Canim cok aciyor :( ikinci yikim :(

Komsumuza beni dagitti beni ne o nede ailem toplayabilir bitti demis zamanami biraktin dedigindede komsumuz hic cvp vermemis sevmiomus yada guclu bir sevgisi yokmus
Canım noktalamaları kullan tam anlayamıyorum yazdığını :) neyse üzsgünsün ondan kaynaklı olabilir.

Yani şimdi ben her zman sevginin arkasında durulması gerektiğini gururun bizi yenmesine izin vermememiz gerektiğini düşünen bir insanım .Ama kendine göre haksız olduğunu düşünüp yeterince de adım atmadın mı sencede ?

Canim kredimi bitirmisim onda komsumuz ortak arkadaslarimiz aradi onu hepsinede bitti dedi iki haftadir yaziyorum cvp vermedi artik yazma onune bak yeter dedi iki gun once biraktim bende yazmayi sevgisi guclu degilmis demekki

Sabır sabır sabır.... Kardeş hayırlısı ne ise Allah onu sana nasip etsin. Kısmetin ise elinde sonunda olur ama naip diilse sana dört dörtlük ilişkinde olsa elinde sonunda biter... Hırpalama kendini...

Canim adima hesap aciyor surekli benim sifremi kirmiyor surekli benim adima defalarca fake hesap acti canim konusmak istedim gerek yok yazma yeter artik istemiyorum anlamiomusun kucultme kendini dedi
Cicegi vs. ozur amacli yolla demek istedim .Yolla ama beklentin olmasin . Biterse biter zaten uzme kendini yalvarma . O gururluysa sende gururlusun .

Sogumus ve bitirdi evet anne olayim istedim ailemi swvgilim konusunda tekrar ikna etmek gunlerce savas verdim evde fake hesaplar yazilanlar kaybettim bedelini agir oduyorum
İnşaallah herşey iştediğin gibi gider sana tavsiyem önce ona yalvarma arama kendi haline birak dusunmesine firsat ver başka şeylerle uğraş gez dolaş çalış kısacası hayatına devam et. Bence sizin hayatinızı yikmaya calisan bi düşmanınız var o mesajlari iş yerine ailenize göndererek sizi çaresiz ve parasiz bırakıp hayatınızı mahvetmeye çalışan bir gizli düşmanınız var benim tahminimce günahını almış olmim ama sizinle evlenmiş ve bosanmış kişi olabilir. siz ise size destek olana ve yaninizda olan sizi seven kisiden çıkartmışsınız acısıni tabi...neyse olan olmuş önünüze bakmaktan başka çare kalmamış...

Haklisin canim sabir etmem lazim canim yaniyor ama gecer ins

Elinde sonunda geçer bazen zaman iyidir . Suçluluk psikolojisine çok girme sürekli yazan, arkasından koşan taraf olursun. Şuan yapman gereken tek şey durmak. Elinden geleni yaptın artık karşı tarafa kalmış. Bence bu adam döner vazgeçmez gibime geliyor fakat bu süreci kısaltmak senin elinde hiç bir şey yapmayarak...

Hata yaptim psikolojim cidden bozulmus ama faturasini ona kesmemeliydim cok seviyorum sanki icimde koca bir bosluk nasil toparliycam ev esya bakiyorduk

Canim tanidimgim adam donmez aramazda okadar dedigim dediktirki oldursen ona bisey yaptiramazsin evde annesi bile cekinir ondan ozunde merhametlidir onu cok ozledim ama arayamam artik bana aldigi kolyesi ve tektasini kardesine vericem

Canim tanidimgim adam donmez aramazda okadar dedigim dediktirki oldursen ona bisey yaptiramazsin evde annesi bile cekinir ondan ozunde merhametlidir onu cok ozledim ama arayamam artik bana aldigi kolyesi ve tektasini kardesine vericem

Ya şöyle ki döner sevgisinden döner , senin durumunu sakin bir kafayla düşününce sana da hak vericektir. Sende elinden geleni yaptığına göre... Tektaşı ve kolyeyi vermen gerekiyor seninde mecburen umudunu kestiğini görücektir. Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin...

Sagol canim ben dagildim artik kimse beni toplayamaz demis ve lutfen beni bu konu icin artik aramayin demis biraktim aramayi yazmayi

Geçmiş olsun siz eski bekar sevgilinizin üstüne bir soğuk su iyi gider

Gercekten cok sacma davranmissin.
' olan bana oluyor' demissin oda evet diye onaylamis ve cumleyi tekrar etmis.
Senmisin tekrar eden!
Kotu biseyde dememis.

Icimdeki bu aci nasil gecicek cokkkk icim aciyor elim defalarca telefona gidiyor ama nafile istenmedigim bir kalpte nekadar zorlayabilirim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…