerim vardi zamanla kayboldu sat 19 nisan inşallah mayısta gebe kalirizyok yapmadım, yarın unutmazsam yapıcam
Ayy bizde eşimle bu ay bi dolu Bi boş yaptık ama artık 7 gündür yapmıyorum kasıklarım çok ağrıyor birliktelik yaşarkenYa tamamen böyle olması gerektiğine inandık sanırım evet zor oldu sıkıldık, Gine mi modu oldu, yeri geldi sadece vazife oldu psikolojik olarak zordu.
Sadece inandık yapmamız gerekiyor dedik. Hani ne kadar zor gelse de görev edindiğin şeyi zorunluluk esasına göre yaparsın ya öyle birseydi bizim ki.
Biraz dişi sıkmak gerekiyor
İşe yaradı mı canım?Ayy bizde eşimle bu ay bi dolu Bi boş yaptık ama artık 7 gündür yapmıyorum kasıklarım çok ağrıyor birliktelik yaşarken
Kaset testle yarın sabah yap canımKızlar günaydın erken gebelik testim adete 4 gün var sizde görebiliyor musunuz ince çizgiyi yoksa bu testler yanıltır mi
Eki Görüntüle 3231285
Daha henüz regl 4 gün var sende belirtiler olmuşmuydu?İşe yaradı mı canım?
Benide akleyebirmisin sat 19 nisan bat 18 mayisMayıs ayına devreden, gebelik isteyen güzel anne adayları!! inşallah hep birlikte burdan 9 aylık kırmızısız bir döneme transfer olacağız
️İsmini yazdıracak arkadaşlar lütfen yazdırıp ortadan kaybolmayın sonra son durumu bizimle de paylaşın.. ️
Anne adayı SAT BAT Durum Hanimefendi97
6 nisan 30 nisan Sunshine1
1 nisan 30 nisan yenibirhayal
28 mart 30 nisan
evremm22
4 nisan 30 nisan maya8
30 mart 1 mayıs jeybey
3 nisan 1 mayıs Mikmik Kizim
4 nisan 2 mayıs ayse2325
2 nisan 2 mayıs sed2
4 nisan 3 mayıs
aynurland
6 nisan 3 mayıs mlh5
5 nisan 3 mayıs 1sunshine1
6 nisan 3 mayıs Feyzacim
7 nisan 4 mayıs
beyons 8 nisan 4 mayıs arastirmasever
7 nisan 5 mayıs esmercicegim
7 nisan 5 mayıs Tuttyy
6 nisan 6 mayıs merniss
7 nisan 6 mayıs mavininumutlutonu 9 nisan 6 mayıs Belisimm
5 nisan 7 mayıs kubra005
10 nisan 8 mayıs sundy94 16 nisan 16 mayıs eylulcmre
23 nisan 18 mayıs dream2311 melisaa93
Yaşım 33 tatlım ikinci çocuğum olacak insallah
Hayır canım belirti falan olmadı adet ağrılarım yoktu bu kez oradan şüphelendim ben.Daha henüz regl 4 gün var sende belirtiler olmuşmuydu?
Hıı acaba bende de bsy çıkmıcak mı bu ay bilemedim benimde kasıklarıma ağrı batıp çıkıyor sürekli arada nefes alırken bile oluyor ve gögüslerim çok hassaslaştıHayır canım belirti falan olmadı adet ağrılarım yoktu bu kez oradan şüphelendim ben.
Test yaptın mı hiç ovulasyon ya da kasetHayır canım belirti falan olmadı adet ağrılarım yoktu bu kez oradan şüphelendim ben.
Merhaba bendede ilk basta halsizlik kasık agrisi vardi simdi hiç belirtim kalmadı 19 nisan adet tarihim hamilelik olabilir miHayır canım belirti falan olmadı adet ağrılarım yoktu bu kez oradan şüphelendim ben.
Testin varsa devam et gün gün bakalımtek yumurtamı catlatılmiştı sende bendede gögüs agrısı devam edıyor bugun bıraz daha agrı cogalmiş2 gün aynı testi kullandım ama bitti dün yeni almıştım sanırım bende iğne etkisi hala az da olsa var
Canım bugun bır deneseydın acaba sılıge donecekmıYok canım o malesef iğne etkisi çatlama iğnesinin 3. Günü yaptıgım test böyle test yaparak etkisinin geçişini takip ediyorum. Dün 7. Gündü Negatif olmuş
Kaset yaptım beş gün kala başladım yapmaya çok silik gördüm evde takibini yaptım iki günde bir sabah ilk idrarla koyulaşma oldu zatenTest yaptın mı hiç ovulasyon ya da kaset
Bunu söylemek için çok erken tatlım var zaman çünküMerhaba bendede ilk basta halsizlik kasık agrisi vardi simdi hiç belirtim kalmadı 19 nisan adet tarihim hamilelik olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?