Evli biriyle beraberim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl baslanır bilmiyorum
Ben 22 yasındayım karşı taraf 45
İs yerinde tanısmıstık iki sence önce daha yeni 20 olmustum, patronumdu
İlk olarak bi arkadas, bu sahıs ve ben oturduk dısarıda bira ictik, asla boyle bisi yoktu aklımda abi diye hitap ediyordu herkes çok babacan güzel konusan sefkatli bi adamdı
Oturdugımuz gunun aksamı mesaj attı nasılsın eve gidebildin mi gibi
Yok ya öyle degildir yanlıs anlıyorsun dedim kendi kendime. Ama bi sekilde karsıda koyamadım
Görüstük devam ettik uzun bi süre basta hic bi sevgi bagı yoktu aramızda görüşüp sohbet edip içiyorduk cinsellikte vardı
Bi kac ay gectikten sonra ikimizde birbirimize cok baglandık sevgili olduk hic kimseden duymadıgım iltifatları sözleri ondan duydum cok güzel hissettim yanında
Tabi ki bu iliskinin dogru olmadıgını hep biliyordum hep huzursuzdum mutluyken bile mutlu degildim
Bi kac ay sonra karısı ogrendi. Beni aradı konustuk adamın lafından hic cıkmadım böyle de dedi öyle dedim. Bu olaylar olunca ben ciddiyetin farkına vardım napıyorum ya ben dedim. Sadece o kadın icin degil benim icin de cok kotu bır durum takdır edersınız kı daha 20 yasındaydım ve ailemle yasıyordum hangi aile bunu kaldırabilir ki
Neyse iş aileme gelmeden cözüldü icimden de diyorum ki kadın iyi ki ögrendi ki ben de bırakabildim yoksa bırakamazdım. Sonra barısmıs onlar haberi geldi. Neyse
Bi iki ay sonra baska bi numaradan mesaj. Bu hattı numarayı senin icin aldım artık burdan konusalım senı cok ozledım gibi
Defalarca yazdı seni seviyorumlar özledimler. Şair gibi adam serefsiz
Ben salak. Yine karsı koyamadım
Sürekli ayrılıp barışıyoruz çünkü evli olması gerçeği aklımın hep bir köşesinde. Gitmiyor. Kendimden soğudum. Cok mu seviyorsun derseniz, hayır. Bunun cevabı hayır olmasına ragmen neden bırakamıyorum ne bağı bu cözemiyorum. Yakın zamanda psikolojik yardım almayı dusunuyorum.
Öyle kötü bi insanda degilim gercekten. su yasıma kadar herkes ne kadar vicdanlı oldugumu söylerdi. Bilmiyorum bi şeyler oldu ve böyle bi insana evrildim
Adamın durumu çok yerinde. Ama para konusuda degil. Ondan bi yardım ya da para almadım hic ufak tefek hediyeleri oluyor ama bunun hatrına iliski yasamiyorum tabi ki
Cok yardımsever biri, cevresi tarafından cok sevilen biri
Kardesime staj ayarladı. Ne derdim sıkıntım varsa koştu her zaman yanımda oldu desteğini hep hissettim
Dediğim gibi sürekli ayrılıyorum. Yapamıyorum artık dıyorum once tamam dıyor sonra kardesım aracılıgıyla ya da arkadasları aracılıgıyla benımle ıletısıme gecıyor. Sanırım tamamen bitirmem icin onunda bitirmek istemesi lazım diger türlü direkt yumuşuyorum
Malesef ki hep zayıf karakterli bi insandim kim nereye cekerse oraya gittim, fikirlermin arkasinda duramadim
Size sorum…bu iliski nasil biter? ne yapmam lazım ya? Bas engeli diyeceksiniz. Yaptığımda oldu ama kaldırdım hep tutamadım kendimi. Kendimi nasil tutabilirim? Bi psikolojik yardım sart gibi duruyor
Nasıl güzel arabesk arabesk yazmışsınız,kendi; gururlu , onurlu, sadakat dolu hayatımı sorguladım.Ulan ben mi yanlış yaşıyorum diye?? Millet metres hayatı yaşamayı,yattığı adamın etinden sütünden faydalanmayı,masum bir kadının hayatının içine etmeyi ne güzel edebi olarak masumlaştırmış🥲🥲🥲Güzel duygusal yazınız beni ağlattı metres hanım,çok sevici gördüm sizi ,boynuzlamaya devam karma denen şeye azıcık ucundan inanıyorsanız geliyor sizin başınıza gelmekte olan COMİNG SOON.....

rezalet, bir de gelmiş buraya yazıyor. evli insanla beraber olmak zaten falso bir durum bir de yaşına bak. utanmaz... aferim kızım iyi yoldasın dememizi bekliyor herhalde kuş beyinli
Kız dur !!!bunun gibi biri yüzünden banlanmaya değmez,güzel günler var önünde....

İlk olarak bi arkadas, bu sahıs ve ben oturduk dısarıda bira ictik, asla boyle bisi yoktu aklımda abi diye hitap ediyordu herkes çok babacan güzel konusan sefkatli bi adamdı
Yok ya öyle degildir yanlıs anlıyorsun dedim kendi kendime. Ama bi sekilde karsıda koyamadım
Görüstük devam ettik uzun bi süre basta hic bi sevgi bagı yoktu aramızda görüşüp sohbet edip içiyorduk cinsellikte vardı
Bi kac ay gectikten sonra ikimizde birbirimize cok baglandık sevgili olduk hic kimseden duymadıgım iltifatları sözleri ondan duydum cok güzel hissettim yanında
Tabi ki bu iliskinin dogru olmadıgını hep biliyordum hep huzursuzdum mutluyken bile mutlu degildim
Bi kac ay sonra karısı ogrendi. Beni aradı konustuk adamın lafından hic cıkmadım böyle de dedi öyle dedim. Bu olaylar olunca ben ciddiyetin farkına vardım napıyorum ya ben dedim. Sadece o kadın icin degil benim icin de cok kotu bır durum takdır edersınız kı daha 20 yasındaydım ve ailemle yasıyordum hangi aile bunu kaldırabilir ki
Neyse iş aileme gelmeden cözüldü icimden de diyorum ki kadın iyi ki ögrendi ki ben de bırakabildim yoksa bırakamazdım. Sonra barısmıs onlar haberi geldi. Neyse
Bi iki ay sonra baska bi numaradan mesaj. Bu hattı numarayı senin icin aldım artık burdan konusalım senı cok ozledım gibi
Sürekli ayrılıp barışıyoruz çünkü evli olması gerçeği aklımın hep bir köşesinde. Gitmiyor. Kendimden soğudum. Cok mu seviyorsun derseniz, hayır. Bunun cevabı hayır olmasına ragmen neden bırakamıyorum ne bağı bu cözemiyorum. Yakın zamanda psikolojik yardım almayı dusunuyorum.
Öyle kötü bi insanda degilim gercekten. su yasıma kadar herkes ne kadar vicdanlı oldugumu söylerdi. Bilmiyorum bi şeyler oldu ve böyle bi insana evrildim
Adamın durumu çok yerinde. Ama para konusuda degil. Ondan bi yardım ya da para almadım hic ufak tefek hediyeleri oluyor ama bunun hatrına iliski yasamiyorum tabi ki
Kardesime staj ayarladı. Ne derdim sıkıntım varsa koştu her zaman yanımda oldu desteğini hep hissettim
Dediğim gibi sürekli ayrılıyorum. Yapamıyorum artık dıyorum once tamam dıyor sonra kardesım aracılıgıyla ya da arkadasları aracılıgıyla benımle ıletısıme gecıyor. Sanırım tamamen bitirmem icin onunda bitirmek ö istemesi lazım diger türlü direkt yumuşuyorum
Malesef ki hep zayıf karakterli bi insandim kim nereye cekerse oraya gittim, fikirlermin arkasinda duramadim
Size sorum…bu iliski nasil biter? ne yapmam lazım ya? Bas engeli diyeceksiniz. Yaptığımda oldu ama kaldırdım hep tutamadım kendimi. Kendimi nasil tutabilirim? Bi psikolojik yardım sart gibi duruyor
Başından beri Sizinle cinsel ilişki yaşıyor mu ?

Eğer öyleyse adam bildiğiniz süzme sapık! Sübyancı bir sapık..

Sizin için çok üzüldüm 20 yaşın yaşattığı hormon karmaşasıyla kapılmışsınız ve sizi hep kandırmayı başarmış..

Kendini lütfen kurtar bu sübyancıdan. Şikayet et, karısına şöyle bitir kurtul.

Başından beri Sizinle cinsel ilişki yaşıyor mu ?

Eğer öyleyse adam bildiğiniz süzme sapık! Sübyancı bir sapık..

Sizin için çok üzüldüm 20 yaşın yaşattığı hormon karmaşasıyla kapılmışsınız ve sizi hep kandırmayı başarmış..

Kendini lütfen kurtar bu sübyancıdan. Şikayet et, karısına şöyle bitir kurtul.
Basından berı malesef kı. Gecen ayrıldıgımda evimin önüne geldi zile basarım inmezsen vs dedı. İnmek zorunda kaldım. Kendı cabamla ayrılamıyorum cunku ılla bı yerden cıkıyor. Karısına söylemek en son secenegim ama mecbur kalırsam aklımda

Ay hırsımı alamıyorum, dönüp dönüp yazasım geliyor.
Mağdur edebiyatı yapıyorsun bide. Neyi engelleyemiyorsun pardon? Kınamayacakmışız. Neyi kınamayacağız? Bu konuyu buraya açarken nasıl bir tepki alacağını düşünüyosun? "Ah yavrum vah vah, yazık kızcağız engelleyemiyor, 45 yaşında adamın metresi olmak zorunda kalmış" falan mı yazacaklardı sana?
Fenalık bastı beni senin şu rahatlığına. Her gün ağlıyormuş. Yapma=ağlama. Bu kadar basit.
2 pahalı kıyafet tatil statü için şöyle basit ahlaksızların ayağının altına paspas, yatağına metres oluyorsunuz ya pes! akşam akşam ayarlarım bozuldu.

rezalet, bir de gelmiş buraya yazıyor. evli insanla beraber olmak zaten falso bir durum bir de yaşına bak. utanmaz... aferim kızım iyi yoldasın dememizi bekliyor herhalde kuş beyinli
Matmazel biraz sakin ol. Daha çocuk ve yaşadığının ciddiyetinde değil..

Farkında ama adam bir şekilde kandırıyor bu çocuğu pis adam ya.. Çok üzüldüm bu çocuk bizimde kızımız olabilirdi.

Yorumlar icin tesekkurler. Ama bu kadar buyuk konusmanıza gercekten anlam veremedim. Bu iliskiye baslamadan önce ben de asla boyle bi durumun icinde olcagımı dusunmezdım. Asla derdım. Ama her sey insanlar icin ve her sey basa gelebılıyor. Memnun oldugum sefasını sürdügüm bi durum asla degil tam tersi her günüm aglamak üzülmek gözyası. Keske yorumları daha dıkkatlı yapsak🙏🏻 Nihayetinde burda her seyı anlatamıyorum ve anlatmadıgım daha nice durumlar var. Bunu iliskiyi güzellemek icin söylemiyorum tabi ki. Bi girdabın icindeyim ve buraya yazmak istedim icimi bosaltmak istedim bi nevi
Biri evli olduğunu gizleyip de benimle görüşürse anca o zaman böyle bir şeyin içinde olurum, öğrenir öğrenmez de kıçına tekmeyi atarım. Onun dışında evet büyük konuşuyorum. Namussuz olmadığım için bu benim başıma gelmez.

Of hic kendini aklamaya çalışma kendi yaşıtin ve BEKAR erkekler dururken evli ve kendinden 25 yas büyük adamla ne işin var. Hepimiz biliyoruz ne işin olduğunu da.. daddy issues olabilir

Adamin iş yeri var,galiba arabası iyi ,yaşının bilmişligi de vardır bunlardan etkilenip kendine hayali bir dünya kurmuşsun..adam da uzun evliliğinden biraz sıkılmış ,heyecan ve sex arıyor..madem seni bu kadar çok seviyor,karısını alsın karşısına ,ya ben ayrılmak istiyorum,seni daha fazla kandırmak istemiyorum al sana mal mülk, nafaka herşeyi vereyim desin..yemez tabii dötü..

Böyle konulara genelde cevap yazma huyum yoktur sana şunu demeye geldim

1.İnsan ne yaşatırsa aynını ya kendi yaşar ya çocuklarında görür. Bak bu sözümü unutma sakın. Eğer bitirmezsen bedelini çok ağır ödersin ömrün bunun ızdırabıyla geçer

2. Senin babanla ilişkin sorunlu olabir. Veya başka bir psikolojik sorunun var bunun altında yatan. Baban yaşında birinden ya baba şefkati görmek istiyorsundur ya da psikolojik bir vaka var bu ilişkide. Yoksa hem evli hem baban yaşında bir adamı sevmen bir ilişki sürdürmenin hiç bir açıklaması yok. Normal bir durum değil. O adama birşey olmaz ama sen büyük kaybedersin.

Dediğim gibi sürekli ayrılıyorum. Yapamıyorum artık dıyorum once tamam dıyor sonra kardesım aracılıgıyla ya da arkadasları aracılıgıyla benımle ıletısıme gecıyor. Sanırım tamamen bitirmem icin onunda bitirmek istemesi lazım diger türlü direkt yumuşuyorum
İyi tepe tepe kullan.

Basından berı malesef kı. Gecen ayrıldıgımda evimin önüne geldi zile basarım inmezsen vs dedı. İnmek zorunda kaldım. Kendı cabamla ayrılamıyorum cunku ılla bı yerden cıkıyor. Karısına söylemek en son secenegim ama mecbur kalırsam aklımda
Ne yap et zarar görmeden kurtar kendini güzel kızım. Senin yaşında oğlum var yaşadıkların çok üzücü.

Adam bulmuş senin gibi tertemiz çocuğu tabi kapına dayanır. İster kabul et ister etme adam sapık.

Sen karşına çıkmasına izin veriyorsun.
Adam karısından boşanıp seninle evlense dâhi yaş ilerledikçe sen onunla yapamayacaksın. Ben bu kadar yaş büyük adamlarla beraber olan hiç bir kadının mutlu olduğunu görmedim. Aksine çok hem çok mutsuz oluyorlar hemde yaşıtlarına göre çok daha erken çöktüklerini gördüm. Kısaca bu ilişkinin kaybedeni her türlü siz olacaksınız.

Sadece o kadın icin degil benim icin de cok kotu bır durum takdır edersınız kı .
Hayır canım sadece o kadın için çok kötü bir durum bu çünkü senin keyfin yerinde aldatılan sen değilsin. aileni düşünsen zaten yapmazsın da elalemin ailesi kolay harcanır değil mi? Evlendiğinde kocan kendine metres bulursa sakın şikayet etme ama tamam mı? Ha evleneceğin kişi zaten o kart horoz olmayacak o kesin... Yazık şu genç yaşınızda kendinizi layık gördüğünüz heriflere bakın.

Ona deki peşimi birakmazsan karını ararım, senden de şikayetçi olurum de . Kızım adam sübyancı, seni kullanıyor. Senle yattıktan sonra gidip karısına hatunum diyip koynuna giriyor .onun o pis penisi hem sana hem o kadincagiza değiyor. Hicbirseyden tiksinmiyorsan bunu düşün tiksin . Yaşına başına uygun genc yakışıklı bi erkek varken o ihtiyar pörsümüş herifle düşüp kalkmaya değer mi?

Allahtan kötü bi insan değilsiniz. Sizin bi üst leveliniz şeytan zaten.
Adam 20 yaşında fik fik yapacak kızı bulmuş tabiki şair olur, sizde yazmışsınız karaktersiz ve ahlaktan yoksun olduğunuzu.
Size ne tavsiyesi verilebilir ki? Ayrıca şunuda söyleyim ahlaktan yoksun insanları tıp tedavi edemiyor, siz metressiniz. Metreslik tıbbi bi vaka değil ki psikologa gidince düzelsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X