- 2 Ocak 2016
- 121
- 31
- 13
- 39
- Konu Sahibi Pandufminnak
-
Mesaj yazdim canimbence mesaj atmaya, aramaya devam edin. dönecek gibi duruyor.
Simdi mesaj yazdim
Slm bence konusulmasi gereken biseyler var belkide iletisim kuramadigimiz icin bu hale geldik acikcasi ben iki medeni insan gibi oturup konusmak istiyorum ne dersin? Bence bukadarini hakettigimizi dusunuyorum.... Dedim okudu ve cvp vermedi
Canim karsisina ciksam gene tersleyecek sana yazdiklarimi atsam dersinki bukadar kendini nasil kuculttunartik arama msj atma..
1 hafta sIk disini sonra pat diye karsisina cik..
ne sever borek mi manti mi artik neyse elinde o olsun..
cok ozledim burnumda tutuyorsun de..
sensiz bogazimdan gecmedi,yedigim ictigim haram oldu affet de.
araya insanlari tlflari msjlari whatsup`i sokmaktan vazgec.
karsisina dikildiginde de yalvarma,ozledim de yeter
bana don deme,barisalim da deme..
bu onu otomatikman terslemeye iter.
ama gozunu seveyim artik yazma msj
Canim karsisina ciksam gene tersleyecek sana yazdiklarimi atsam dersinki bukadar kendini nasil kuculttunbanada artik onune bak yazmisti silmis beni bu sondu artik bisey yazmam aramamda gitmemde yanina
Canim ailesiyle yasiyor nasil nerede karsisina cikicam bilmiyorumbeni silen erkek arkadasimi ben karsisina cikarak dondurmustum..
o da sildi mi silen bi tipti..
aramadim 1 hafta boyunca ve pat diye karsisina ciktim.
belki seninkinin siniri 2 belki 3 haftada gecer..
ama bu sure icinde asla iletisime gecmeden pat diye karsisina cikman gerek.
cunku erkeklerde 2 hafta sonra filan dank ediyor ayrildiklari ve ozledikleri.
bence suan kendi haline birak.
o da ozleyecek emin ol.
sildim der..
bende derim sinirlenince..
ama bence son bi kez haftalar sonra karsisina cikarak dene.
Canim ailesiyle yasiyor nasil nerede karsisina cikicam bilmiyorum
is cikisi mesela..calistigi yerin civarlarinda karsisina cikamaz misin?
ya da surekli gittigi bi cafede vs..
ailesinin evine gitme tabi,o olmaz.
Cesaret edemem sanki ama deniycemariyana'ya katılıyorum. bence de karşısına çık, gerekirse evinin önünde çıkmasını ya da gelmesini bekle ya da işyerinin önünde
defalarca uyarmış seni, haklı ama artık mesaj atma, yazma, arama. bekle bi hafta kafasını dinlesin senle iletişimi olmasın, özlesin. karşısına çıktığında da seni özledim de. ''bu fevri hareketler benim elimde olan bişey değildi seni kırmak istemedim psikoloğa gitmeyi düşünüyorum sen bana hep destek oldun bu kez de destek ol'' de. sen elinden geleni yap. en azından barışmazsanız kendini suçlamazsın, ben elimden geleni yaptım, karşısına bile çıktım diyebilmenin rahatlığı olur.
ha bi de karşısına en güzel halinle çık demeye gerek yoktur umarım.
Mesajlarima tek bir yanit gelmediicimdeki bu yangin nezaman sonucek dayanamiyorum dun gece acile kaldirildim aglama krizinden
Acile kaldırılacak kadar onu seviyosun anlıyorum ama benim anladığm kadarıyla o seni bitirmiş sende biraz gururlu ol kendini topla hayatına devam et bak şimdi seni sevseydi seb hastanedeyken sana koşmazmıydi seni sevseydi sana kıyamaz seni bu kadar üzüp hastaneye düşürmezdi benim hissettim kadarıyla senden vazgeçip bitirmiş yada hayatında başkası var ondan donmezdir. Onun için artik sende kendini toplayıp hayatina devam etmeni tavsiye ediyorum inşallah karşina daha iyi ve daha çok sevebileceğin birisi çıkınca bunları düşünüp gülersin yani...Mesajlarima tek bir yanit gelmediicimdeki bu yangin nezaman sonucek dayanamiyorum dun gece acile kaldirildim aglama krizinden
Canim destegin icin sagol bencede vazgecmis ve kafasinda bitirmis ama sevgi ask bukadar cabuk bitmemeliAcile kaldırılacak kadar onu seviyosun anlıyorum ama benim anladığm kadarıyla o seni bitirmiş sende biraz gururlu ol kendini topla hayatına devam et bak şimdi seni sevseydi seb hastanedeyken sana koşmazmıydi seni sevseydi sana kıyamaz seni bu kadar üzüp hastaneye düşürmezdi benim hissettim kadarıyla senden vazgeçip bitirmiş yada hayatında başkası var ondan donmezdir. Onun için artik sende kendini toplayıp hayatina devam etmeni tavsiye ediyorum inşallah karşina daha iyi ve daha çok sevebileceğin birisi çıkınca bunları düşünüp gülersin yani...
Demekki o seni kadar çok sevmemiş bide bu yönde telkinlerde bulun benim gibi birni haketmiyo de benim ona verdiğm değeri obana vermemiş de ozaman daha çabuk biter onun seni bitrdiği gibi...Canim destegin icin sagol bencede vazgecmis ve kafasinda bitirmis ama sevgi ask bukadar cabuk bitmemeligurursuzluk yapip hergun yazdim ama hic cvp vermedi bende yazmiycam soz verdim kendime seven adam bir dk bile duramazdi hakkimizda hayirlisi umarim atlatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?