Mutfak Dekorasyonu bunlarda benim mutfağımın resimleri kızlar

cnm çok beyendim mutfağını çok uyumlu.güle güle iyi günlerde kullan inşaallah...:nazar:benim merak ettiğim bişey var o radyatörün önüne ve üstüne masa gelmiş ısınma durumu nasıl oluyor acaba .engellemiyormu..benimde mutfağım aynen böyle biraz daha dar bende düşündüm ama karar verememiştim.birde duvar kağıtları nem yapmıyormu yemek pişerken falan....

cnm çok beyendim mutfağını çok uyumlu.güle güle iyi günlerde kullan inşaallah...:nazar:benim merak ettiğim bişey var o radyatörün önüne ve üstüne masa gelmiş ısınma durumu nasıl oluyor acaba .engellemiyormu..benimde mutfağım aynen böyle biraz daha dar bende düşündüm ama karar verememiştim.birde duvar kağıtları nem yapmıyormu yemek pişerken falan....

öncelikle tşk ederim cnm ısınma konusunda bi sıkıntı yaşamıyorum aksine kışın soğuk havalarda masanın orda olması daha bi iyi oluyo sıcacık sıcacık yiyoruz yemeklerimizi zaten masanın alt tarafı açık sonuçta ısının dağılmasına engel değil

öncelikle tşk ederim cnm ısınma konusunda bi sıkıntı yaşamıyorum aksine kışın soğuk havalarda masanın orda olması daha bi iyi oluyo sıcacık sıcacık yiyoruz yemeklerimizi zaten masanın alt tarafı açık sonuçta ısının dağılmasına engel değil

cevabın için teşekkür ederim.duvar kağıdı için bişey yazmamışsın özelliği nedir nasıl alıcaz silinebilirmi , nem oluyormu..?

mutfağın çok güzel güle güle kullan. insan kullanmaya kıyamaz valla :) hele sandalyeler süperrr

Son düzenleme:
Mutfağınızın eski halini de görmüştüm başka başlığınızda ve ordaki yeşil duvarlar daha güzel gelmişti mutfağa yeşil renk ne çok yakışmış demiştim içimden böyle duvar kağıdıyla sanki sıradan bir oda gibi olmuş. Siz de biraz duvar kağıdı takıntısı var galiba evinizde de çeşitli yerlede kullanmışsınız baya.

Mutfağın çok güzelmiş canım ya hele bar sandalye ve masaları hepppp hayalimde var inş.bende alıcam bir gün :):)::16:

mutfagın çok şık canım güle güle kullan :) senden bişi rica edicem dolaplarında kulanılan malzemenin adı ne ögrenebilirmiyim ?

canım mutfağın harika:)inşallah mutfağın gibi güzel yemekler pişirirsin orda:)benim de mutfağım yapılıyor şu an..masa ve raf çok hoş durmuş ben de öyle bişi düşünüyorum,mutfağım bitince ben de koyucam fotoğraflarını,şimdiden heyecanlandım..güle güle,huzurla kullan tatlımm:)

masan için sandalye seçimin olmamış sanki,bar taburesi yüksek masalarda daha uygun olur,alçak masada biraz rahatsız gibi görünüyor onun dışında çok güzel ve kullanışlı bir mutfak,iyi günlerde kullan:nazar:

Back
X