• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Ya niye okumadan yazıyorsunuz? Boşu boşuna kavga ettiniz milletle. 🤣
Yok kız....İnandın mı, dünden beri her yorumu döne döne okuyor, acaba okumadı mı diye 50 kere düzgünce anlatıldı herşey, ama zihniyeti bu.... Şimdi başedemeyince sana yanladi, en son "ay ben kaçırmışım, okumamışım, öyle demek istemedim" e bağlayacak bak gör

Bana da sigaranı yak rujunu sür anca onu bilirsin derken ne demek istediği gayet net anlasılıyor sen giderken biz geliyorduk cici kıs harcanırsın burda yapma ;)
Peki senin söylediklerin dön bi oku çok ayıp ettin benimkiler de hoş değil savunmuyorum ama tahrik ettin kabul etmelisin

Ben kimseye durduk yere bu tarz şeyler yazmam ki öylede oldu kim olayları baslatmış sen bir dön oku ama saniyorum ki okumayı pek sevmiyorsun
Uzatmayı ve uğraşmayı sevmiyorum piraye adlı kullanıcı ne yazmış senin yanına yanaşıyor diye hayırdır burda savaş mı var taraf mı oluyor herkes ben savaşta değilim uzatmayacağım ne derseniz diyin isterseniz arkadan alt ettik diyin hatta durun siz kazanın nasıl rahatlamış olacaksanız ben fikrimi söyledim konu sahibine

ben sana şunu demek istiyorum sen eşinin ailesine değer vermezsen eşin de seninkilere vermek istemeyecektir yani karşılıklı demek istediğim kısım burası yoksa sevmek anlaşmak zorunda değilsin
Hocam kendinle çeliştin şu an. Karşılıklı diyorsun iyi hoş. Kimse ona bir şey demez zaten. Ama konu sahibi diyor ki evim pis. Pislik götürüyor evimi. Kocama bunu söylüyorum bana hâlâ diyor ki sen benim ailemi istemiyorsun. Gelmelerini istemiyorsun. Bu mu karşılık?
Şimdi empati yapın. Hangimiz evimiz dağınık ya da pis iken kocamızın ailesinin gelmesine razı oluruz? Bir koca bunu göremeyecek kadar kör olur mu? Evinin pis görünmesine gönlü razı olur mu?

Hocam kendinle çeliştin şu an. Karşılıklı diyorsun iyi hoş. Kimse ona bir şey demez zaten. Ama konu sahibi diyor ki evim pis. Pislik götürüyor evimi. Kocama bunu söylüyorum bana hâlâ diyor ki sen benim ailemi istemiyorsun. Gelmelerini istemiyorsun. Bu mu karşılık?
Şimdi empati yapın. Hangimiz evimiz dağınık ya da pis iken kocamızın ailesinin gelmesine razı oluruz? Bir koca bunu göremeyecek kadar kör olur mu? Evinin pis görünmesine gönlü razı olur mu?
Olmaz tabii ki de ama şunu çıkarabilirsin neden adam ailemi sevmiyorsun diyor demek ki adama bunu hissettirmiş

Konu sahibi meselesini çözmüş sesi yok sessizlik olduğuna göre barışmış
Hayır. Konuyu yine okumadığınız çok belli. Konu sahibi çok giremediğini,yoğun olduğunu ve yıllardir takip etmesine rağmen ilk defa konu açtığını söyledi. Kendisinin deşifre olmasını istemediğini söyledi.

Olmaz tabii ki de ama şunu çıkarabilirsin neden adam ailemi sevmiyorsun diyor demek ki adama bunu hissettirmiş
O zaman size şunu diyeyim. Kızın ailesinin verdiği ev hakkında hüküm vermesi nedir peki? Bunu hissettirdi ise neden kızın evinin satılıp yeni ev almasını istiyor. Kız karsi çıkınca öfkeleniyor.
Adama gelince mubah öyle mi?

O zaman size şunu diyeyim. Kızın ailesinin verdiği ev hakkında hüküm vermesi nedir peki? Bunu hissettirdi ise neden kızın evinin satılıp yeni ev almasını istiyor. Kız karsi çıkınca öfkeleniyor.
Adama gelince mubah öyle mi?
Değil tabii ki de burda nasıl deşifrelensin kim tanıyacak onu orası gereksiz kompleks olmuş şöyle söyleyim adam oyunlar oynuyorsa kötü alışkanlıkları varsa borç harç güvenmiyorsa kocasına o zaman veremeyecek tabii ki de evi
Ama daha büyük eve gidelim yaşam alanımız güzel olsun diye masum bi teklifse o zaman yapılabilir

niyet ettim 41 sayfayı okumaya :dua: (41 kere :nazar:)

Eklentiler

• 1705567962794.jpeg
    1705567962794.jpeg
    47,6 KB · Görüntüleme: 4
Ahaaa bir koca hava atması daha..
Biz kadınlar erkeklere muhtaç olmayın deriz ama kocalarımızın zenginliği ile hava atar, övünürüz🤣
Ben ironi yaptım canım 🤣🤣🤣, küçük çocuğum var, şimdilik çalışmıyorum . Asla kendimi ve çocuğumun geleceğini koca insafına bırakmam.

Peki beyimizin ailesine onları sevdiğimizi iyice hissettirmek için neler yapmalıyız hocam?

Bı de tabii ki beyimizin ailesini sevdigimizi, bizzat beyimizin kalbinde ve ruhunda hiç şüphe kalmayacak şekilde hissedebilmesi , emin olabilmesi için neler tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler

Esimizin ailesine onları sevdiğimizi iyice hissettirmek için neler yapmalıyız hocam?

Bı de tabii ki esimizin ailesini sevdigimizi, eşimizin hiç şüphe kalmayacak şekilde hissedebilmesi için neler tavsiye edersiniz? Şimdiden teşekkürler
Piraye bunun tek cevabı var eşinin seni çok sevmesi seni çok sever sana çok değer verirse ailesi de seni sevmeyi dener mecbur kalırlar en doğrusunu söylemek gerekirse ha ama eşime bunu nasıl inandırırm diyorsan kartlarını çok açık oynama kızlarla yapacağın değerlendirmeleri eşinin yanına yapma net olma politik ol kendini çok belli etme

Ünvan değil o unvan 👀🤭😅 Ah ah kimler neleri öğretmeyi çalışıyor gözleriniz kanamasın sizinki de yamalı baksanıza daha kelimenin doğrusunu bilmeden bilmişlik taslamanız hoş değil
Doğrusu artık "ünvan". :) Güncellemeleri takip etmiyorsunuz sanırım sayın meslektaşım.

Back