Canim cok aciyor :( ikinci yikim :(

Canim evinde gorustugumuz arkadasimi bugun aramis kb lutfen dun evinde gerginlik oldu diye arkadasimda o kiz hatasinin farkina vardi yeterince alttan aldi ama sen cok acimasizdin demis erkek arkadasimda içim sogudu rol yapamazdim demis

Arkadasimda sen arabadan inerken zamana birakalim demissin demis erkek arkadasimda napiyim pandufminnagin uzuldugunu gordum ondan oyle dedim demis oyuncakmiyim ben ya umut vermek niye

Arkadasim demiski kendi hatasinin farkinda kiz yok demis erkek arkadasim degizmez barissakta iki gun sonra gene ayni olur demis onunla ilgili inan konusmak icimden gelmio demis

Arkadasimda zaten pandufminnakta dunaksam senin tavrindan ve netliginden sonra bitirdi demis oda sevindim bitirdigine demis

Nedense ben size geri döneceğini düşünüyorum..Aileme zamana bıraktık demeni istemesi de bence bu nedenden..Sanırım burnunuz sürtsün istiyor..Ama bu süre zarfında siz onu arayıp sormayın,malum erkeklerin egosu böyle durumlarda tavan yapıyor..Hakkınızda hayırlısı olsun,eğersizin için hayırlısı ise zaten bir şekilde barışırsınız..Yok değilse barışsanız bile başka bir sorun çıkar..Üzülmemeye çalışın

Bu tip durumlarda cok uzerine gidip sakiz gibi imaji verilirse ters teper. Aramamak gerekir. O sirada zor da olsa hayata devam etmek gerekir. Donecegi varsa doner. Donmezse de beklemek sadece zaman kaybi olur. Biraz kendinize yonelin. Akisina birakin. Bitti gozuyle bakin. Donerse de supriz olur.

Can
Canim bir ay olucak nerdeyse bukadar burun surtme olurmu dunaksam bana dediki eskiden seninle uc gun ayri kalmaya dayanamazdim bak bir ay olucak nerdeyse gorusmeyeli ama inan icim cok soguk ve cok rahatim dedi cok zoruma gitti inan

Tarzın tavrın gerçekten rezalet. Ki sen bi evlilik geçirmişsin ama sana hiçbirşey katmamış. Aşkını da acını da anlarım amaa ona buna aratmak nedir çözemedim. Ben de bi evlilik geçirdim. Ben de sonrasında aşk acısı çektim. Ağla zırla herşeye eyvallah ama sen çok düşürmüşsün kendini.

Aranızda konuşulan, arabada sana söylediği bir sözün bile hesabını ertesi gün arkadaşın soruyo sevgiline. Bu nedir nasıl bişey... Fazla basit bi tutum değil mi sencede... Özeliniz kalmamış resmen milletin kafasını skmişsin herşeyi herkese anlatmışsın. Yapma...!
Ayrıca kimse o ayrıntıya dikkat çekmemiş ama,
gururlu, inatçı, dediğim dedik diye bahsettiğin sevgilin, Sen onunla sevgiliyken ailen istemedi diye adamı terkedip başkasıyla evlenip başka adamın koynuna girmişsin ve o seni boşandıktan sonra yine kabul etmiş. Demek ki bahsettiğin kadar gururlu inatçı haysiyetli kararlı falan bi adam değilmiş değil mi. Lakin öyle olsa, dünya da tek kadın sen kalsan ailesinin sözüyle terkedip başka adama koşan kadını kabul etmezdi.
O adam sana dönecek gibi görünüyo ama tabi izin verirsen... Olgun ol, sakin ol, kaliteli seviyeli ve lütfen güçlü ol.
Midesini bulandırma, seni özlemesine, kafasını toplamasına izin ver.
Tabi hayat senin, bunlar sadece benim fikrim. İyi şanslar (.

Ca

Canim zaman ayirip yazdigin icin cok tsk aramiycam yazmiycamda haklisin tavrimda tarzimda rezalet

Moralini bozmamaya çalış. Olursa olur olmazsa da olmaması gerekirmiş diye düşünmelisin. Öncelikle mutlaka seninle uğraşanın kim olduğunu bulmaya çalışmalısın. Süreci takip et. Çünkü senin canının sıkılmasının, bu sorunları yaşamanın en büyük sebebi bu. Umarım her şey düzelir. Hakkında hayırlısı olsun.

Bu kisi sizi istemis aile vermemis. Siz evlenmis bosanmissiniz bu kisi kendine yeni bir hayat kurmamis yine sizinle olmak istemis.
Yillar sonra kavusmaniza sevinmis ama burnundan getirmissiniz.
Suan mantigi devrede sizle yapamayacagini dusunuyor bence.

Evet canim benimle yapamayacagini dusunuyor artik kararina saygi duymaktan baska yapabilicegim bisey yok cunku sorumlusu benim

Konuyu baştan sona okudum. Konu sahibesi inanın pişmanlığınızı o kadar iyi anlıyorum ve içten üzülüyorum size. Koşullarımız birebir örtüşmese de kısmen benzer hadiseler yaşamışız. Biz ayrılalı neredeyse 7 ay olacak. Bu süreçte ben de defalarca özür diledim; karşısına çıktım, mesaj attım, mesajlarını yanıtlamadım, sustum, tepkimi koydum... kısacası size tavsiye edilen ve sizin uyguladığınız hemen hemen bütün yöntemleri denedim. Belki ben başarılı olamadım çünkü benden beklenen çaba gösterip toplamamdı, biraz daha ılımlıydı yaklaşım fakat sonuç olmadı. İletişimi kestim birkaç gün önce. Karşılaşmamak için özenle seçiyorum evden çıkış giriş saatlerimi, yol güzergahlarımı. Dua ettim bol bol, ediyorum da. Allah hayırlısını eylesin, hayırlısını da gönlümüze razı eylesin.
Sürecin en zor kısmıysa belirsizlik ve sabır kısmı. Ne yaparsan yap hatalıysan artık dosya karşı tarafta. İster açar bir daha bakar ister koyar masanın üstüne odadan çıkar. Sen hiçbir şey yapamazsın. Bana kalırsa en elinden gelenin fazlasını yaparak -doğru yahut yanlış- çabanı sergilemişsin. Şimdi işine, senle uğraşan kişinin hukuksal sürecini takibe, hobiler edinmeye ve bol bol dua etmeye odaklan. Tavsiyem Esmaül Hüsnalar. İnan bir nebze gönlüne su serpilecek.

Kızlar merhaba
Ona her dönmek için çaba sarfettigimde istemediğini onume bakmami söyledi y alvardim yakardim olmadi ailem zaten istemiyordu onu en başından beri...bende aramayı sormayı kestim bir iki defa konuştuk aileni ikna et felan dedi fakat bu ayrılık döneminde ben evde çok aglayinca ailem anladı onun için agladigimi biz sana olmayacağını söylemiştik falan dediler bende aramadim kendimi tamamen isime verdim bir hafta önce aradı açmadım çünkü tekrar olaylar çıksın istemedim ailemlede çünkü icimdede bitiricektim,,,geçen hafta cmt gunu akşam saat on da kapı çaldı açtığımızda erkek arkadasim kapidaydi babama sizinle konuşmak istiyorum beni neden istemiosunuz duymak istiyorum dedi babamda sen bu saatte evimi nasıl basarsin beni rezil ettin diye bıçak çekti ona erkek arkadasim konsmakta ısrarlıydı babamı zor sakinlestirdiler

Zorla komşular erkek arkadasimi dışarı çıkardı

Evde kıyamet koptu bana ailem yapmadığını bırakmadı denedikleri kalmadı sonra erkek arkadasim aradı beni yıllar sonra seni buldum kaybedemem diye istemiyorum dedim son bir kez on dk konuşalım sonra git dedi ama cesaret edip gidemiyorum

Babam kalp hastası çünkü o gece fenalaştı acile kaldırdık olayların dahada büyümesinden korkuyorum ben kararimi verdim erkek arkadasimi yada bir başkasını istemiyorum artık hayatimda ben mutlu olamiycam çünkü napicam bilmiyorum

Evet kadın biraz susacak, yerini bilecek, erkeğe öyle kafa tutmayacak . Ha bunları yapmayan da oturup erkek erkek diye ağlamayacak. Ben anlamıyorum. Hem erkek diye ağlarsiniz hem de ben kendimi ezdirmem, ağzıma geleni sayarım dersiniz. Bi tutarlı olun yaaa. Ne bu erkeklerin sizden çektiği.

suçlu sevgilin olacak adam kusura bakma..madem niyeti iyi,babanla konuşacak iyi güzel,saat 10 da gelinmez ki...bunu bilmyecek görgüsüz adamla işin olmasın..aşktan ölmez kimse merak etme..
kapattığın kapıyı da açma bence artık..

Geç vakitte gelmesi ailem için bardağı taşıran son damla oldu bende bunları yaşamak istemezdim istediğim tek şey mutlu bir yuva ve anne olmaktı ama olmayacak bunun farkındayım kaderime boyun egicem

adam iyi yapmış senden ayrılmak ile. sen de bir daha karşına biri cıktıgında sana iyiik eden, doğruyu söyleyen adama iyi davranmayı öğrenmişsindir.
o adama bir şey yapma daha bekle. affederse gelir.

Babanız bıçak mı çekti?
Kusura bakmayın da bu nasıl birşey böyle.
Tamam bu saatte konuşmaya mı gelinir diye kızar bağırır ama dahası çok fazla.
Bence bu saatten sonra düzelmek zor olur böylesine yüz göz olunmuşken.

Bana bu olaylardan daha tuhaf gelen adınıza açılan hesaplar hakkınızda yapılan şeyler..öbür mevzuya gelince biraz zaman verin karşı taraf bir kendini dinlesin kendiniz adım atın sonra gözlemle değiştim vs diyin ama gerçekten değişecekseniz yoksa bence daha fazla zaman kaybetmeyinde kaybettirmeyinde

Geri dönmüş neden işi bu duruma getirdin konu sahibi ? Sizin ilişkinizde seven erkek arkadaşınızmış . Artık bir karar ver ve karar değiştirme . Şu konudaki kendi mesajlarını oku sen değilmiydin kaybettim diye ağlayan üzülen .Sanırım geri kazandın diye eski haline geri dönmüşsün .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…