• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim cok aciyor :( ikinci yikim :(

Git tabiki ve özünü güzelce dile. Gerekirse psikolojik destek almak istedigini söyle. Seviyorken ayrılmayalım vs vs cümleler işte.

Bence affettirebilirsin kendini ama pismanligina hatani anladıgına ve caba gösterecegine inandır onu.
Canim arkadasimin hatiri icin geliyor galiba :( yeniden baslamak icin degil :( yoksa uc haftayi gecti beni hic aramadi :(

Ins
Gidin bence de. Hem yüz yüze görüşünce aranizdaki kirkinlikta bence soa erer. yarin buraya guzel haberlerle gelirsin insallah
Ins canim :( gunlerdir yaptigim hatalarin bedelini oduyorum :( beni affedecegini sanmiyorum canim :( sadece arkadasim son kez yuzyuze konusun dedigi icin; onu kirmamak icin geliyor bence :(

Seviyorum demiş sende seviyorum diyorsun .Git elbette neden kaçacaksın ki .Bir sürü mesaj atmışsın yüzüne söylersin işte .

Umarim o sansi verir canim ama benim hic umudum yok :KK43: onu gorunce daha cok canim yanicak :KK43:

-Bu bir teselli değildir.-

Oraya giderken sizin için hayırlı değilse bir araya gelmeyeceğinizi ama hayırlıysa o istemese bile yollarınızın asla ayrılmayayacağını bilin.

Siz şu an seviyorsunuz ve sizi reddettiği için onu daha evvel de yaşadığınız yıkımların ödülü olarak şiddetli bir tutkuyla istiyorsunuz ama onun sizin için doğru insan olup olmadığını bilmiyorsunuz.

Gönlümden geçen hakkımda hayırlı, hakkımda hayırlı olana gönlüm razı olsun temennisinde bulunun hakkınızda.

İnsan bazen çilesine aşık olur, belki de siz yaşanan tüm kötü anılardan onunla kurtulacağınızı sanırken onun yüzünden daha beter yıkımlar yaşayacaksınız.

Ne için kendinizi paralarsanız o sizin imtihanınız olur, geleceğinizi teslimiyetle Allaha havale ederek gidin arkadaşınıza.

Bu, hem muhtemel olumsuz sonucun sizi dağıtmasını engeller hem de onun gözünde ufalanmış, kendine yetemeyen, öfkesine yenilen kadın imajınızı yok eder ki bu da birliktelik ihtimalini kuvvetlendirir.

-Bu bir teselli değildir.-

Oraya giderken sizin için hayırlı değilse bir araya gelmeyeceğinizi ama hayırlıysa o istemese bile yollarınızın asla ayrılmayayacağını bilin

Siz şu an seviyorsunuz ve sizi reddettiği için onu daha evvel de yaşadığınız yıkımların ödülü olarak şiddetli bir tutkuyla istiyorsunuz ama onun sizin için doğru insan olup olmadığını bilmiyorsunuz.

Gönlümden geçen hakkımda hayırlı, hakkımda hayırlı olana gönlüm razı olsun temennisinde bulunun hakkınızda.

İnsan bazen çilesine aşık olur, belki de siz yaşanan tüm kötü anılardan onunla kurtulacağınızı sanırken onun yüzünden daha beter yıkımlar yaşayacaksınız.

Ne için kendinizi paralarsanız o sizin imtihanınız olur, geleceğinizi teslimiyetle Allaha havale ederek gidin arkadaşınıza.

Bu, hem muhtemel olumsuz sonucun sizi dağıtmasını engeller hem de onun gözünde ufalanmış, kendine yetemeyen, öfkesine yenilen kadın imajınızı yok eder ki bu da birliktelik ihtimalini kuvvetlendirir.
Canim cok sagol :KK43: haklisin cok uzuluyorum cok seviyorum ve suan icimin acisi okadar buyukki canim :KK43: ins hakkimda hayirlisi neyse o olur ..

Kizlar selam
Arkadasimin cabasiyla dun aksam gorustuk iki yabanci gibiydik...

Kendisi oraya kendini zorlayarak geldigini icinde bisey kalmadigini elimi tutup tokalasirken bile bisey hissetmedigini soyledi :( hatamin farkina vardigimi affetmesini soyledim defalarca keza arkadasim ve eside hep yapici konustu fakat erkek arkadasim ben birgun bile ayri kalmaya dayanamazken bir ay olucak nerdeyse ayriyiz ve icimde bitti dedi :(

Bogazim dugum dugum oldu ama aglamadim :( saatlerce konusuldu ama bitti dedi icimden gelmiyor :(

Eve beni o birakti cunku evim arkadasima uzakti yol boyunca tek kelime etmedik taaa ki ben konuyu acana kadar :(

Hakkini helal et boyle olsun istemezdim ama icinde bittiyse bisey yapamam dedim :( Bizi bu hale sen getirdin dedi :( bana aldigi kolyeyi ve yuzugu vermek istedim almam al ya baskasina ver yada at dedi :(

Bundan sonrada lutfen ne sen ara yaz nede arkadaslarina arat dedi :( tmm dedim dana soz veriyorum birdaha ne adimi ne sesimi duyarsin bu konuyu ebediyyen kapatiyorum dedim :( insallah diye cevapladi :(

Ailen nasil olduda beni kabul etti dedi cunku mezhep farkindan dolayi istemiyordu ailem onu :( dedimki kabul ettirdim eee simdi nasil soyluyceksin ayrildigimizi dedi ben hallederim dedim aglayarak :(

Tam eve yaklasirken suan sana karsi icim soguk icimden bisey gelmio ama ileride tekrar bakalim dedi bende dedimki hem ailene bittigini soyle diosun hemde ileride diosun anlamadim dedim sen bilirsin ister ailene bittigini soylersin istersende zamana birakildigini soylersin dedi :(

Bogazim dugum dugum arabadan indim kizlar :(

Kizlar selam
Arkadasimin cabasiyla dun aksam gorustuk iki yabanci gibiydik...

Kendisi oraya kendini zorlayarak geldigini icinde bisey kalmadigini elimi tutup tokalasirken bile bisey hissetmedigini soyledi :KK43: hatamin farkina vardigimi affetmesini soyledim defalarca keza arkadasim ve eside hep yapici konustu fakat erkek arkadasim ben birgun bile ayri kalmaya dayanamazken bir ay olucak nerdeyse ayriyiz ve icimde bitti dedi :KK43:

Bogazim dugum dugum oldu ama aglamadim :KK43: saatlerce konusuldu ama bitti dedi icimden gelmiyor :KK43:

Eve beni o birakti cunku evim arkadasima uzakti yol boyunca tek kelime etmedik taaa ki ben konuyu acana kadar :KK43:

Hakkini helal et boyle olsun istemezdim ama icinde bittiyse bisey yapamam dedim :KK43: Bizi bu hale sen getirdin dedi :KK43: bana aldigi kolyeyi ve yuzugu vermek istedim almam al ya baskasina ver yada at dedi :KK43:

Bundan sonrada lutfen ne sen ara yaz nede arkadaslarina arat dedi :KK43: tmm dedim dana soz veriyorum birdaha ne adimi ne sesimi duyarsin bu konuyu ebediyyen kapatiyorum dedim :KK43: insallah diye cevapladi :KK43:

Ailen nasil olduda beni kabul etti dedi cunku mezhep farkindan dolayi istemiyordu ailem onu :KK43: dedimki kabul ettirdim eee simdi nasil soyluyceksin ayrildigimizi dedi ben hallederim dedim aglayarak :KK43:

Tam eve yaklasirken suan sana karsi icim soguk icimden bisey gelmio ama ileride tekrar bakalim dedi bende dedimki hem ailene bittigini soyle diosun hemde ileride diosun anlamadim dedim sen bilirsin ister ailene bittigini soylersin istersende zamana birakildigini soylersin dedi :KK43:

Bogazim dugum dugum arabadan indim kizlar :KK43:
ona zaman ver bu sürede arama! bakalım ne olacak, ama sanki hala bir acabası var!

ona zaman ver bu sürede arama! bakalım ne olacak, ama sanki hala bir acabası var!
Canim uzuldugumu gordu agladim ondan demis olabilir :( cunku istemedigini icinin sogudugunu defalarca soyledi :( bisey diyemedim :( zaten bir haftayi gecti aramiyorum yazmiyorum bundan sonrada aramam yazmam :( kullenmis onda hersey cunku :(

Canim arkadaşım bu tavsiye vermesem olmicak sana ona gözyaşlarını gösterme seni acınııcak hiç bişeyin altıntan kalkamıyo ezik sanmasın hiç olmasa bari onun yanı da uzülme 2 3gün daha yas tut ağlicksan gece yattnda istediğin kadar ağla ama o görmesin onunla gittiğiniz yerlere de gitme çünkü bu sadece onun öz güvenini tavana yükseltmekten başka bi işe yaramaz şimdi seviyosa seni gizliden gizliye senin neler yapacani izler 2 3gün yastan sonra ona mutlu olduğunu hissettir ayrıldğınızî bile umursamaz görun için kan ağlasa bilesen doğduğun zaman yaninda yoktu nasl ondan önce yaşadıydan ondan sonra onsuz da yaşayabiceni goster hayatina çeki düzen ver mutlu olduğun zamanlarda ona (sen haklıydın bitirdiğinden dolayı belki de bu ayrılık ikimiz için daha iyi oldu ayrıntıya girmeden sadece sana hakketmedığin şekilde dana bağırdım ve aci sini sendan çıkardığım icin òzür dile ve sana yaşattıği mutluluk lar için teşekkur et demekki buraya kadarmış deyine arkadaşın gibi bi derdin olduğunda beni arayabilirsin de bu don yazmam de) masaj olarak gönder sakin üzüldnü onsuz yapamadıni yazma yani yalvarma hatta onun çevresin den olmiyan biriyle flört et bu yazdılarımı zamana yayark yap sonra zaten gercekten seviyosa onun kafasında şimşekler çakar nasl bendiz bu kadardüre içinde kendini topladı ne kadar hayata karşı gucluymuş diye geçirir aklından ve kendine güveni eksilir ben ne yaptım nasıl kaçırdım elimden değerini bilemedim der bukaďının diye düşünür seviyosa zaten döner dönmessede hayatına devam et boşver üzülme onunla kesilmediye göbek bağın mutlu ol onu unut zaten sana aci cektirenseni hakketmiyodur unut ve hayatına devam et belki unut demesi kolay ama başka çaren yok biraz uzun oldu ama kusra bakman not: netten alıntıdır
Mutlu olmanı dilerim... Mutluluklar.

Mesajlarını okurken kafam sağa sola döndü üzgün surat emojisini görmekten. Ailen ilişkinize onay verdi mi sizin okumadım ilk sayfa haricinde soran olmuştur belki. Vermediyse ve sen aileni dinliyceksen hiç bu kadar bağlanmasaydın keşke eninde sonunda ayrılıcaktınız..
He onay verdiyse ve siz ayrıldıysanız da kader kısmet yapıcak bişey yok. Önüne bak hakikaten...

Canim uzuldugumu gordu agladim ondan demis olabilir :KK43: cunku istemedigini icinin sogudugunu defalarca soyledi :KK43: bisey diyemedim :KK43: zaten bir haftayi gecti aramiyorum yazmiyorum bundan sonrada aramam yazmam :KK43: kullenmis onda hersey cunku :KK43:
Artık şu üzgün suratlarida yazına koyma gülen surat koy negatif enerji yayma lutfen canım benim pozitif enerji dururken negatif enerji niye deilmi ama
Böyle yapma pozitif ol biraz yoksa hasta eder seni bu üzüntü
yani her hastalığın başı stres deilmi...

Hıncınızı hıc bır zaman en sevdiğinizden cıkarmayın.. Ayrıca ısrarcı olmayın.. Kendınızı ıfade edın ve gerekli özürleri dileyin araya kimseyi koymadan.. Zamana bırakın.. Duyguları netlesır..

bence psikoloğa gitmelisin bunlar normal değil ve kendini toplayarak başlarsan daha mantıklı ve öfke kontrol daha düzgün olur işe kendinle ilgilenerek başlarsan arkasının geleceğini düşünüyorum

Kizlar artik bana yazma arama arkadaslarinda aramasin dedi bitirmis artik israrci olmam kendimi kucultmekten baska bir ise yaramiycak bende ebediyyen kapatiyorum bu konuyu merak etme artik dedim aglayarak bencede kapatirsin ins dedi ... Bende bu defteri kapattım... Sevgisi bitmis yureginde bitmisim :(

Tam eve yaklasirken suan sana karsi icim soguk icimden bisey gelmio ama ileride tekrar bakalim dedi bende dedimki hem ailene bittigini soyle diosun hemde ileride diosun anlamadim dedim sen bilirsin ister ailene bittigini soylersin istersende zamana birakildigini soylersin dedi :KK43:

Sinir oldum ne demek ileride tekrar bakalım çocuk oyuncağımı ki bu . Senin de bir hayatın var ona göre şekillendirecek değilsin . Konu sahibi bu kadar üzülme her işte bir hayır vardır . Herkesin hataları oluyor sende bir hata yapmışsın dileyeceğin kadar özür dilediğini düşünüyorum . Oluruna ,ileriye bile bırakmamanı tavsiye ederim bence tamamıyla bırakmalısın .

Sinir patlamaların için tedavi gör. Sonra tekrar deneyin. Artık sakin biri olduğuna inanırsa geri döner

Back
X