Erkeğin ilgi dilenmesi

onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım.
sandigin kadar akilli olsan 8 yillik iliskisini evlilige bir ay kala bitiren adamla internetten tanisip neden birkac kere bulusasin ki?
bi de netlik istiyormussun..net olarak sevgili olalim dese daha kötü. o kadar beyaz esya aldik, ev tuttuk bosa gitmesin diye net ve ciddi olur😅
alemin yarabandi sen misin?
konusma bile ne uzun uzun dert anlatıyorsun adama. kim ki o?

sandigin kadar akilli olsan 8 yillik iliskisini evlilige bir ay kala bitiren adamla internetten tanisip neden birkac kere bulusasin ki?
bi de netlik istiyormussun..net olarak sevgili olalim dese daha kötü. o kadar beyaz esya aldik, ev tuttuk bosa gitmesin diye net ve ciddi olur😅
alemin yarabandi sen misin?
konusma bile ne uzun uzun dert anlatıyorsun adama. kim ki o?
Uzun uzun konuşmadım ya normal arkadaş olduk işte zaten eskisi gibi konuşmam. Ben sadece amacını anlamak istedim acaba çok mu büyütüyorum kötü düşünüyorum vs dedim. Bu arada buluşsam ne olacak normal arkadaş olarak buluştum ilk günden konuştuğum adamla direkt flört olup hayatına mı girmeye çalışıyorum

Uzun uzun konuşmadım ya normal arkadaş olduk işte zaten eskisi gibi konuşmam. Ben sadece amacını anlamak istedim acaba çok mu büyütüyorum kötü düşünüyorum vs dedim. Bu arada buluşsam ne olacak normal arkadaş olarak buluştum ilk günden konuştuğum adamla direkt flört olup hayatına mı girmeye çalışıyorum

Evet hayatına girmeye çalışıyorsun.

Biz neyiz
Bana net ol

Bunları demek hayatında bana sevgili olarak yer vermene hazırım demek.

3 ay önce evlenmesine bir ay kala nişanlısından ayrılmış birine "ben netlik istiyorum" cümlesini mi kurdun? Daha adamı tanımıyorsun, adam şuan ayrılık sürecinde. Neyin netliği olabilir.
Bende diyorum ki nişanlımı unuttum diyor benden ilgi bekliyor o zaman dürüst olsun karşındakini mal yerine koymasın. Hala unuttum demeye devam ediyor. Onunki doğru da benimki mi yanlış? Netlik derken şundan bahsediyorum sevgili olalım ya da flört olalım değil konu. Hem tanışıyoruz arkadaşız diyor hem canım cicim diyor ben buna karşıyım. Allah için 1 haftalık tanıdığım adama mı bel bağlicam. O kadar sevgi arsızı değilim

Bende diyorum ki nişanlımı unuttum diyor benden ilgi bekliyor o zaman dürüst olsun karşındakini mal yerine koymasın. Hala unuttum demeye devam ediyor. Onunki doğru da benimki mi yanlış? Netlik derken şundan bahsediyorum sevgili olalım ya da flört olalım değil konu. Hem tanışıyoruz arkadaşız diyor hem canım cicim diyor ben buna karşıyım. Allah için 1 haftalık tanıdığım adama mı bel bağlicam. O kadar sevgi arsızı değilim
o zaman konuşmayacaksın kestirip atacaksın önünü keseceksin. adamın derdi belli zaten.

Sokaktan kedi sev daha mantıklı davranır max tırmık yersin. Bu kırmızı bayrağı açmış üstüne koşan kişiye yol ver. Ha ben uğraşmayı severim, tamir tadilat iyileştirme işlerine bayılırım kırık kafa hastasıyım dersen devamke

Ya hayatında hiç ilişkin olmadı mı? Adam nasıl bir ayda unutacak sen bunun olasılığına bile nasıl inanıp, net ol, biz neyiz diyorsun. Kusura bakma sen kendini mal yerine koydurmaya çalışıyorsun, adam unuttum bile unutur mu sence.

Eski ilişkisinin enkazı bitmemiştir,acı süreci geçmemiştir,duyguları da belirsizdir bu süreçte böyle adamlarla ilişki kurmamak gerek yıpranmamak için.

e tamam da netten tanistigi slm naber yazan adamla (muhtemelen boyle baslamistir baska turlu hikayesi varsa anlayin dinlerim) bulusmak zaten flort etmektir :)

Niye kızı unuttuğunu vs söylüyor 😂 eğer unutmasaydım düğüne 1 ay vardı barışırdım vs diyor.

İlişki iki kişiyle yaşanır. Barışmak sadece adamin elinde olan bir sey değil yani nerden belli kız istemedi belki?
Erkeklerin birini isteyince her türlü onunla olabileceği yanilgisi nedense çok kadinda var.
Bu adam sizi gayet yara bandi yapmak istemiş adini koymayalim ama okşayalim öpüşelim kafasi tam olarak yaptigi şey.

Bir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor
1 haftada eve gelen kim anlamadım valla

ama diyeceğim şu ki; daha ayrılık sürecini aşamamış biri ile başlamamanız.

yaşadığı şeyler, ister haklı olsun ister haksız daha sindirememiştir.

ayrılıklar bile yas süreci, ister diyor tüm uzmanlar. ki kendim de bu konuda hatalar yapmış biri olarak, herkesin kendini dinlediği ve daha sonrasında biri ile başladığı bir süreci, doğru buluyorum

Bir kişiyle tanıştım 1 haftayı geçti konuşuyoruz. Yüz yüze de geldik tanıştık gayet beyefendi. Fakat bu kişi 3 ay önce nişan atmiş. Kızın ailesine karşı saygısızlığı olmuş. Çocukta garip bir şekilde ilgi açlığı var. İçine kapanmış dışarı çıkmıyor ve neden böyle oldum diye sorguluyor. Bende yüzüne vuruyorum nişan olayından dolayı vs diye. Oda sinirlendi sevsem istesem düğüne 1 ay kalmıştı neden düzeltip evlenmim dedi.Fakat bu kişi bildiğiniz benden sevgi dileniuor. Dizine yatim başımı okşa gerçekten sevilmek istiyorum çok mu vs diyor. Bende bunu ne vasıfla yapıcam sevgilim misin flört mi diyorum ses yok. Hem sana koşuyorum diuor hem tanıyalım diyor. Benim ağzımdan da çıkan kelimeue bakıyor yani mutlu etmeye hazır. Beni nöbetteyken otogardan aldı tutanak yeni vs fedakar birisi aynı zamanda. Dün gece yine ilgi konusu açıldı sevgilim flörtüm değilsin bana canım cicim deme terslerim dedim. Ben öyle canım cicime kanacak direkt üstüne atlayacak birisi değilim dedi biliyorum zaten dedi Telefonu kapadım. Sabahta konuşmak istemediğimi 1 haftada eve gelen kızın normal bi düşüncede olmadığını söyledim onları istiyorsan bul beni iki arada derede bırakma ben netlik istiyorum kendimi salak yerine koydurmayacak kadar akıllıyım yazdım. Oda aradı haklısın özür dilerim yanliş düşündüm vs dedi. Normal arkadaş kaldık. Bu adamın amacı ne ben zaten saldım ama ne yapmaya çalışıyor? Aynu zamanda ilgili de yaklaşıyor
Aileme saygısızlık yaptı deyip düğüne bir ay kala nişan atmış. Büyük olay aile de problemli kendisi de bence. Bence uzak durun.

siz arkadaş mıydınız yoksa flört mü ediyordunuz?
flört, ilişkiye başlamadan önceki tanıma aşamasına verilen isimdir.
flört döneminde insanlar birbirine sıcak, samimi davranır, sürekli iletişimde olur, görüşür, vakit geçirir, duygularını test eder
bu aşamada kendini iyi hissediyorsa aradaki bu arkadaşlık ötesi durumun adını koyar ve ilişkiye başlar yani sevgili olur.
sen arkadaş kaldık dediğine göre aslında flört aşamasındaydınız ama bunu bitirdiniz gibi algıladım.
adamın da canım cicim demesi, dizine yatayım başımı okşa gibi şeyler söylemesi, seni gelip alması falan sana arkadaşça yaklaşmadığını gösteriyor
bu durumda sizin aranızda zaten özel bir şeyler olmuş olmalı.
aranızdaki şeyi anlayabilmek için söylüyorum bunları.
ama sen de adama sevgilim değilsin flörtüm değilsin falan demişsin
bu durumda siz adama göre flörttünüz, sana göre değildiniz. bunu anlıyorum yazdıklarından.

adamın sevilmek istemesi ve sıcak davranışlar arzulaması anormal değil.
erkekler de ilgi görmek ister, sevilmek ister. onların da duyguları var.
bence aranızdaki durumu çok kötü yönetmişsin.
çok sert konuşmalar yapmışsın. çok fena restler çekmişsin. yapıcı değil yıkıcı yaklaşmışsın
bu kadar sert konuşmana gerek yoktu.
bence biraz düşün taşın, eğer bu adamı hayatından çıkarmak istemiyorsan onunla sakin ve düzgünce konuş
sen daha yakın olmak istiyorsun ama birbirimizle henüz çok yeni tanıştık, benim seni tanımak için biraz zamana ihtiyacım var
ve her şeyden önce güvenmem lazım. ben güvendiğim adama aşık olurum, yapım böyle de.
eğer gerçekten benimle bir ilişki istiyorsan birbirimizi tanıyalım ve hislerimiz doğrultusunda ilişki konusunda bir karar alalım
ama sen ilişki değil de belirsiz şeyler istiyorsan, takılmalık bişiler arıyorsan o kadın ben değilim, benim zamanımı alma demelisin.

1 haftada eve gelen kız olayını anlamadim.

X