Canim cok aciyor :( ikinci yikim :(

bu işler babalarla yada aileyle olan ilişkilere benzemez..kendini kandırıyor cnm...belliki sen tamamen kaybettim diyorsun,bu yüzdende fazlasıyla üzgünsün...bence o sana bir ders veriyor çünkü ortada çoook vahiim, böyle çıkmaz bir durum yok....ben yine aynı şeyi söylüyorum emin ol kızgınlığı geçsin gelir...artık sevgi aşk öyle kolay bulunmuyor, herşey menfaat ...bunu anladığında geç olmaz, anlaması geç sürmez, endişelenme, sen onu bekle....baktın tamamen bitirmiş ki sanmıyorum! o zaman sende ,en azından elimden geleni yaptım dersin ve yoluna bakarsın tabi biraz sancılı olur ama düzelir herşey.....

Herkes ikinci şansı hak eder demişsiniz ama her uyarısı bir şans daha vermekmiş zaten.
Ondaki kredinizi bitirmissiniz.

Sinirinizi en çok yanınızda olandan çıkarırken keşke bi düşünseydiniz.

Herkes ikinci şansı hak eder demişsiniz ama her uyarısı bir şans daha vermekmiş zaten.
Ondaki kredinizi bitirmissiniz.

Sinirinizi en çok yanınızda olandan çıkarırken keşke bi düşünseydiniz.
Haklisin canim kredimi bitirdim demis zaten arkadaslara defalarca uyardim dinlemedi bardagi tasirdi demis adimi bile duymak istemiyormus icinden gelmiyormus agir bir bedel odedim okadar cok yalvardim ki

Ilk defa bukadar netti sevgisinden hep emindim hic birakmayacagini dusundum ama kimse vazgecilmez degil ben kaybederek odedim

Canim uzerine cok gittim cok kirdim defalarca uyardi ona gore kadin biraz susmasini bilmeli ama cok icim aciyor bana daha once sildimmi donmem demisti aile icindede dedigim dediktir cunku kafasina koydugunu yapar

Hatalısın zamana bırak bekle yazacaktım ama şu mesajdan sonra 180 derece döndüm diyebilirim. Çünkü telefonda söylediklerin ağır şeyler değil. Bir süre kırgınlıktan sonra özür dileyince halledilebilir bir meseleymiş. Ama sevgilinde bir şeyler bitmiş, inatçı bir tip gibi.
Olmaz bununla bence sen önüne bak.

zamana bırak. daha da fazla gurunu çiğneyip yalvarma. bu sefer de sana döndüğü zaman iyilik yapmış gibi sürekli başına kakıp ipleri eline alabilir.

Sen mailinin sifresini bilmiyormusun ki baskasinin eline geciyor devamli. Bence git ozur dile bu kadar degerli ise cicek hediye vs. gonder uzgunlugunu anlasin. Hatalisin adam dogruyu soylemis .Sifrenide kimsenin tahmin edemeyecegi bir sifre yap. Kimseye de soyleme .

Fake hesap acilinca ona bagirdim sende cozemedin bu konuyu olan bana oldu dedim kimse sorunu senle tabi olan sana olcak defi bende cok agir laflar ettim bitti dedim sonra pisman oldum yalvardim yakardim donmedi sen kredini bitirdin dedi

Canim adima hesap aciyor surekli benim sifremi kirmiyor surekli benim adima defalarca fake hesap acti canim konusmak istedim gerek yok yazma yeter artik istemiyorum anlamiomusun kucultme kendini dedi

Inatcidir evet bir kez konusmayi bile cok gordu bana aldigi tek tas yuzuk ve kolyesi kaldi iade edecegim ama onu gormuycem kardesine vericem

sen özürdiledikçe senin hatalı olduğuna inandırmış kendisini yani o kadar da tepki verilecek bişi yok kaldı ki sen üzgünsün onunda üstüne gelip germesi de normal bişi değil sonuçta . Bence hayırlısı de geç .

Komsumuza beni dagitti beni ne o nede ailem toplayabilir bitti demis zamanami biraktin dedigindede komsumuz hic cvp vermemis sevmiomus yada guclu bir sevgisi yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…