Kizlar selam
Arkadasimin cabasiyla dun aksam gorustuk iki yabanci gibiydik...
Kendisi oraya kendini zorlayarak geldigini icinde bisey kalmadigini elimi tutup tokalasirken bile bisey hissetmedigini soyledi

hatamin farkina vardigimi affetmesini soyledim defalarca keza arkadasim ve eside hep yapici konustu fakat erkek arkadasim ben birgun bile ayri kalmaya dayanamazken bir ay olucak nerdeyse ayriyiz ve icimde bitti dedi
Bogazim dugum dugum oldu ama aglamadim

saatlerce konusuldu ama bitti dedi icimden gelmiyor
Eve beni o birakti cunku evim arkadasima uzakti yol boyunca tek kelime etmedik taaa ki ben konuyu acana kadar
Hakkini helal et boyle olsun istemezdim ama icinde bittiyse bisey yapamam dedim

Bizi bu hale sen getirdin dedi

bana aldigi kolyeyi ve yuzugu vermek istedim almam al ya baskasina ver yada at dedi
Bundan sonrada lutfen ne sen ara yaz nede arkadaslarina arat dedi

tmm dedim dana soz veriyorum birdaha ne adimi ne sesimi duyarsin bu konuyu ebediyyen kapatiyorum dedim

insallah diye cevapladi
Ailen nasil olduda beni kabul etti dedi cunku mezhep farkindan dolayi istemiyordu ailem onu

dedimki kabul ettirdim eee simdi nasil soyluyceksin ayrildigimizi dedi ben hallederim dedim aglayarak
Tam eve yaklasirken suan sana karsi icim soguk icimden bisey gelmio ama ileride tekrar bakalim dedi bende dedimki hem ailene bittigini soyle diosun hemde ileride diosun anlamadim dedim sen bilirsin ister ailene bittigini soylersin istersende zamana birakildigini soylersin dedi
Bogazim dugum dugum arabadan indim kizlar