Cheery'nin Karatay Günlüğü - Hedef 10 Kilo

at canim bekliom

Kahvaltıda dediklerimi göz önünde bulundurursan sevinirim tereyağ (köy tereyağı) olucak Yumurtada serbest gezek tavuk yumurtası bu mevzuya baya gülüyorum :) Köy yumurtası olucak tuzsuz peynir ve zeytinde olursa iyi olur bence:)

tamam canim okeydir

YASAKLAR
Her türlü tahıl unu ve bunlardan yapılmış gıdalar (Ekmeğin her çeşidi) - Kavrulmuş kuru yemişler
Her türlü şeker, şekerli her türlü gıda, her türlü tatlandırıcı ve diyabetik ürünler
Pirinç, patates, pişmiş havuç Karpuz, kavun, üzüm, incir, muz
Markette satılan tavuk, yumurta ve markette satılan fabrikasyon her türlü ürün ile sucuk,
salam, sosis
Her türlü meşrubat (diyet – light ürünler dâhil), meyvalı yoğurt, Nescafe, her türlü alkollü içecekler
Ayçiçek yağı, mısırözü yağı, margarin
Öğütülmüş tahıllar
Saat 19:00 - 20:00 den sonra bir şeyler yemek veya atıştırmak.
Sofradan aç kalmak, az ve sık aralıklarla yemek, ara öğünler
Hareketsizlik

YASAK OLMAYANLAR
Ceviz, kavrulmamış fındık, badem ve fıstık
Glisemik indeksi düşük kuru meyveler, örneğin günkurusu kayısı (3-5 ad), kuru erik vb
Bulgur, pişmemiş havuç
Elma, armut, ayva, portakal, mandalina, şeftali, çilek, erik, kiraz vb (Günde 1 porsiyon)
Serbest dolaşan tavuk, doğal her türlü ürün ve yumurta ile pastırma
Maden suyu, ayran, yoğurt, bol su (günde en az 2 litre), bitki çayı, Türk Kahvesi, filtre kahve
Tereyağı, zeytinyağı, fındık yağı,
Et, balık, sebze, salata, bakliyat,
19:00 - 20:00 den sonra hiçbir şey yemeyip sadece sağlıklı içecekler tüketmek. (su, kahve, çay, bitki çayları, ayran, soda)
Doyana kadar yemek ama öğünler arasında 4,5 - 5 saat geçirmek, tercihan 2 öğün yemek (2,5 veya 3 öğün de olabilir)
Günde en az yarım saat açık havada yürüyüş

ana ogunlerde doyana kadar yemek serbest dmi cnm.?yani sabah diil de daha cok aksam doyana kadar yiyim ozaman ben.yasak olmayanlardan.nar yasakmi peki?birde aksam saat 9gbi cay ictim mesela uzerine yasak olmayan meywelerden yesem olurmu?yani gece meyve zararli mi?

mesela bn gtsem smdi yesem nolur karpuz
Tam olarak aşağıda yazdıklarım olur canım, insülin direncin de varmış, şeker içeren şeyleri tamamen çıkar hayatından ki kırabilesein direncini.

Şimdi canım gece meyve yemeyin diyolar. Mevsim meyvelerinden birini sabah yiyin diyolar. Akşam yemeklerinde doyana kadar yemek serbest ama dediğim gibi gidipte bi makarna yemek olmaz. Yasak olmayanlar dışında yaptığın herşeyi doyana kadar yiyebilirsin. Nar yasak diye biliyorum. Çayda içme bence pek. Yeşil çay olabilir çayıda şekersiz iç tuzda yasak

Gece meyve yasak canım
Her öğünde doymalısın, aç kalmana gerek yok,1 ay kilo veremezsen bu şekilde o zaman azaltırsın öğünlerini, şimdi rahatla ye.

sabah ac karnami cekileyim canim peki kilomu
Evet canım

Sabah akşam ayrımı yapmana gerek yok, hep doyana kadar ye:)

karatay diyetini bende 12 gündür apıyorum bende 61.500 kiloyum boyum 1.55 8.ci günümde tartıldım ilk defa 59.200 oldum bu arada adet oldum ondanmı acaba bu sabah tartıldım 61.100 olmuşum çok moralim bozuldu ilk hafta yürüyüş yapmıştım bu hafta hiç yapamadım .ekmek 12 gündür bir lokma dahi yemedim yalnız ben üç ögün apıyorum sabahları iki yumurta ceviz peynir zeytin yeşillik çok güzel yiyorum .ama öglen saat 3 gibi biraz çorba se salata yapıyorum akşam 8 gibide yemek bol salata yiyorum ödem için de limonlu yeşilçaylı su hazırliyorum sadece su 2 litre ancak içiyorum bütün bunlara ragmen neden kilo aldım acaba

Kilo almanın sebebi adet olman adetin bittikten 3 gün sonra eski kilona döneceksindir sıkma güzel canını :)

Öncelikle kilo almamışsınız, regl olduğunuz dönemde bu yükselip alçalmalar çok normal.
Menünüz de gayet sağlıklı görünüyor. Lütfen biraz sabredip 2 hafta daha devam edin, vücut ölçülerinizi alın, ve iki haftanın sonunda karşılaştırın. Bu şekilde sağlıklı beslenerek kilo veremez ve sıkılaşamazsanız, bir doktor kontrolünden geçmenizi öneririm.
Protein ekleseniz biraz belki daha iyi olur. Et yemiyorsanız yeşil mercimek lor peyniri gibi proteini yüksek yemeklere yönelin. Yatmadan en az 4 - 5 saat önce yemeği bırakın.
Motivasyonunuz daim olsun:)

Makarna vazgeçilmezim normalde yi ye mi yo rum
Ben de daha önce yazmıştım çikolata değil makarna yerdim canım sıkkın olunca, ağzıma sürmedim 2 haftadır. Canım hiç istemiyor. Her şey ilk 5 gün kafada bitiyor, azimle direneceksiniz o isteklere, sonrasını vücut kendi hallediyor, canınız istemiyor yani

ins 5gunden fazla surmez o surec cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…