israrla ayni seyleri yaşıyorsanız, ayni insanlari cekiyorsaniz mutlaka mutlaka ve mutlaka bu sizle alakalidir.
bende de benzer bir durum vardi hatta 4 sene once
kkya konu acmistim. bastan sona tüm sevgililerim cok iyiydi cok hostu, sakindi, tatlişti, sevgilerini gosterirdi vs vs. ama bütün planlari benden bekleyen insanlardı. onnnnca sene bir erkek mesela "tiyatro bileti aldim" diye gelmedi bana. bütün biletleri ben aldim. "surada bir konser/lokanta varmis, gidelim" demediler. konserleri, mekanlari hep ben buldum. piknik yapalim demediler, piknigi ben planladim- mangalimi getirdim:) tatil icin yer secmediler. hep ben sectim onlar katildi hatta biri antalyaya gidecegiz saniyordu. otogardayken antalya bileti saati uygunsuz diye canakkale almistim son saniye. otobuse kosarken soylememisim ne bileti aldigimizi. onu bile farketmemisti
ben dalga gecince "ne onemi var canakkale-antalya-batman. seninle olayim yeter" gibi bir sey demisti. ornekler o kadaaaaar cok ki. bir dunya gezgini sevgilim vardi mesela. Benimle bulustugu ülkede (daha once gittigi bir yer olmasina rağmen) bir plan bile yapmamisti - istanbulda rehber sendin burada ben olacagim de.esine ragmen- ben elimde harita ben "şuraya buraya gidelim" dedim sonra gece oldu. otel rezarvasyonu bile yapmamis kendine. bir yer buldu gittik onda da bakmamis bile resepsiyonun belli bir saatten sonra çalışmadığı uyarisina ve sokakta kaldi. benim kendi turumun oteli vardi ama onu iceri sokamayacagim icin ben de onla parkta uyudum.
gibi gibi gibi
ornekleri cogaltabilirim hem de saatlerce
ilginc bir yani benim babam da cok iyi, cok tatli, sakin, sevgisini belli eden ama asla "hadi bu pazar piknige gidelim" demeyen- bir plan bile dusunmeyen sadece sen ayarlarsan eslik eden birisi.
ne zaman ben farkettim ki bu tesaduf olamaz. Müslümanından Hristiyanina, Adanalisindan Rusuna, krediyle gecinen öğrencisinden zenginine hepsi ayni - o zaman
sorun bende dedim ve degismeye çalıştım.
hatta konu actim, bazi kitaplar videolar onerdiler onlari okudum. en onemlisi de degismek icin ne yapmaliyim diye kafa yordum.
sonra ben degistim - o sene hayatima yeni biri girdi ve ben farkli davrandim. cidden cok dikkat ettim eski hatalarimi yapmamaya.
sonuc olarak hayatimdaki kisi sorumluluk paylasmaktan cok zevk alan birisi. O da turk degil, benim ulkeme tasindi. Hic dil bilmiyor. ama buna rağmen bunun arkasina siginmiyor chatgpt'ye sorup guzel yerleri buluyor. martenickam bilegimde kaldi diye leylek göç noktasina götürdü mesela beni - ya da aylar öncesinden ben severim diye küçük prens muzikaline bilet almis- haftaya gidecegiz. gittigimiz tatillerin bir sehrini ben planladiysam bir sehrini o planlar...
yani buradan sana diyorum ki hep ayni insanlari çekmen sadece seninle ilgili bir durum. belki de senin guvenli alanin bu - cocuklukta hissettigin sey bu ve sen bu enerjiyi yayıyorsun.
sen degismezsen evlen barklan farketmez, es adayin degismez.
ama sen degisirsen her sey farkli olabilir