Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cok guzelmis gule gule kullan canim spor ve ferah durmus,benimde mutfak hemen hemn ayni buyuklukde olucak,kucuk mutfaklari seviyorum hersey elimin altinda temizligi kolay oluyor,sirinmi sirin
merhaba mutfagınıza bayıldım rabbım cok mutlulukla ve keyıfle oturmanızı nasıp etsın.sıze bı sorum olacak ben bar sandalyesı almayı planlıyorum ve bu yuzden standart masa boyu olmuyor bar sandalyesıne sızın mutfak masanızın boyu kac cm lutfen olcermısınız ve benı aydınlatırmısınız.cok tesekurler sımdıden...
çok hoş görünüyor dolaplar. bende beyaz düşünüyorum dolaplarımı fakat tezgah altında kalan kısım beyaz olunca kullanış ve temizlik açısında nasıl. çok çabuk leke oluyor mu? su damlasa izi kalıyormu ? kullanış açısından bilgi verirseniz sevinirim. bende dolap yaptıracağımda araştırma yapıyorum.