Deneyimlerime dayanarak sürmeyeceğini söyleyebilirim:) Oldu ki zorlandın, canın çok istedi yapacağın iki şey varins 5gunden fazla surmez o surec cnm
Deneyimlerime dayanarak sürmeyeceğini söyleyebilirim:) Oldu ki zorlandın, canın çok istedi yapacağın iki şey var
1. Kaçamak menüsü yap, kendini sakinleştir. (Sakın haftada birden fazla yapma, hedefine ulaşamazsın)
2. Gel buraya yaz, birbirimize destek olalım.:)
Ben şimdiye kadar iki kaçamak yaptım.haftada bir kacamak menu yasaklarida iceriyor mu pekiiiiiii :))
Mühim değil canım dert etme:))
Ben şimdiye kadar iki kaçamak yaptım.
ikisi de kocaman pizza, dondurma, bira içeriyordu. Ama ikinci kaçamağımda ilki kadar çok yiyemedim, çünkü midem küçülmüş:) Kilo vermem yavaşlar ya da durursa bi kaç haftayı kaçamaksız geçirmeyi düşünürüm ama şimdilik iyiyim. Kendinizi takip edip kaçamak öğünlerinde istediğinizi yiyin, vicdan azabı çekmeden.
66 kiloyla başladım 13 gün önce, 3 kilo verdim canımkaç kıloydun pekı kaca dustun cnm sen ?we ne surede oldu bu düşüş??
Ben şimdiye kadar iki kaçamak yaptım.
ikisi de kocaman pizza, dondurma, bira içeriyordu. Ama ikinci kaçamağımda ilki kadar çok yiyemedim, çünkü midem küçülmüş:) Kilo vermem yavaşlar ya da durursa bi kaç haftayı kaçamaksız geçirmeyi düşünürüm ama şimdilik iyiyim. Kendinizi takip edip kaçamak öğünlerinde istediğinizi yiyin, vicdan azabı çekmeden.
Diyete başlar başlamaz hemen nasıl kilo vermeyi basariyosunuz ben de bugün tam 1 haftadır diyettetim varsa gram oynama vardır ben nerde yanlış yapiyorum66 kiloyla başladım 13 gün önce, 3 kilo verdim canım
Konunun ilk mesajından da takip edebilirsin değişimleri
Beslenmeni anlatirmisin sabah aksamDiyete başlar başlamaz hemen nasıl kilo vermeyi basariyosunuz ben de bugün tam 1 haftadır diyettetim varsa gram oynama vardır ben nerde yanlış yapiyorum
Lolita kahvaltindan bahsedermisin? Neyi nekadar yedigindengunaydin cnm nbr..ac karina tam 68.50 yim
Canım, boyunu ve hedef kilonu da yazar mısın?gunaydin cnm nbr..ac karina tam 68.50 yim
Lolita kahvaltindan bahsedermisin? Neyi nekadar yediginden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?