- 2 Ağustos 2008
- 5.527
- 2
Boş geçen bir haftadan sonra derslere başladık sadece 1 sınıfta ders işlemedim 2 kişi vardı sınıfta. Bu yıl girdiğim dersleri sevdim hepsi eğlenceli geçecek bayanssulusmile
3 tane 11. sınıfın 3 farklı dersine giriyorum öğrencilerim korkmuş benden bu yıl sınıfta kalcaz heralde diyorlar akannehir
oo korkmaları normal çünkü geçip geçmemeleri senin elinde
okdr ders sende çünküaklinialirimsmile
korkmaları iyidir...derslerine çalışırlar...seni daha dikkatle dinler...
bugün veli toplantısı yaptım...26 kişilik mevcudumdan sadece 8 veli geldi....
Boş geçen bir haftadan sonra derslere başladık sadece 1 sınıfta ders işlemedim 2 kişi vardı sınıfta. Bu yıl girdiğim dersleri sevdim hepsi eğlenceli geçecek bayanssulusmile
3 tane 11. sınıfın 3 farklı dersine giriyorum öğrencilerim korkmuş benden bu yıl sınıfta kalcaz heralde diyorlar akannehir
naptın ne dedin onlara da korkuttun bu kadar? eyvahedigeldismile
evet kaderleri benim elimde ve ben,m de notum kıttır biliyorlar tabi.Ondan tutuştular güzel haberi alıncaaklinialirimsmile
sen naptın nasıldı ilk günün kaç saat derse girdin
:
ben nöbetçiydim, alışamadım okula. sınıflarım iyiler şükür. bugünküler iyiydi yani. bakarlım darısı diğerlerine...
bugün 2.günümdü gayet güzel geçti. kendinden emin olunca sorun olmuyor
günde 6saat dersim var
şimdilik bi sorun olmadı çok şükür
okula gitmeyi çok istiyodun. kavuşmuşsun sonundazemuszemus
Zaten ilk günler çok önemlidir sorunsuz geçtiyse rahat edersin artık.
evet. :) dil anlatımdan çok edebiyata giriyorum bu sene. edebiyatı daha çok severim ben.
ilk günleri sorunsuz atlatman güzel olmuş.
arkadaşlar ücretli öğretmenliğe başvurmuştum. kabul edilmişim fakat ingilizce öğretmenliğine atamam yapılmış. ingilizce sertifikası alalı 5 yıl oluyor. 5 yıldırda ingilizceyi hiç kullanmadım diyebilirim. ne yapsam karar veremiyorum. bugün haber vermem gerekiyormuş. offf ne yapsam acaba???4.5.6. sınıflar açısından sorun olmaz da yine de düşünüyorum.
kızlar ücretli öğretmenliği kabul ettim. yarın evraklarımı hazırlayıp teslim edicem. köy okuluymuş merkeze de 10 km. buraya yeni tayin olmuştuk eşimin işi nedeniyle etrafı çok iyi bilmiyorum bu yüzden her konuda sıkıntı çekicem sanırım.
hayırlı olsun ececim,Allah utandırmasın
cicikız çok güzel bir ders,bence her öğrenci görmeli,yardımcı olacak biri çıkar mutlaka,ben bilmiyorum
çok bile gelmişler. tanışma toplantısı faydalı oluyor mu sence?