- 2 Ocak 2016
- 121
- 31
- 13
- 39
- Konu Sahibi Pandufminnak
-
Canim arkadasimin hatiri icin geliyor galibaGit tabiki ve özünü güzelce dile. Gerekirse psikolojik destek almak istedigini söyle. Seviyorken ayrılmayalım vs vs cümleler işte.
Bence affettirebilirsin kendini ama pismanligina hatani anladıgına ve caba gösterecegine inandır onu.
Canim arkadasimin hatiri icin geliyor galibayeniden baslamak icin degil yoksa uc haftayi gecti beni hic aramadi
Ins canimGidin bence de. Hem yüz yüze görüşünce aranizdaki kirkinlikta bence soa erer. yarin buraya guzel haberlerle gelirsin insallah
Umarim o sansi verir canim ama benim hic umudum yokBen olsam ben de aramazdm. Ama bunlar bir fırsat işte iyi degerlendirmen gerekli. En azından bir sans verdirebilirsen o bile kar.
Bitirmis canim sevgi yeterli degil demisSeviyorum demiş sende seviyorum diyorsun .Git elbette neden kaçacaksın ki .Bir sürü mesaj atmışsın yüzüne söylersin işte .
Umarim o sansi verir canim ama benim hic umudum yokonu gorunce daha cok canim yanicak
Canim cok sagol-Bu bir teselli değildir.-
Oraya giderken sizin için hayırlı değilse bir araya gelmeyeceğinizi ama hayırlıysa o istemese bile yollarınızın asla ayrılmayayacağını bilin
Siz şu an seviyorsunuz ve sizi reddettiği için onu daha evvel de yaşadığınız yıkımların ödülü olarak şiddetli bir tutkuyla istiyorsunuz ama onun sizin için doğru insan olup olmadığını bilmiyorsunuz.
Gönlümden geçen hakkımda hayırlı, hakkımda hayırlı olana gönlüm razı olsun temennisinde bulunun hakkınızda.
İnsan bazen çilesine aşık olur, belki de siz yaşanan tüm kötü anılardan onunla kurtulacağınızı sanırken onun yüzünden daha beter yıkımlar yaşayacaksınız.
Ne için kendinizi paralarsanız o sizin imtihanınız olur, geleceğinizi teslimiyetle Allaha havale ederek gidin arkadaşınıza.
Bu, hem muhtemel olumsuz sonucun sizi dağıtmasını engeller hem de onun gözünde ufalanmış, kendine yetemeyen, öfkesine yenilen kadın imajınızı yok eder ki bu da birliktelik ihtimalini kuvvetlendirir.
ona zaman ver bu sürede arama! bakalım ne olacak, ama sanki hala bir acabası var!Kizlar selam
Arkadasimin cabasiyla dun aksam gorustuk iki yabanci gibiydik...
Kendisi oraya kendini zorlayarak geldigini icinde bisey kalmadigini elimi tutup tokalasirken bile bisey hissetmedigini soyledihatamin farkina vardigimi affetmesini soyledim defalarca keza arkadasim ve eside hep yapici konustu fakat erkek arkadasim ben birgun bile ayri kalmaya dayanamazken bir ay olucak nerdeyse ayriyiz ve icimde bitti dedi
Bogazim dugum dugum oldu ama aglamadimsaatlerce konusuldu ama bitti dedi icimden gelmiyor
Eve beni o birakti cunku evim arkadasima uzakti yol boyunca tek kelime etmedik taaa ki ben konuyu acana kadar
Hakkini helal et boyle olsun istemezdim ama icinde bittiyse bisey yapamam dedimBizi bu hale sen getirdin dedi bana aldigi kolyeyi ve yuzugu vermek istedim almam al ya baskasina ver yada at dedi
Bundan sonrada lutfen ne sen ara yaz nede arkadaslarina arat deditmm dedim dana soz veriyorum birdaha ne adimi ne sesimi duyarsin bu konuyu ebediyyen kapatiyorum dedim insallah diye cevapladi
Ailen nasil olduda beni kabul etti dedi cunku mezhep farkindan dolayi istemiyordu ailem onudedimki kabul ettirdim eee simdi nasil soyluyceksin ayrildigimizi dedi ben hallederim dedim aglayarak
Tam eve yaklasirken suan sana karsi icim soguk icimden bisey gelmio ama ileride tekrar bakalim dedi bende dedimki hem ailene bittigini soyle diosun hemde ileride diosun anlamadim dedim sen bilirsin ister ailene bittigini soylersin istersende zamana birakildigini soylersin dedi
Bogazim dugum dugum arabadan indim kizlar
Canim uzuldugumu gordu agladim ondan demis olabilirona zaman ver bu sürede arama! bakalım ne olacak, ama sanki hala bir acabası var!
Artık şu üzgün suratlarida yazına koyma gülen surat koy negatif enerji yayma lutfen canım benim pozitif enerji dururken negatif enerji niye deilmi amaCanim uzuldugumu gordu agladim ondan demis olabilircunku istemedigini icinin sogudugunu defalarca soyledi bisey diyemedim zaten bir haftayi gecti aramiyorum yazmiyorum bundan sonrada aramam yazmam kullenmis onda hersey cunku
Tam eve yaklasirken suan sana karsi icim soguk icimden bisey gelmio ama ileride tekrar bakalim dedi bende dedimki hem ailene bittigini soyle diosun hemde ileride diosun anlamadim dedim sen bilirsin ister ailene bittigini soylersin istersende zamana birakildigini soylersin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?