- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
- Konu Sahibi Pandufminnak
-
bu işler babalarla yada aileyle olan ilişkilere benzemez..kendini kandırıyor cnm...belliki sen tamamen kaybettim diyorsun,bu yüzdende fazlasıyla üzgünsün...bence o sana bir ders veriyor çünkü ortada çoook vahiim, böyle çıkmaz bir durum yok....ben yine aynı şeyi söylüyorum emin ol kızgınlığı geçsin gelir...artık sevgi aşk öyle kolay bulunmuyor, herşey menfaat ...bunu anladığında geç olmaz, anlaması geç sürmez, endişelenme, sen onu bekle....baktın tamamen bitirmiş ki sanmıyorum! o zaman sende ,en azından elimden geleni yaptım dersin ve yoluna bakarsın tabi biraz sancılı olur ama düzelir herşey.....Canim en son yoluna bak anladin umarim yazdi bende birdaha bisey yazmadim iki gun oldu tepki vermiyorumgunlerce aradim yalvardim cunku annesi beni aradi agladi kizim gibi seviodum seni diye ama erkek arkadsimi taniyorum dort yildir babasiyla konusmuyo bana o ornegi verdi ben babami silip atmisim dusun artik dedi
Ondan supheleniyorum evet canim konu savcilikta ama paylasimlar kotuydu imsan icine cikamaz olmustumhatamin farkindayim bedelinide agir oduyorum ama okadar zor sartlar altinda yillar sonra biraraya geldikki
Haklisin canim kredimi bitirdim demis zaten arkadaslara defalarca uyardim dinlemedi bardagi tasirdi demisHerkes ikinci şansı hak eder demişsiniz ama her uyarısı bir şans daha vermekmiş zaten.
Ondaki kredinizi bitirmissiniz.
Sinirinizi en çok yanınızda olandan çıkarırken keşke bi düşünseydiniz.
Ilk defa bukadar netti sevgisinden hep emindim hic birakmayacagini dusundum ama kimse vazgecilmez degilbu işler babalarla yada aileyle olan ilişkilere benzemez..kendini kandırıyor cnm...belliki sen tamamen kaybettim diyorsun,bu yüzdende fazlasıyla üzgünsün...bence o sana bir ders veriyor çünkü ortada çoook vahiim, böyle çıkmaz bir durum yok....ben yine aynı şeyi söylüyorum emin ol kızgınlığı geçsin gelir...artık sevgi aşk öyle kolay bulunmuyor, herşey menfaat ...bunu anladığında geç olmaz, anlaması geç sürmez, endişelenme, sen onu bekle....baktın tamamen bitirmiş ki sanmıyorum! o zaman sende ,en azından elimden geleni yaptım dersin ve yoluna bakarsın tabi biraz sancılı olur ama düzelir herşey.....
geri dönerse hep seninmiş, dönmezse zaten hiç senin olmamış...üzülme arkadaşım her şerde hayır vardır belki böylesi daha hayırlıdır....Ilk defa bukadar netti sevgisinden hep emindim hic birakmayacagini dusundum ama kimse vazgecilmez degilben kaybederek odedim
Evet bu sefer zor ikna ettim ilkinde siz karar verdiniz bosandim bunu ben istiyorum dedim bisey diyemedilerAilen kabullenmismiydi bu adami
Haklisingeri dönerse hep seninmiş, dönmezse zaten hiç senin olmamış...üzülme arkadaşım her şerde hayır vardır belki böylesi daha hayırlıdır....
Canim uzerine cok gittim cok kirdim defalarca uyardiona gore kadin biraz susmasini bilmeli ama cok icim aciyor bana daha once sildimmi donmem demisti aile icindede dedigim dediktir cunku kafasina koydugunu yapar
Fake hesap acilinca ona bagirdim sende cozemedin bu konuyu olan bana oldu dedim kimse sorunu senle tabi olan sana olcak defi bende cok agir laflar ettim bitti dedim sonra pisman oldum yalvardim yakardim donmediHatalısın zamana bırak bekle yazacaktım ama şu mesajdan sonra 180 derece döndüm diyebilirim. Çünkü telefonda söylediklerin ağır şeyler değil. Bir süre kırgınlıktan sonra özür dileyince halledilebilir bir meseleymiş. Ama sevgilinde bir şeyler bitmiş, inatçı bir tip gibi.
Olmaz bununla bence sen önüne bak.
Canim adima hesap aciyor surekli benim sifremi kirmiyor surekli benim adima defalarca fake hesap actiSen mailinin sifresini bilmiyormusun ki baskasinin eline geciyor devamli. Bence git ozur dile bu kadar degerli ise cicek hediye vs. gonder uzgunlugunu anlasin. Hatalisin adam dogruyu soylemis .Sifrenide kimsenin tahmin edemeyecegi bir sifre yap. Kimseye de soyleme .
Inatci gururlu ve dedigim dediktir aslada donmez cunku herkese ona soyleyin onune baksin uzatmasin demis canim iki haftadir yalvariyorumzamana bırak. daha da fazla gurunu çiğneyip yalvarma. bu sefer de sana döndüğü zaman iyilik yapmış gibi sürekli başına kakıp ipleri eline alabilir.
Inatcidir evet bir kez konusmayi bile cok gorduHatalısın zamana bırak bekle yazacaktım ama şu mesajdan sonra 180 derece döndüm diyebilirim. Çünkü telefonda söylediklerin ağır şeyler değil. Bir süre kırgınlıktan sonra özür dileyince halledilebilir bir meseleymiş. Ama sevgilinde bir şeyler bitmiş, inatçı bir tip gibi.
Olmaz bununla bence sen önüne bak.
Inatci gururlu ve dedigim dediktir aslada donmez cunku herkese ona soyleyin onune baksin uzatmasin demis canim iki haftadir yalvariyorum
Komsumuza beni dagitti beni ne o nede ailem toplayabilir bitti demis zamanami biraktin dedigindede komsumuz hic cvp vermemissen özürdiledikçe senin hatalı olduğuna inandırmış kendisini yani o kadar da tepki verilecek bişi yok kaldı ki sen üzgünsün onunda üstüne gelip germesi de normal bişi değil sonuçta . Bence hayırlısı de geç .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?