Erkeğin ilgi dilenmesi

Uzun uzun konuşmadım ya normal arkadaş olduk işte zaten eskisi gibi konuşmam. Ben sadece amacını anlamak istedim acaba çok mu büyütüyorum kötü düşünüyorum vs dedim. Bu arada buluşsam ne olacak normal arkadaş olarak buluştum ilk günden konuştuğum adamla direkt flört olup hayatına mı girmeye çalışıyorum
içine siniyorsa bu tarz şeyler düşünülmüyor bence ya.şu dizine yatma olayına falan hafiften gıcık olmuşsunuz.başlıkta da belirtmişsin zaten.

Adamın hareketleri çok normal değil fakat sizde bir garipsiniz. Ona kullanmış olduğunuz sözlerde çok kaba geldi bana. Yok ben akıllıyım yok seni terslerim yok yüzüne vuruyorum. Ne gerek var böyle sözlere. İçine sinmeyen hareketlerini gördüğünüzde birbirinize uygun olmadığınızı söyleyip giderseniz. Sizin ona böyle sözler söylemeye hakkınız yok en azından şimdilik.

Ya 1.5 yıllık ilişkiyi ve üstüne 8 yıldır tanışıyorlarmış aile dostuymuş kızla bildiğin nasıl unutabiliyor aklım almıyor almıyor. Ben nişanlımdan ayrılsam ona saygıma 1 sene hayatıma kimseyi almam flört olarak bile.
Unutmamistir gercekten de. Ne kadar olmus ayrilali?
Bir de kuzin saygisizligi jeymis merak ettim? Belki kzi haklidir

Bende diyorum ki nişanlımı unuttum diyor benden ilgi bekliyor o zaman dürüst olsun karşındakini mal yerine koymasın. Hala unuttum demeye devam ediyor. Onunki doğru da benimki mi yanlış? Netlik derken şundan bahsediyorum sevgili olalım ya da flört olalım değil konu. Hem tanışıyoruz arkadaşız diyor hem canım cicim diyor ben buna karşıyım. Allah için 1 haftalık tanıdığım adama mı bel bağlicam. O kadar sevgi arsızı değilim
İrtibatı kes. Öylesine de görüşme, oylesineyle kalmaz o iş. Zaten o seni arkadasi gibi de görmez sevgili yerine de koymaz. Ne kendini yıpratacaksin 3 günlük adam için

Bir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor
Çok hızlı yürüyorsun bileeesinnn dikkat et kendine.

Ipler sizin elinizde, evet su an ilgiye muhtac ve sizi yara bandi olarak kullanmak istiyor kendinizi geri cekerseniz sizden hoslanma ihtimali artabilir. Ama siz de pek meraklisi degilisiniz zaten bosuna kendinizi yormayin

Bir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor
Boşluk dolduruyor.

Ipler sizin elinizde, evet su an ilgiye muhtac ve sizi yara bandi olarak kullanmak istiyor kendinizi geri cekerseniz sizden hoslanma ihtimali artabilir. Ama siz de pek meraklisi degilisiniz zaten bosuna kendinizi yormayin
Başta bana böyle yaklaşan bir erkeği sonradan hoşlansa da hayatıma alacağımı düşünmüyorum. Kafamda hep soru işareti kalacak biliyorum. O yüzden dün gece numarasını sildim instadan çıkardım direkt. Yani asla niye aricam dedin aramadın diye peşinde dolaşmadım. 1 haftalık insanın ilgisine kanamam. Konu zaten ilgi değil kendini akıllı sanması

X