• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Büyük umutlarla evlendim ama sanırım pişmanım…

Yoo adam çok çok iyi hesap kitap yapmış, gayet de düşünmüş herseyi...

Evi arabası mesleği yüksek maaşı olan naif , gözü tok, ailesi tarafından sosyal ve cinsel olarak baskıyla büyütülmüş, gözü açılmamış bı kız, üstelik belli ki ailesi muhafazakar , boşanmasına mesafeli, mis gibi sömürmelik hazır hatun...

Biraz gözünü boyayayim, nasılsa nikahtan sonra çökerim ben buna demiş resmen, 6 ayda da çıkmış işte kokusu....

Aklın varsa sakın gebe kalma konu sahibi, sakın sakın bak! Ailene anlat gecinemiyoruz de biran once boşa gitsin bu kan emiciyi , ciddiyim yakma kendini...
kesinlikle çok doğru bir yorum.
Konu sahibi kullandırma kendini bir mont bile alamayan(almaktan aciz olan) adama.
Gözünü aç evlenmeden ailen, şimdi kocan...
hamile falan kalayım deme kurtulmaya bak.

Ya niye okumadan yazıyorsunuz? Boşu boşuna kavga ettiniz milletle. 🤣

Son yorumdan "Güven" ve "Koşulsuz sevgi" çağırışım yapınca (Son sayfadaki 1-2 yorumu okumuştum), benim de o kadar saçma bir yerde kocamı seveceğim tutmuş ki, sonradan okuyunca "Ben taraf gibi görünüyorum tartışmaların arasında aaa konu neymiş meğerr?" diye aydınlanma yaşadım. Dövüşmedim ama bir süre de anlamadım neden bana bir şey anlatılmaya çalışıldığını ahahaha
Kırk yılda bir kocamızı sevelim dedik, yanlış konuda sevdik :D

Ben ironi yaptım canım 🤣🤣🤣, küçük çocuğum var, şimdilik çalışmıyorum . Asla kendimi ve çocuğumun geleceğini koca insafına bırakmam.
Yorumlarınızın bir kaçını okudum; yazdıklarınız çok çelişkili, neyi savunduğunuza anlam veremedim. Mesleğinizi yaparken de öğrencileri küçük görüyor musunuz ? İnsanlara tepeden bakan ve hor gören bir duruşunuz var

Hocam güncelleyelim hemen fakat konuşurken yine unvan diyelim 🌺 teşekkür ederim
Ama şu anda konuşmuyoruz, yazışıyoruz. Ve sınavlarda da yazı dili kullanılıyor. Öğrencilerimize daha çok yazı dilinde dikkat etmeleri gereken noktaları öğretiyoruz haliyle.
Siz doğrusunun "unvan" olduğu konusunda emin göründüğünüz için de yazma gereği duydum açıkçası.
7 yıllık öğretmenim ben de, tabi ki gözden bazı şeyler kaçabilir. Ama emin olmadığım bir şeyi araştırmaktan da gocunmam açıkçası.
İyi forumlar dilerim.

bugün ev konusu açılınca evi satmaktan vazgeçtiğimi söyledim. Sinirlendi neden dedi. Ben de vazgeçtim bi süre daha satmıcam dedim. Kirada durmaya devam ederiz dedim. Böyle bir imkanımız varken kiraya mahkum ediyorsun çocuk oyuncağı ettin falan diye üste çıktı
çakal evede göz dikmiş
konu sahibi gözün açıldı boşanmaktan başka çaren yok.Sakın manipülasyonlarına gelme bu herifin

Piraye bunun tek cevabı var eşinin seni çok sevmesi seni çok sever sana çok değer verirse ailesi de seni sevmeyi dener mecbur kalırlar en doğrusunu söylemek gerekirse ha ama eşime bunu nasıl inandırırm diyorsan kartlarını çok açık oynama kızlarla yapacağın değerlendirmeleri eşinin yanına yapma net olma politik ol kendini çok belli etme
E hocam eşim direkt beni sevse, herkes kendi ailesini yetişkin bir insan gibi sınırlarını belirleyerek sevse, daha çok kendi kök ailesine, çoluguna çocuğuna eşine yönelse, aileler de "ne güzel evlatlar yetistirmisiz, birey olmuşlar, kendi yuvalarına sahip çikiyorlar , torunlarımızı da sağlıklı bir ortamda vizyon sahibi bireyler olarak yetiştiriyorlar" diye sevinmez mi hocam? İlla mıç mıç yüz göz olmak mı lazım?

Yalnız soruma cevap alamadım, “ünvan” kelimesini Ösym nasıl kabul ediyor, siz

E hocam eşim direkt beni sevse, herkes kendi ailesini yetişkin bir insan gibi sınırlarını belirleyerek sevse, daha çok kendi kök ailesine, çoluguna çocuğuna eşine yönelse, aileler de "ne güzel evlatlar yetistirmisiz, birey olmuşlar, kendi yuvalarına sahip çikiyorlar , torunlarımızı da sağlıklı bir ortamda vizyon sahibi bireyler olarak yetiştiriyorlar" diye sevinmez mi hocam?
Evet aynen öyle olur ama köprü burada eş erkek o dengeyi kuracak evlendikten sonra aile bilincine varacak en önce

Ama şu anda konuşmuyoruz, yazışıyoruz. Ve sınavlarda da yazı dili kullanılıyor. Öğrencilerimize daha çok yazı dilinde dikkat etmeleri gereken noktaları öğretiyoruz haliyle.
Siz doğrusunun "unvan" olduğu konusunda emin göründüğünüz için de yazma gereği duydum açıkçası.
7 yıllık öğretmenim ben de, tabi ki gözden bazı şeyler kaçabilir. Ama emin olmadığım bir şeyi araştırmaktan da gocunmam açıkçası.
İyi forumlar dilerim.
Çok düşüncelisiniz hocam tabi değil tabii 7 değil de yazıyla yazarsak daha doğru olur demek ki sizinden gözden kaçabiliyor bu çok normal

Bana başta ders vermeye çalışan noktalama işaretlerine takılan kullanıcıya da bu tepkileri gösterdiniz mi çok sayın meslektaşım (!)
Çok emin bir şekilde yanlış yakalamış gibi hayır o unvan bir kere yazan sizsiniz. :) İşte ben de diyorum ki madem açık yakalamaya çabaladınız, bari attığınız taş yerini bulsaydı.
Neyse artık üyenin konusunu baltamaya varıyor bu iş, size iyi akşamlar.

Evet aynen öyle olur ama köprü burada eş erkek o dengeyi kuracak evlendikten sonra aile bilincine varacak en önce
Mesela erkek dese ki "anne baba ben artık size ailemle her hafta değil ayda bir gelebilecem, çünkü çalışıyoruz, yoruluyoruz, evde kesintisiz dinlenmeye, bazı hafta sonları eşimle başbaşa günübirlik uzaklaşmaya, tatile ihtiyacımız oluyor" mümkün yani? Çok cehennemlik bı durum yok bunda di mi?

Mesela erkek dese ki "anne baba ben artık size ailemle her hafta değil ayda bir gelebilecem, çünkü çalışıyoruz, yoruluyoruz, evde kesintisiz dinlenmeye, bazı hafta sonları eşimle başbaşa günübirlik uzaklaşmaya, tatile ihtiyacımız oluyor" mümkün yani?
Öyle diyen erkek varsa buraya da gönder 😂

Piraye bunun tek cevabı var eşinin seni çok sevmesi seni çok sever sana çok değer verirse ailesi de seni sevmeyi dener mecbur kalırlar en doğrusunu söylemek gerekirse ha ama eşime bunu nasıl inandırırm diyorsan kartlarını çok açık oynama kızlarla yapacağın değerlendirmeleri eşinin yanına yapma net olma politik ol kendini çok belli etme
Valla kocam beni çok seviyor bende onu ama kvdeme belli zamanlar hariç gitmem hiçde bana sevmiyorsun veya geleceksin gideceksin muhabbetleri yapmiyor sırf kocamin anası diye kimseyi memnun etme zorunluluğum yok bide her hafta sonu :70:

Mesela erkek dese ki "anne baba ben artık size ailemle her hafta değil ayda bir gelebilecem, çünkü çalışıyoruz, yoruluyoruz, evde kesintisiz dinlenmeye, bazı hafta sonları eşimle başbaşa günübirlik uzaklaşmaya, tatile ihtiyacımız oluyor" mümkün yani?
Piraye bir de durumlarımız farklı şöyle benim kayınvalidem 80 yaşında tek böbrekli rahatsız hassas kayınpeder desen 77 yani ben eşime bunu çok görmüyorum çünkü çok yaşlılar anlayabiliyor muyum ama sen öyle gideceksin yapacaksın yap demiyorum elbette zor oluyor bize de kolay oluyor demiyorum sana ama çok yaşlılar çocuklaşabiliyorlar bir süre sonra ama benim anne babam 60 küsür daha çok şükür gençler daha dinçler ben senin gibi diyorum mesela bizimkilere habire gidelim demiyorum ama karşı tarafın mazereti var işte

Son yorumdan "Güven" ve "Koşulsuz sevgi" çağırışım yapınca (Son sayfadaki 1-2 yorumu okumuştum), benim de o kadar saçma bir yerde kocamı seveceğim tutmuş ki, sonradan okuyunca "Ben taraf gibi görünüyorum tartışmaların arasında aaa konu neymiş meğerr?" diye aydınlanma yaşadım. Dövüşmedim ama bir süre de anlamadım neden bana bir şey anlatılmaya çalışıldığını ahahaha
Kırk yılda bir kocamızı sevelim dedik, yanlış konuda sevdik :D
Kimse bir yere taraf olmak zorunda değil. Ayrıca kimse herkesle hep aynı düşünmek zorunda değil. Bunu buraya aaa ben de sizdenim demek için mi yazdiniz? Konu başka konu içinde yorumlar başka. Şaşırtıcı bir yorum.

Valla kocam beni çok seviyor bende onu ama kvdeme belli zamanlar hariç gitmem hiçde bana sevmiyorsun veya geleceksin gideceksin muhabbetleri yapmiyor sırf kocamin anası diye kimseyi memnun etme zorunluluğum yok bide her hafta sonu :70:
Yani yaşlı da değilse adam da anlayışlıymış ne güzel o zaman problem yok ama bazı eşler yani benim eşim de olsa size net söyleyim 10.gün annemi görsün çocuklarım der yani

Back