• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Piraye işinize gelmeyen mesajlara yalnızca gülücük emojisi koyan bayan piraye kelin ilacı olsa başına sürer demişler hoş ben sizin evli olduğunuzu da düşünmüyorum mutsuz kadınlar sürekli mutlu olmaya yakın o eşikteki kadınları da kendi kulvarına çekmek için ekstra çaba sarf ederler çünkü kendinde olmayanın başkasında bulunmasına tahammül edemezler
Herife ailemizin parasına kadar yedirince mutlu mu oluyoruz?

Yüksek lisans bir ironiydi ama anlamıyacağını bipmeliydim :70: sigara hayatımda hiç kullanmadım sende bırak kullandığın ne varsa iyi gelmiyor sana 🥲
Doktor tavsiyesi mi 👀 kullanmıyorum yakayım mı yani ne olursa tersini mi yapmalıyız (!)

Yüksek lisansı alırken şeyi de ayrı yazmayı öğrenemedin mi 💆🏻‍♀️ belli ki öğrenememişsin tekrar oku sen o hayalindeki yüksek tezi olmamışsın hakaretlerle merdiven çıkılmaz yak bi sigara sür rujunu 💄 en iyi bildiğin şey odur zannımca
Hocam sen bı papatya çayı alıp az balkona çıkıp hava mi alsan?

Sabahtan beri durup dururken hepimize tek tek ettiğin küfrün hakaretin bini bir parayken, bizi sana hakaret etmekle itham etmen, inan hiç sağlıklı bir kafanın ürünü değil...

Ciddiyim acil bir uzmana görün, çünkü burda hiçkimse senin seviyene inmek istemiyor ama düştüğün durum çok üzücü görünüyor dışarıdan...

Son düzenleme:
Öyle bir şey söylediğimi hatırlamıyorum ama belli ki onu anlamışsın
Adam ailesinin evini satıp başka ev almasını istiyor konu sahibinden. Eşyaları ödendi deyip sonra kızın altınlarını bozdurup ödemiş. İşten çıkmış evlenir evlenmez, halen de çalışmıyor. Tonla borç var diyo kadın adama, adam ama ben yemek yapıyom diyo. Ya siz de böyle adam buldunuz besliyorsunuz ya da konuyu yanlış yerinden içselleştirdiniz.

Hocam sen bı papatya çayı alıp az balkona çıkıp hava mi alsan? Sabahtan beri hepimize ettiğin küfrün hakaretin bini bir parayken bizi sana hakaret etmekle itham etmen hiç sağlıklı bir kafa değil...Ciddiyim bir uzmana görün, çünkü düştüğün durum çok üzücü duruyor dışarıdan...
İspat etsene nerde hakaret küfür var bence sen çok hayalperestsin bayan piraye karşındaki insanı tedaviye yönlendiriyorsun senin fikrinde olmadığım için hasta mı oluyorum senin gibi düşünmek zorunda mıyım papatya çayları sana iyi gelmiş mi kes at etkisi bırakmış üzerinde sürekli saldırıp duruyorsun sakinleştirici al biraz belki faydası dokunur

Bakın ben savunmuyorum demek istediğim şey hiçbir evlilik dört dörtlük değil inişli çıkışlı bir yol düz peri masalı beklenmez. Evliliğin çok başında hemen boşan demediğim için saldırı noktası oluyor hemen olsun ben yine söylüyorum belli mücadeleyi versin elinden gelen her şeyi yapsın sağlıklı bir iletişim kurabilsin akabinde olmuyorsa elbette akacak kan damarda durmaz olacak olan olacaktır.
Hiçbir evlilikte dört dörtlük değil ama adam kadını biraz kandırmış bu konuda. Boşanma olmasa bile konu sahibi maddi olarak kendini savunmalı bence.

2023 yılında yazımı değiştirildi ya haberiniz bile yok 😒.
Öğretmenliğinizden şüphe ettim, diğer yazdıklarınızı okuyunca.
Sen hakikaten bilgisizsin hayır aynı zamanda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun tam yedi senedir unvan diye öğretilir sen şaka mısın ????? Yürürlükte olan bir maddeyi işleyişe mi soktular Google dan araştırırsan öyle eksik kalır.

Bi baksan kendine ne kadar rezil olduğunu görürdün ama işte hep diyorum ya haberin yok bu sadece etrafindakilere zor yani bize 🤣
Etrafımda olduğunu mu düşünüyorsun yanımda göremiyorum ben böyle basit kavgacı hakaret dilli insanları asla etrafımda olamaz böyle insanlar yoksun yani

Rezillik öyle olmaz merak etme kendini bilen hiç rezil olmaz
Hadi seni daha fazla ezmicem kahvemi içip keyif yaparken yazıyorum uğraşmıyorum bile :27: sende her hafta kvde fıtı fıtı giderken bunları pembe günlüğüne yazar yazar ağlarsın mükkem hayatlı gadın :70: nasıl imrendim varya kvdene gitmelerini :70: malum benim öyle dertlerim yok :)

Adam ailesinin evini satıp başka ev almasını istiyor konu sahibinden. Eşyaları ödendi deyip sonra kızın altınlarını bozdurup ödemiş. İşten çıkmış evlenir evlenmez, halen de çalışmıyor. Tonla borç var diyo kadın adama, adam ama ben yemek yapıyom diyo. Ya siz de böyle adam buldunuz besliyorsunuz ya da konuyu yanlış yerinden içselleştirdiniz.
Hayır bakın adamı savunmuyorum versatil adlı kullanıcı gibi aynı fikirdeyim evliliğine şans versin dedik iletişim kursun belki bazı engelleri aşarlar ha şayet aşamadılar o zaman en azından denemedim demez ileride

Hadi seni daha fazla ezmicem kahvemi içip keyif yaparken yazıyorum uğraşmıyorum bile :27: sende her hafta kvde fıtı fıtı giderken bunları pembe günlüğüne yazar yazar ağlarsın mükkem hayatlı gadın :70: nasıl imrendim varya kvdene gitmelerini :70: malum benim öyle dertlerim yok :)
Sen onun gelini bile değilsin otur haline ağla 😅 yolda görse tanımaz kadıncağız

Back