• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cok aciyor :( ikinci yikim :(

Simdi mesaj yazdim
Slm bence konusulmasi gereken biseyler var belkide iletisim kuramadigimiz icin bu hale geldik acikcasi ben iki medeni insan gibi oturup konusmak istiyorum ne dersin? Bence bukadarini hakettigimizi dusunuyorum.... Dedim okudu ve cvp vermedi :(

bence mesaj atmaya, aramaya devam edin. dönecek gibi duruyor.
Mesaj yazdim canim
Slm bence konusulmasi gereken biseyler var belkide iletisim kuramadigimiz icin bu hale geldik acikcasi ben iki medeni insan gibi oturup konusmak istiyorum ne dersin? Bence bukadarini hakettigimizi dusunuyorum dedim okudu cvp vermedi :(

Simdi mesaj yazdim
Slm bence konusulmasi gereken biseyler var belkide iletisim kuramadigimiz icin bu hale geldik acikcasi ben iki medeni insan gibi oturup konusmak istiyorum ne dersin? Bence bukadarini hakettigimizi dusunuyorum.... Dedim okudu ve cvp vermedi :KK43:

artik arama msj atma..
1 hafta sIk disini sonra pat diye karsisina cik..
ne sever borek mi manti mi artik neyse elinde o olsun..
cok ozledim burnumda tutuyorsun de..
sensiz bogazimdan gecmedi,yedigim ictigim haram oldu affet de.
araya insanlari tlflari msjlari whatsup`i sokmaktan vazgec.
karsisina dikildiginde de yalvarma,ozledim de yeter
bana don deme,barisalim da deme..
bu onu otomatikman terslemeye iter.
ama gozunu seveyim artik yazma msj

artik arama msj atma..
1 hafta sIk disini sonra pat diye karsisina cik..
ne sever borek mi manti mi artik neyse elinde o olsun..
cok ozledim burnumda tutuyorsun de..
sensiz bogazimdan gecmedi,yedigim ictigim haram oldu affet de.
araya insanlari tlflari msjlari whatsup`i sokmaktan vazgec.
karsisina dikildiginde de yalvarma,ozledim de yeter
bana don deme,barisalim da deme..
bu onu otomatikman terslemeye iter.
ama gozunu seveyim artik yazma msj
Canim karsisina ciksam gene tersleyecek sana yazdiklarimi atsam dersinki bukadar kendini nasil kuculttun :( banada artik onune bak yazmisti :( silmis beni :( bu sondu artik bisey yazmam aramamda gitmemde yanina :(

Canim karsisina ciksam gene tersleyecek sana yazdiklarimi atsam dersinki bukadar kendini nasil kuculttun :KK43: banada artik onune bak yazmisti :KK43: silmis beni :KK43: bu sondu artik bisey yazmam aramamda gitmemde yanina :KK43:

beni silen erkek arkadasimi ben karsisina cikarak dondurmustum..
o da sildi mi silen bi tipti..
aramadim 1 hafta boyunca ve pat diye karsisina ciktim.
belki seninkinin siniri 2 belki 3 haftada gecer..
ama bu sure icinde asla iletisime gecmeden pat diye karsisina cikman gerek.
cunku erkeklerde 2 hafta sonra filan dank ediyor ayrildiklari ve ozledikleri.
bence suan kendi haline birak.
o da ozleyecek emin ol.
sildim der..
bende derim sinirlenince..
ama bence son bi kez haftalar sonra karsisina cikarak dene.

beni silen erkek arkadasimi ben karsisina cikarak dondurmustum..
o da sildi mi silen bi tipti..
aramadim 1 hafta boyunca ve pat diye karsisina ciktim.
belki seninkinin siniri 2 belki 3 haftada gecer..
ama bu sure icinde asla iletisime gecmeden pat diye karsisina cikman gerek.
cunku erkeklerde 2 hafta sonra filan dank ediyor ayrildiklari ve ozledikleri.
bence suan kendi haline birak.
o da ozleyecek emin ol.
sildim der..
bende derim sinirlenince..
ama bence son bi kez haftalar sonra karsisina cikarak dene.
Canim ailesiyle yasiyor nasil nerede karsisina cikicam bilmiyorum :(

o kdr üzgün surat koymuşsunuz ki yazıyı okumadan üzüleceğimi anladım du bide ben koyayım:(
bunu eski eşiniz mi yapıyor sürekli msj gönderip fake hesap açma olayını ..

is cikisi mesela..calistigi yerin civarlarinda karsisina cikamaz misin?
ya da surekli gittigi bi cafede vs..
ailesinin evine gitme tabi,o olmaz.

ariyana'ya katılıyorum. bence de karşısına çık, gerekirse evinin önünde çıkmasını ya da gelmesini bekle ya da işyerinin önünde :KK48:

defalarca uyarmış seni, haklı ama artık mesaj atma, yazma, arama. bekle bi hafta kafasını dinlesin senle iletişimi olmasın, özlesin. karşısına çıktığında da seni özledim de. ''bu fevri hareketler benim elimde olan bişey değildi seni kırmak istemedim psikoloğa gitmeyi düşünüyorum sen bana hep destek oldun bu kez de destek ol'' de. sen elinden geleni yap. en azından barışmazsanız kendini suçlamazsın, ben elimden geleni yaptım, karşısına bile çıktım diyebilmenin rahatlığı olur.

ha bi de karşısına en güzel halinle çık demeye gerek yoktur umarım.

ariyana'ya katılıyorum. bence de karşısına çık, gerekirse evinin önünde çıkmasını ya da gelmesini bekle ya da işyerinin önünde :KK48:

defalarca uyarmış seni, haklı ama artık mesaj atma, yazma, arama. bekle bi hafta kafasını dinlesin senle iletişimi olmasın, özlesin. karşısına çıktığında da seni özledim de. ''bu fevri hareketler benim elimde olan bişey değildi seni kırmak istemedim psikoloğa gitmeyi düşünüyorum sen bana hep destek oldun bu kez de destek ol'' de. sen elinden geleni yap. en azından barışmazsanız kendini suçlamazsın, ben elimden geleni yaptım, karşısına bile çıktım diyebilmenin rahatlığı olur.

ha bi de karşısına en güzel halinle çık demeye gerek yoktur umarım.
Cesaret edemem sanki ama deniycem :(

Erkek arkadaşınız haklı.Benim kendi şahsi sorunlarının acısını etrafındakilerden yada hayatındaki insandan çıkaran insanlara hiç tahammülüm yok.Herkesin kendince büyük küçük sıkıntısı var herkes böyle yapsa ne olur yani bunun sonu.Bencillik olarak görüyorum bu yüzdende erkek arkadaşınızı sonuna kadar haklı buluyorum.Üzgünüm.Ama yinede insallah affeder ve barısırsınız.Tabi bi daha böyle davranmicaksanız.

Evet canim kimseden acisini cikarmak haddim degil :( hatamin farkindayim :( affetmiycegini biliyorum :(

Az oncede sunu yazdim son kez :( bidahada yazmiycam soz veriyorum :( yikildim paramparcayim :(

Ben vicdanen rshatim elimden geleni sevgim icin yaptim keskelerim degil iyikilerim var sen iyikilerimin basinda geliyorsun zorlamayla bisey olmaz sevmiorsanda karsima cikip soyleyebilirsin bukadar yilin hatiri var ben hatamin farkina varip mucadelemi veriyorum ama sen gormezlikten geliosun iki cumleyi cok gordun hicbir aci sonsuza kadar surmuyor ama mucadelem sevgim icin elimden geleni sonuna kadar yapip ugrasiyorum bunu gor senden bir geri donus bekliyorum bunu cok gorme

Mesajlarima tek bir yanit gelmedi :( icimdeki bu yangin nezaman sonucek :( dayanamiyorum :( dun gece acile kaldirildim aglama krizinden :(

Mesajlarima tek bir yanit gelmedi :KK43: icimdeki bu yangin nezaman sonucek :KK43: dayanamiyorum :KK43: dun gece acile kaldirildim aglama krizinden :KK43:
Mesajlarima tek bir yanit gelmedi :KK43: icimdeki bu yangin nezaman sonucek :KK43: dayanamiyorum :KK43: dun gece acile kaldirildim aglama krizinden :KK43:
Acile kaldırılacak kadar onu seviyosun anlıyorum ama benim anladığm kadarıyla o seni bitirmiş sende biraz gururlu ol kendini topla hayatına devam et bak şimdi seni sevseydi seb hastanedeyken sana koşmazmıydi seni sevseydi sana kıyamaz seni bu kadar üzüp hastaneye düşürmezdi benim hissettim kadarıyla senden vazgeçip bitirmiş yada hayatında başkası var ondan donmezdir. Onun için artik sende kendini toplayıp hayatina devam etmeni tavsiye ediyorum inşallah karşina daha iyi ve daha çok sevebileceğin birisi çıkınca bunları düşünüp gülersin yani...

Acile kaldırılacak kadar onu seviyosun anlıyorum ama benim anladığm kadarıyla o seni bitirmiş sende biraz gururlu ol kendini topla hayatına devam et bak şimdi seni sevseydi seb hastanedeyken sana koşmazmıydi seni sevseydi sana kıyamaz seni bu kadar üzüp hastaneye düşürmezdi benim hissettim kadarıyla senden vazgeçip bitirmiş yada hayatında başkası var ondan donmezdir. Onun için artik sende kendini toplayıp hayatina devam etmeni tavsiye ediyorum inşallah karşina daha iyi ve daha çok sevebileceğin birisi çıkınca bunları düşünüp gülersin yani...
Canim destegin icin sagol bencede vazgecmis ve kafasinda bitirmis ama sevgi ask bukadar cabuk bitmemeli :( gurursuzluk yapip hergun yazdim ama hic cvp vermedi bende yazmiycam soz verdim kendime :( seven adam bir dk bile duramazdi :( hakkimizda hayirlisi umarim atlatirim :(

Canim destegin icin sagol bencede vazgecmis ve kafasinda bitirmis ama sevgi ask bukadar cabuk bitmemeli :KK43: gurursuzluk yapip hergun yazdim ama hic cvp vermedi bende yazmiycam soz verdim kendime :KK43: seven adam bir dk bile duramazdi :KK43: hakkimizda hayirlisi umarim atlatirim :KK43:
Demekki o seni kadar çok sevmemiş bide bu yönde telkinlerde bulun benim gibi birni haketmiyo de benim ona verdiğm değeri obana vermemiş de ozaman daha çabuk biter onun seni bitrdiği gibi...
Mutlu olmaya çalış kendini eve kapama gez dolaş mutlu ol...

Merhaba arkadaslar hatamin farkina varip defalarca yazdigim halde araya arkadaslarimi sokup ozur diledigim halde beni bitiren ( hatali olan ve hatami kabullenen benim ) sevgilime yaklasik bir haftadir yazmiyorum oda yazmadi hic aramadida :(

Sirketten arkadasim olan bir bayan kendisi evli erkek arkadasimla tanistirmistim evlerine ziyarete gider gelir disardada gorusurduk sevgilimde bu cifti cok sevmisti evlendikten sonrada sik sk gorusuruz derdi :(

Bu bayan arkadasim benim cok uzuldugumu bildigi icin aramis erkek arkadasimi keske yuzyuze konusup bitirseydiniz sizin bir gecmisiniz var herkes ayrilirken bile yuzyuze konusmayi hak eder demis ...

Erkek arkadasimda ben yeterince ona sans verdim uyardim dinlemedi degismedi genre denesek gene ayni seyler yasanicak onu seviyorum ama sevgiyle olmuyor yiprandik yeterince gerek yok demis... Arkadasim da nolursa olsun sonu bize gelin son bir defa konusun demis erkek arkadasimda bakariz demis ...

Buarada kizlar benim bu konusmalardan haberim yoktu arkadasim ikimizide cok sevdigi icin bunlari yaptigini soyledi...

Arkadasim iki gun once tekrar aramis erkek arkadasima yarin icin bize gelin konusun demis son kez hem bizde bayadir seni gormuyoruz gel kahve icip sohbet ederiz demis erkek arkadasim gene bakariz demis kiz arkadasimda bakarizla olmaz gelmek istemiosan acik ol bu isler hatir gonul isine gelmez demis ona gore hazirlik yapicam geliceksen demis erkek arkadasimda tmm demis...

Normalde kiz arkadasima giderken erkek arkadasim gelir aracla bizi sirketten alir arkadasima gecerdik fakat bu sefer arkadasima ben sizi almame sirketten demis ben oldugum icin :(

Napicam kizlar yarin ben gitmelimiyim yoksa gitmemelimiyim :( Bitirmis beni nasil dayanicam onu gorunce :(

Git tabiki ve özünü güzelce dile. Gerekirse psikolojik destek almak istedigini söyle. Seviyorken ayrılmayalım vs vs cümleler işte.

Bence affettirebilirsin kendini ama pismanligina hatani anladıgına ve caba gösterecegine inandır onu.

Gidin bence de. Hem yüz yüze görüşünce aranizdaki kirkinlikta bence soa erer. yarin buraya guzel haberlerle gelirsin insallah

Back
X