• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Size saygı duyarım çok teşekkür ederim o kadar kibarsınız ki burda böyle biriyle karşılaşmak da güzel umutverici en azından şöyle geçmiş yazıların hepsini okuyamadım bana özetliyorsunuz sağ olun o halde diyorum ya hani çözümü yoksa yapacak pek bir şey kalmamıştır ama dengini seçmediği için maddi problemler bir süre sonra manevi problemleri de doğuruyor öyle de olmuş
Ya niye okumadan yazıyorsunuz? Boşu boşuna kavga ettiniz milletle. 🤣

Çok bol keseden sallıyorsunuz. Unvan değil o ünvan, nasıl Türk dili ve edebiyatı öğretmenisiniz? Noktalama yok, unvan kelimesinin ünvan olarak düzenlendiği bilgisi yok. İyiki ciddiye alan bir kitle yok, milleti kocaya kul köle yapar bu zihniyet.
İyi ki kelimesini bitişik yazan sen mi öğreteceksin bana bunu 👀

Benle ilgili bir tek şey tutturamadım ama :( izmirde yaşiyorum sigara içmiyorum rizeliyim ha bak arada ruj sürüyorum kadınım sonuçta yoksa kadında seğil miyim ya doğru söyle 🤣
Ankara’da bi paylaşımın olmuştur la bebe derler ya Ankara’da o açıdan söyledim tahminde bulundum diyelim 😌

İyi ki kelimesini bitişik yazan sen mi öğreteceksin bana bunu 👀
Ben öğretmenim, hem de Türk dili ve edebiyatı öğretmeniyim dedim mi? Israrla unvan yazılır diyorsunuz ayrıca. Hata mı yaptım diye insan bakar. Sıfır noktalama ile, 20 paragraflık cümle kuruyorsunuz. Hiç inandırıcı değil yazdıklarınız. Hayatınızın nasıl olduğunu ben ve diğer arkadaşlar tahmin ediyor, emin olun.

Bu arada bi yorumunda demişsin ya insanlara üstten bakıyorsun diye inan ki üstten bakmıyorum sadece çok üzerime gelen mesajlar bi de insan bu kadar hakaretli hararetli sataşırcasına iletişime geçmez sinirlendiğim için mesaj diliyle öyle anlamış olabilirsin ben tepeden bakmıyorum
Biraz önce beni dinsiz kitapsız vicdansız merhametsiz hayırsız cehennemlik ilan ettin? Yani öbür dünyayla ilgili hüküm bile verdin (tövbe hâşâ huzurdan)....Daha ne kadar üstten bakılır ki?

Biraz önce beni dinsiz kitapsız vicdansız merhametsiz hayırsız cehennemlik ilan ettin? Yani öbür dünyayla ilgili hüküm bile verdin, Daha ne kadar üstten bakılır ki?
Bana da sigaranı yak rujunu sür anca onu bilirsin derken ne demek istediği gayet net anlasılıyor sen giderken biz geliyorduk cici kıs harcanırsın burda yapma ;)

Biraz önce beni dinsiz kitapsız vicdansız merhametsiz hayırsız cehennemlik ilan ettin? Yani öbür dünyayla ilgili hüküm bile verdin, Daha ne kadar üstten bakılır ki?
Valla piraya ben seni öyle ilan etmedim ama sen beni çileden çıkarttın hakikaten çok sinirlendim çünkü hayatımı bilmeden incitici yorumlarda bulundun galiba ben de sana o yüzden yükseldim hâşâ ben kimin de cennet cehennem belirleyicisi olayım öyle demedim ama eğer öyle anladıysan şöyle söyleyim bana diyorsun ya hani ailene gelsin diye eşinin ailesine gidiyorsun hayır ben sana şunu demek istiyorum sen eşinin ailesine değer vermezsen eşin de seninkilere vermek istemeyecektir yani karşılıklı demek istediğim kısım burası yoksa sevmek anlaşmak zorunda değilsin sen de ben de yani kalkıp adamları ille de seveceğiz demiyorum ama değer vermek gerekiyor gitmesem değer vermesem o niye versin ki bizimkilere

Back