• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Hadi seni daha fazla ezmicem kahvemi içip keyif yaparken yazıyorum uğraşmıyorum bile :27: sende her hafta kvde fıtı fıtı giderken bunları pembe günlüğüne yazar yazar ağlarsın mükkem hayatlı gadın :70: nasıl imrendim varya kvdene gitmelerini :70: malum benim öyle dertlerim yok :)
Beni ezemezsinki ezdiğini zannedersin ben senin üç beş basit cümlelerinle mi eğilip büküleceğim yok ya yazık olur o zaman

İspat etsene nerde hakaret küfür var bence sen çok hayalperestsin bayan piraye karşındaki insanı tedaviye yönlendiriyorsun senin fikrinde olmadığım için hasta mı oluyorum senin gibi düşünmek zorunda mıyım papatya çayları sana iyi gelmiş mi kes at etkisi bırakmış üzerinde sürekli saldırıp duruyorsun sakinleştirici al biraz belki faydası dokunur
İspat mi edeyim? 😳 Mesajlarının hepsi duruyor işte, durup dururken yaratık bile dedin Dreamies Dreamies e...
Kadın dava açsa kazanır sırf o mesaj için farkında mısınız...Siz gerçekten hiç iyi değilsiniz, allah şifa versin

Son düzenleme:
Hayır bakın adamı savunmuyorum versatil adlı kullanıcı gibi aynı fikirdeyim evliliğine şans versin dedik iletişim kursun belki bazı engelleri aşarlar ha şayet aşamadılar o zaman en azından denemedim demez ileride
Siz ara mesajları okumadınız galiba, adamda bi diller var maşallah, yeterince iletişim kuruluyor, ama icraat var mı yok. Adam evi sattırma hayalleri kurmaya devam ediyor. Çünkü boşanırsa zırnık alamaz bu durumda. Ben kızımı ya da yakınımdaki birini sırf boşanmış olmasın diye böyle bir herifle evli kalmasına göz yumarım diyorsanız sizin vicdan muhasebeniz o da. Ama ben böyle adamı yolarım, boş konuşmuyorum çoğunun kafasında tava kırdım. Tavayı yiyince kuzu oluyorlar, böyle anca şımarırlar.

Siz ara mesajları okumadınız galiba, adamda bi diller var maşallah, yeterince iletişim kuruluyor, ama icraat var mı yok. Ben kızımı ya da yakınımdaki birini sırf boşanmış olmasın diye böyle bir herifle evli kalmasına göz yumarım diyorsanız sizin vicdan muhasebeniz o da. Ama ben böyle adamı yolarım, boş konuşmuyorum çoğunun kafasında tava kırdım. Tavayı yiyince kuzu oluyorlar, böyle anca şımarırlar.
Size saygı duyarım çok teşekkür ederim o kadar kibarsınız ki burda böyle biriyle karşılaşmak da güzel umutverici en azından şöyle geçmiş yazıların hepsini okuyamadım bana özetliyorsunuz sağ olun o halde diyorum ya hani çözümü yoksa yapacak pek bir şey kalmamıştır ama dengini seçmediği için maddi problemler bir süre sonra manevi problemleri de doğuruyor öyle de olmuş

Ünvan değil o unvan 👀🤭😅 Ah ah kimler neleri öğretmeyi çalışıyor gözleriniz kanamasın sizinki de yamalı baksanıza daha kelimenin doğrusunu bilmeden bilmişlik taslamanız hoş değil
Çok bol keseden sallıyorsunuz. Unvan değil o ünvan, nasıl Türk dili ve edebiyatı öğretmenisiniz? Noktalama yok, unvan kelimesinin ünvan olarak düzenlendiği bilgisi yok. İyiki ciddiye alan bir kitle yok, milleti kocaya kul köle yapar bu zihniyet.

Sen hakikaten bilgisizsin hayır aynı zamanda bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorsun tam yedi senedir unvan diye öğretilir sen şaka mısın ????? Yürürlükte olan bir maddeyi işleyişe mi soktular Google dan araştırırsan öyle eksik kalır.
🤣🤣🤣 Nasıl da kendinizi tarif etmişsiniz. Ben istesem sizi böyle tarif edemezdim.
Tek soru soracağım, öğrencileri sınava hazırlıyorsunuz ya, ÖSYM hangisini kabul ediyor.
Edit: Google dan araştırmadım, genel kültür bilgisi diyelim 😉.

Kizum senun derdun nedu bağa oni de ;) hadi bakalim bil nereliyim :)
Bu arada bi yorumunda demişsin ya insanlara üstten bakıyorsun diye inan ki üstten bakmıyorum sadece çok üzerime gelen mesajlar bi de insan bu kadar hakaretli hararetli sataşırcasına iletişime geçmez sinirlendiğim için mesaj diliyle öyle anlamış olabilirsin ben tepeden bakmıyorum

🤣🤣🤣 Nasıl da kendinizi tarif etmişsiniz. Ben istesem sizi böyle tarif edemezdim.
Tek soru soracağım, öğrencileri sınava hazırlıyorsunuz ya, ÖSYM hangisini kabul ediyor.
Edit: Google dan araştırmadım, genel kültür bilgisi diyelim 😉.
Sen KPSS’ye devam et bence bu gidişle hep hazırlanacaksın

Back