Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

ins 5gunden fazla surmez o surec cnm
Deneyimlerime dayanarak sürmeyeceğini söyleyebilirim:) Oldu ki zorlandın, canın çok istedi yapacağın iki şey var
1. Kaçamak menüsü yap, kendini sakinleştir. (Sakın haftada birden fazla yapma, hedefine ulaşamazsın)
2. Gel buraya yaz, birbirimize destek olalım.:)

Valla evet birbirimize destek olmalıyız. Böyle beraber yapınca motive edici oluyor gerçekten.
Düşünsenize kilo verirsek istediğimiz kıyafetin içine girebileceğiz ve üzerimizde harika durucak böyle şeyleri düşününce mutlu oluyorum
AZİM AZİM AZİM!

haftada bir kacamak menu yasaklarida iceriyor mu pekiiiiiii :))

haftada bir kacamak menu yasaklarida iceriyor mu pekiiiiiii :))
Ben şimdiye kadar iki kaçamak yaptım.
ikisi de kocaman pizza, dondurma, bira içeriyordu. Ama ikinci kaçamağımda ilki kadar çok yiyemedim, çünkü midem küçülmüş:) Kilo vermem yavaşlar ya da durursa bi kaç haftayı kaçamaksız geçirmeyi düşünürüm ama şimdilik iyiyim. Kendinizi takip edip kaçamak öğünlerinde istediğinizi yiyin, vicdan azabı çekmeden.

kaç kıloydun pekı kaca dustun cnm sen ?we ne surede oldu bu düşüş??

Gunaydin nasilsiniz kizlar? Kahvalti 1 haslanmis yumurta, 2 dilim peynir. 10 tane uzum yasak oldugunu bilerek 10 tane yedim. Gelelim kiloma 61.2 kq ile basladim 1 haftada 60.5 ciktim bu gün

Günaydin kizlar kahvalti 10 adet tuzsuz zeytin 2 tane yumurta bol tereyaginda yapilmis 1 cay bardagi ceviz tuzsuz peynir avuc icim kadar domates salata sali gunu basladim 75.400 bugün tartildim 71.600 :)

Kuruyemis miktari ne olmali?

Eklentiler

• 12115877_1011596012226173_1664299000571449584_n.jpg
    31,6 KB · Görüntüleme: 46
kizlar gunaydin.ben daha yapmadim kahwalti smdi yapcam.sadece kalkar kalkmaaz iki bardak suyumu ictim..we ac karna 68.50yim suan..ac karna kilonu sole diyen kimdi???:)

gunaydin cnm nbr..ac karina tam 68.50 yim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…